מפגש פסח..נראה לי מותר לפתוח על זה הודעה חדשה

dafnashz

New member
אוי מסכן :\

בהצלחה עם ההורים שלך ^^ ההורים שלי זה משהו מיוחד. הם בחיים לא יסכימו לי לעשות, אבל אם אני אעשה והם יגלו את זה, הם כן יכעסו מאוד, הם לא יקרקעו אותי בחיים, הם יגידו שהם לא יתנו לי עוד כסף, אבל ישברו אחרי חודש, מקסימום חודשיים.....אין לי כל כך מה להפסיד. כלומר אני מקווה שמה שאני חושבת זה נכון, זה פשוט הדבר הכי גרוע שהם יכולים לעשות......הם לא כאלו קשים עם עונשים וזה..... ופעם אחת רציתי לשאול את אמא שלי אבל התחילה לי בחילה נוראית. אני ממש מפחדת מהתגובה שלה רק לשאלה אבל אם אני אעשה את זה לבד, זה יהה פחות נורא. אין הרבה הגיון עם ההורים שלי

2MayaN2

New member
איך מסתירים?../images/Emo12.gif ../images/Emo221.gif

בת דודה שלי ניסתה להסתיר עגיל באף וההורים שלה מאוד מהר ראו את זה והכריחו אותה להוריד><

purpleminnie

New member
מסובבים את זה פנימה

ואם יש ספטום שחור אז בכלל לא רואים את זה ההורים שלה הציצו לה לתוך האף? הייתה לה דלקת או משהו?

2MayaN2

New member
לא, אבל זה בלט ../images/Emo221.gif

זאת אומרת זה עגיל רגיל באף אז די קשה לא לשים לב אליו. כשאני עשיתי את שלי נתנו לי עגיל רפואי שהוא די גדול ואמרו לי לא להוריד כדי שהחור לא יסתם ככה שאין מצב לא לשים לב...

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifסיידליפ*-* ../images/Emo221.gif

ספטום אני אישית לא אוהבת><

2MayaN2

New member
יום רביעי מתאים לי^^ ../images/Emo221.gif

חמישי אני אולי במפגש אחר אבל אם תקבעו מקסימום אני אצא יותר מוקדם או משהו כדי להגיע לשניהם><

StayAwake

New member
אממ

השבוע יש לי תגבורים בשני שלישי רביעי... ובחמישי אני נוסעת עם חברה שלי לתל אביב אבל לא נהיה בסנטר אלא נסתובב בתל אביב... היום היחיד שאני יכולה בו זה היום אבל..

2MayaN2

New member
השאלה היא מתי בסוף החופש..../images/Emo221.gif

כי אין כמעט חול מועד><

dafnashz

New member
טוב אז ככה:.....

נעה ואני דיברנו בפייסבוק ואמרנו שניפגש מחר לקצת כי יש כמה אנשים שבאים לסנטר. אז נעשה מפגש קצרצר, לא להרבה זמן כי ממה שהבנו מי שבא, מגיע עם חברים אחרים. אז רק צריך לקבוע שעה ומקום. אז המקום נראה לי הסנטר (מן הסתם) ואולי ליד ברוריה? כי זה קל למצוא את זה....ושעה חשבתי על 1, כי נראה לי כולם יהיו בשעה הזו כבר ומי שרוצה לישון עד מאוחר יכול, וכל מי שבא מרחוק יספיק להגיע..... אז מי בא? ^^ D: ובקיץ נארגן מפגש יותר מסודר D: וגדול! כי עכשיו לא ממש התכוננו לזה ולמלא בכלל אין זמן אפילו להיכנס לפורום.....

TheOneNoa

New member
אמממ

כמו שזה נראה אנחנו נהיה רק 2 בנות :( אמממ צריך לבדוק את כל העניין שוב \=

StayAwake

New member
אוף ../images/Emo10.gif

אני לא זוכרת מה עשיתי אתמול אבל משום מה לא נכנסתי לפורום או שנכנסתי ולא ראיתי את ההודעה הזאת
הייתי בת"א עד לפני שעה

dafnashz

New member
O_O את לא רצינית...

נעה ואני היינו שם וגם מעיין.....למרות שלא היינו איתה

למעלה