לא סמיון זה גרוע../images/Emo31.gif../images/Emo29.gif
ואם מישהו לא יוכל להגיע למפגש מסיבה כזאת הוא אחרת והוא לא יקנה חולצה? אממ אני חושבת שמקדימה צריך את הלוגו של המוניקות למעלה בימין ומקידמה בגדול ריק! שלא יהיה מקושקש מידי.. ואני יבוא ות"א זה מקום גרוע כי לי ולאולי גם לרוני לא יתנו לבוא
או קי............................ קודם כל, גם מי שלא יוכל חס וחלילה להגיע למפגש, אין שום סיבה שהוא לא יקנה חולצה, מקסימום נביא לו אותה בדרך אחרת...., ו..., לגבי מה שיהיה מקדימה..., אין לי שמץ.., צריך להחליט..., אני הצעתי, שאת הסמל של תפוז(נו.., הכתום עם שני האנשים הזה), זה יהיה דיי מגניב.., אבל תחליטו...
כי נגיד מישהו חדש מצתרף או עוזב? הבנת? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~יופי~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הסמל של תפוז? אני לא בטוחה עם זאת כל כך גאווה ללכת עם חולצה של '
סמל קטן מקדימה בצד ימין/שמאל בהחלט מספיק רוב החולצות אם יש להן משהו מאחורה אז מקדימה יש סמל קטן בצד אם יהיה גם סמל קטן וגם משהו באמצע זה פשוט לא יהיה יפה...
ממ.., אז יודעים מה.... ככה:, בואו נגיד, מאחורה כמו שאמרנו- לוגוו של מוניקה על כל הגב, מעל כתוב בקשת- "פורום מוניקה סקס בתפוז" מתחת-את הכתובת של הפורום - www.monica-sex.up.co.il מקדימה, מצד ימין(של מי שרואה ממול), הלוגו של מוניקה. זהו. מי שבעד להגיד-
נגד
לדעתי ככה זה הכי טוב..., כנראה שמחר אני כבר ידע מחירים..., אבל אנשים, כמה שיותר שייקנו, ככה המחיר לחולצה אחת יהיה יותר זול. תודה.