מפגש פסח..נראה לי מותר לפתוח על זה הודעה חדשה

TheOneNoa

New member
טוב נו...

אאמממ הסתובבנו עם חברות שלי בעיקר היה ממש מצחיק, הסתובבנו עם שלטים של free hugs עד שאיזה שומר מרושע החליט שאם אנחנו לא זורקות את השלטים אנחנו עפות מהסנטר ><" אני הלכתי להופעה של השליחים באמצע, והיה מדהים הם פשוט אנשים מדהימים וזה היה כל כך כיף ומצחיק והם לא נתנו לי להרגיש לא קשורה כי הרבה יותר קטנה שם מכולם. איזה ילד אחד החליט שזה יהיה נחמד לנשק אותי גם אחרי שאמרתי לו שלא נראה לי, בנים זה עם מפגר. מה עוד היה? אמממ הכרנו אנשים ממש מגניבים ונחמדים. זהו אי חושבת בעיקרון

StayAwake

New member
נעהההה

קודם כל, ליד עזריאלי היו איזה 3 בנים מטרידים שהיו עם שלטים עצומים של פרי האג ולמזלי אני וחברה שלי הצלחנו לברוח מהם
דבר שני... אני ישבתי לי ואכלתי בבורגראנצ' ואז יצאנו החוצה וראיתי את השליחים אבל הלכנו מהר אז לא שמתי לב לאנשים שהיו שם (כאילו.. ראיתי רק את מתן ואלעד והם היו באמצע שיר אז...
) ואז היום בבוקר אני רואה תמונה שלך עם מתן!!!!

dafnashz

New member
גם אני ראיתי את השלושה האלו

ירדתי עם חברה שלי בעזריאלי כדי לפגוש את חבר שלה ואז ראינו אותם והיא חיבקה אותם ואני לא כי הם היו מטרידים..... והיה ממש כיף במיוחד עם השלטים של הפרי האגס, למרות השומר המטומטם >< והייתה בת אחת שאנסה אותי ולא עזבה אותי שנתתי לה חיבוק( זה קרה פעמיים) והיה אחד ממש חתיך שחיבקתי פעמיים ^^ וגם שיחקנו אמת או חובה כי היינו משועממות וזה גם היה מצחיק. XD ואיזה 10 אנשים באו אלינו וביקשו כסף, זה היה מעצבן ><

TheOneNoa

New member
חחחחח אנשים התחילו לאנוס אותי שם XD

וגם חיבקתי שני מוכרים בUFO ועוד מישהו זקן כזה שבדק לי את החזייה ._. פדופיל XD

TheOneNoa

New member
למה לא באת להגיד שלום?!

אני מתה על מתן! הוא כל כך חמוד והוא ממש עזר לי אתמול הוא פשוט מדהים XD הוא הביא לי מזל כי היה לי חרא מזל לפני שהוא היה איתי וכשהיינו ביחד פתאום היה לי מזל XDD לצערי אני מכירה אחד מהבנים שהיו בחוץ וכל כך לא רציתי לראות אותו, זה הרס לי את הבוקר ._.

2MayaN2

New member
חחח חבל שלא עשינו מפגש ../images/Emo221.gif

היינו לפחות 4
ולמה מטרידים? חחח הם עמדו שם כאלה מסכניםXD

2MayaN2

New member
היי ראיתי כאלה ליד עזראיליD: ../images/Emo221.gif

אבל אף אחד לא חיבק אותם:( ואני הייתי על האוטובוס אחרת בכיף
וחבל שלא יצא לי לפגוש גם אותך..אני חושבת שפגשתי את דפנה בדיוק מתי שהיית עם השליחים ולא הרבה אחרי זה אני הייתי צריכה ללכת>< צריך מפגש!

purpleminnie

New member
I want free hug XD

שומר מרושע
השליחים, אני רוצה לראות הופעה שלהם בנים זה עם מפגר בכל גיל
תודה שסיפרת

TheOneNoa

New member
hug!

גיליתי על הילד המפגר הזה פרטים XD השומר הזה מרושע, שיתכונן לנקמה מועחעחעחעחעח חחחחחחחחחחח חברה שלי ואני הוים דיברנו על מתן והיא דיברה איתו תוך כדי וסיפרה לי כל דבר והוא די התחיל איתה למרות שהוא טוען שלא והתחלנו לצחוק אחת על השניה בנושא הזה אז כתבתי לה על הקיר שהיא פראנואידית שחושבת שכל אדם שני מתחיל איתה, כי היא החליטה שגם אני מתחילה איתה XD ואז היא כתבתי לי שאני לסבית ופתאום הוא מגיב לנו "רכלניות." ושתינו כזה למה נראה לך שדיברנו עליך בכלל פפפפפ ומתות מבושה

2MayaN2

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

תגידי איזה שומר זה? יש לו קעקועים ופירסנג וזה..? כי יש איזה שומר אחד בסנטר נורא מעצבן שכל הזמן מעיף אותי ואת חברים שלי החוצה><

StayAwake

New member
הכי הזוי זה

שעברתי ליד ההופעה של השליחים ועכשיו ראיתי בפייס תמונות של נעה משם
כבר פעם שניה שאני רואה הופעה שלהם ברחוב חחחחחחחחח

TheOneNoa

New member
כן הם עושים את זה הרבה XD

חחחח אני בצוות שלהם וזה היה כל כך כיף לפגוש אותם סוף סוף כי אני מדברת מלא עם מתן ומאור XD חחחח מאור ונתי זיהו אותי ישר ומתן לקח לו משהו כמו 10 דקות לקלוט שזאת אני XD

StayAwake

New member
חחח כן אני יודעת

אבל זה יוצא מצחיק כי כל פעם כשהם בת"א גם אני
ולא חשבתי על לחפש אותך שם בכלל

2MayaN2

New member
וואלה? אני שם ביום חמישי:) ../images/Emo221.gif

אני מקווה לראות אתכן:)

2MayaN2

New member
מזאת אומר את בצוות שלהם והם ../images/Emo221.gif

לא מכירים אותך?XD

TheOneNoa

New member
אתמול זה היה הפעם הראשונה שפגשתי אותם במציאות

אני מדברת איתם כבר הרבה זמן, אבל אתמול סוף סוף פגשתי אותם. הייתי אמורה ללכת לחזרה שלהם אבל אמא שלי החליטה שזה באזור של זונות אז אסור לי ללכת

למעלה