מפגש פסח..נראה לי מותר לפתוח על זה הודעה חדשה

dafnashz

New member
מפגש פסח..נראה לי מותר לפתוח על זה הודעה חדשה

אז בנות אנחנו כבר בפסח ואני מתכננת על מפגש פורום יום אחד... אז בשבוע של החג עצמו אי אפשר ואני אישית מעדיפה,אם נצליח להתארגן, שזה יהיה השבוע הזה..... ואולי נעשה משהו....אני מתכוונת כמו שעשינו את הסרטון ליומולדת פעם קודמת.....

אז ככה,

א. אני גם ככה בסנטר ביום חמישי עם מיידלע(מיטל לאלה שזוכרות אותה) ועוד חברה (אני עושה ספטום *-* ) אז אם באלכן להיפגש אפילו בלי מפגש בחמישי אני שם :> ב. אנחנו גם ככה צריכות לעשות סרטוני יומולדת לזאק וג'אק! לזאק יש יומולדת עוד שבועיים נראלי ולג'אק ביוני

dafnashz

New member
אני ממש שונאת אותך ברגע זה...ספטום *-*

אני לא באמת שונאת אותך 3> אולי אני גם אעשה...נמממ נקודה למחשבה..... אי אפשר לשכוח את מיטל וליטל של רוויטל XDD אם עוד בנות המפורום יבואו בחמישי אז גם אני אבוא ^^

TheOneNoa

New member
אל תעשי!

לא אל תעשי את זה לעצמך לאאאאאאאאאאא! ויש מצב שביום חמישי אני אהיה בתל אביב ^^

בסוף אנלא עושה =/

אמאשלי פוחדת מה״סיכונים״ שאני לא אגיב לזה טוב :< אבל היא תיתן אישור ביוני :> ולמה לא לעשות? לדעתי לפחות זה מגניב

TheOneNoa

New member
זה טוב

תקשיבי, זה אחד העגילים הכואבים... ידיד שלי עשה בפורים, הוא כמעט התעלף שם, לקח לו משהו כמו שעתיים לצאת מהאלם הזה.

תראי,

דיברתי עם אחותי(יש לה ספטום והיא עשתה איפה שאני רוצה לעשות) והיא אמרה שאם עושים את זה בפיסת עור הנכונה זה לא אמור לכאוב... כאילו, לקטע שם יש קטע קשיח וקטע מדלדל כזה... + אם זה לא כאב כ"כ לאחותי זה לא ממש יכאב לי

TheOneNoa

New member
חחחחח התיאור

זאת בחירה שלך בסופו של דבר. אני עדיין בטראומה מלראות את זה , איייכס

dafnashz

New member
מתגברים על הכאב XP

כן אבל גם ידיד שלי שעשה אמר שזה אחד הכואבים, אבל הוא מטומטם כי חבר שלו עשה לו את זה :S וגם לפי דעתי ספטום זה מגניב ^^ (אבל סיידליפ יותר *-*)

TheOneNoa

New member
סיידליפ *-*

ידיד שלי עשה את זה אצל מישהו שהוא לא חוקי בגלל זה הלכנו לסימטה חשוכה לעשות XD

dafnashz

New member
איך מישהו לא יכול להיות חוקי בלעשות פירסינג??

XDDD זה מצחיק שהלכתם לסימטה חשוכה....זה לא באמת נכון, נכון? אני מתכוונת לעשות סיידליפ עוד 26 ימים אעה *-*

purpleminnie

New member
חחחחחחחחחחח

אני מקנאה בכולכן, איך מרשים לכן פירסינג? אני מפחדת לשאול את ההורים שלי על זה, פעם מלפני כמה שנים שאלתי אותם מתי הם ירשו לי לעשות פירסינג באף (לא ספטום ולא בא לי, סתם שאלתי) והם אמרו בגיל 16 WTAF?!

TheOneNoa

New member
תחפרי להם זה מה שאני עושה XD

ההורים שלי נגד פירסינגים לגמרי אבל אני חופרת להם והם בדרך להשתכנע XD אבל רק הליקס הם ירשו לא יותר

תראי... איתי זה קצת שונה ../images/Emo6.gif

ישלי את אחותי O_O + אני רק 4 חודשים לפני 16 ככה שגם בלי אישור מההורים אני יכולה ללכת לעשות ספטום או סייד
אבל אמאשלי שכנעה אותי לא לעשות סנייק בייטס ">< בעיות חניכיים ארורות! אבל תכל'ס לא מזיק לשאול... את יכולה להגיד שלכולם יש ולא. כולם לא עומדים לקפוץ מצוק כך שאני לא אקפוץ איתם.

purpleminnie

New member
לאף אחד אין ../images/Emo10.gif

חוץ מלאיזה ילדה אחת בכיתה ז' סיידליפ, אני יושבת במקום שלה בישעור אנגלית אז ראיתי, היא גם צבעה את השיער לאדום כזה (סטוקר)

TheOneNoa

New member
מה שהם לא ידעו לא יזיק להם

אני פשוט מכניסה את זה לכל שיחה איתם ובסוף הם יגידו לי שאם אני לא אדבר על זה שבוע אני אקבל מה שאני רוצהXD

TheOneNoa

New member
זה נכון XD

זה לא מישהו שבאמת בודק אישורי הורים, בגלל זה ידיד שלי שהוא בן 14 עשה בלי אישור הורים. והוא לא עושה את זה במכון ככה שזה יותר זול. סיידליפ זה מדהים *-*

dafnashz

New member
הורים זו דיי בעיה

הלוואי שההורים שלי היו מרשים לי, הם יזרקו אותי מהבית רק אם אני אשאל (אני רצינית הם כאלו שמרנים, אמא שלי T_T) שאני עושה סיידליפ ההורים שלי יהיו בחו"ל והם לא ידעו על זה וספטום זה הפירסינג שהכי קל להסתיר, חברה שלי עושה את זה ועוד חברה הסתירה פעם סיידליפ.....

TheOneNoa

New member
זה מה שידיד שלי עשה

אבל ההורים שלו גילו את זה שבוע שעבר ועכשיו הוא מקורקע לחודשיים הקרובים XD גם ההורים שלי שמרנים, אני פשוט הסברתי להם שאם הם לא ירשו לי אני בסופו של דבר לא אצטרך את האישור שלהם ויעשה לבד

למעלה