מפגש פורום - סיכום

Veggie John

New member
אתם חייבים לי כסף ../images/Emo8.gif

וברצינות, העניין הוא כזה: יש לי פנאטיות עצומה לאינטימיות בין שני גברים (או יותר). מלבד התחושות הפיזיות הניכרות (עיניים נוצצות, חוסר יכולת לשבת בשקט, מחיצת זרועות של האנשים שלצידי, זרים ככל שיהיו), האקט אף ממלא אותי בתחושת אושר והתרוננות שאין שניה לה. בקיצור, אני מטורפת (ואתה חתיך. יש סרט כזה, לא?).

haleth

New member
ג´ון ראית שהסדרה האהובה עלינו חזרה?

* אמט לנצח *

מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ממה? מה? מה? מה-מה? מממה? מה? ממה? מה? מה? מה-מה? מממה? מה? ממה? מה? מה? מה-מה? מממה? מה? ממה? מה? מה? מה-מה? מממה? מה? ממה? מה? מה? מה-מה? מממה? מה? ממה? מה? מה? מה-מה? מממה? מה? ממה? מה? מה? מה-מה? מממה? מה?

CowLover

New member
והנה התמונות.... ../images/Emo41.gif

ואני עדיין דורשת את הפרס שלי על מנצחת הNEVER: הבן אדם הכי יבש בפורום!!! ואני רואה שפספסנו חלק מאוד מעניין של המפגש אחרי שהלכנו.... וגם את גל ודורון.... נו טוב פעם הבאה....

CowLover

New member
עכשיו בקשה אישית.... אלון.....

יש לי תמונה מגוכחת שלך עם הכפיה הזאת על הראש.....
יש לי אישור לשים אותה?

אככמ... אכככמ.... (שיעול)

אאאא.... אני אלון! שלום! מה נשמע? בטח שאת יכולה לשים אותה! בשמחה!

את כנראה באמת לא מכירה אותי...

אין לי שום בעיה שיעשו ממני צחוק... אם הייתה לי בעיה לא הייתי מצטלם ככה! אפשר למצוע עוד תמונות אי שם באלבומי תמונות של אנשים שונים ברחבי הארץ שלי מאופר בצורה נוראית, לבוש בבגדי נשים, לבוש בבגדים שקטנים עלי בכמה מידות ועוד דברים משעשעים למדי...

Neta558

New member
אז מה שאתה אומר זה ש...

אני יכולה לפתוח פה גלריה של תמונות מפדחות שלך?
נטע (רצה אצה לאלבומי התמונות מסמינרים\סופ"ש מענינים)

Neta558

New member
חברים - יש גלריה חדשה!

העליתי את התמונות לגלריה חדשה - מפגש הפורום השני. עכשיו אני מצטערת שלא צילמנו במפגש הראשון. מישהו יכול לצייר מהזיכרון?
ליזי, אם יש עוד תמונות - תעלי אותן, בעיקר אם הן של אלון בלבוש מוזר
(אין איזו תמונה של יעל עם הלשון בחוץ..?) ואני מכריזה חגיגית - ליזי נבחרה ברוב קולות ובמיעוט אצבעות לחברת הפורום התמימה ביותר! מעניקה לך בזאת את תואר "הפרה הקדושה". מבטיחים לא לאכול אותך, ולא לדרוס אותך, אפילו אם תשכבי לנו באמצע הכביש! נטע (מהודו באהבה)

CowLover

New member
אז הנה עוד תמונה....

אלון נראה מגוחך עם הכפייה של רונאל.... לצערי לא יצא לי לצלם שום דבר יותר מידי משעשע (חוץ מאלון כמובן).... מה לעשות שכל פעם שהמצלמה יצאה אנשים התחבאו.... ואני אנצור את התואר שלי לעד נטע......... איזה כיף.... יש לי תואר.... מעניין אם אני יכולה להשיג פרוטקציות בכל מיני מקומות עכשיו.... צריך עוד לבדוק את זה....

חדף

New member
ולמען אלה שנעדרו...

אולי מישהו יתנדב לכתוב על כל תמונה מי בדיוק מופיעים בה?

xenocide

New member
מה אומר

הכרתי את מי שלא הכרתי לפני, פגשתי את מי שכבר הכרתי צחקתי והשתעשעתי לרוב. היה חסר לי קוקו טאקי (אהמ אלון..) אבל היו משחקי חברה אחרים.. אמנם לא אכלתי כל כך (רק עוגיות וכדורי שוקולד שלא איכזבו!) אבל רק מלראות את הכל קיבלתי שוק פחמימות ולפתע היה המון אנרגיה (יחסית למי שלא ישנה כמה ימים לפני). לסיכום-היה נחמד לאללה, אפילו מאתגר משהו.. הדר

Neta558

New member
קוקו-טאקי שולט!!!!!!!!

אני ממש מצטערת שלא הבאתי את המשחק, היה יכול להיות נהדר. זה אפילו קשור, חיות והכל!
פשוט, הקלפים בתיק, והרי באתי עם...הטוזיק שלי! (טוזיג-תיק, דאאא). נטע (קוקו-טאקי שולט!!!)

הי ממש כיף..

זכיתי להכיר לראשונה את חברי הפורום , אחרי שהתאוששתי מההלם גיליתי שהם מאוד נחמדים, יודעים לבשל מצויין (כל הכבוד על הפסטות, סלטים, כדורי שוקולדדדדדדד). היה מצויין ואני מקווה שיהיו עוד מפגשים כאלו בעתיד

Neta558

New member
יהיו, בטח שיהיו!

על מה נריב ונתווכח אם לא על מקום, זמן, מקום, יום, מקום ו..מקום? נטע (מישהו אמר מרמור?)

למעלה