מצאתי!

הוא לא שווה את הכבוד הזה.

הוא לא עשה שום דבר שבאמת ראוי, להפך, הייתי נותן לו כבוד אם אנשים היו סותמים את הפה ולא מהללים אותו כ"כ, לא מגיע לו הכבוד הזה. יש בדיוק בנאדם אחד מהסצנה הזו שמגיע לו (למרות שנירוונה לא כ"כ גראנג') שיזכרו אותו וזה ליין סטיילי, ומי שזוכר זוכר, וזה חבל, כי הוא עשה יותר מקורט.

תאמין לי

אני הראשונה שתגיד שליין ואליס הם אנדררייטד והם הלהקה האהובה עליי, אבל להגיד שהוא לא עשה שום דבר ראוי ולא מגיע לו תכבוד הזה?! בלי קורט לא היו יודעים מזה גאראנג' ורוב הסיכויים שלא היינו מכירים את אליס ושוב זה עניין של טעם, לא אתם אלה שתקבעו אם מגיע לו כבוד או לא ואם הוא גאון מוזיקלי או לא, הוא הפך לאיייקון,נכנס להיכל התהילה,ייצג דור שלם, והשפיע על המון אנשים ואומנים. והוא גם מת! אם אתה נותן כבוד לבנאדם רגיל שמת למה שלא תתן לו? הוא לא היה רק אמן הוא היה גם בנאדם, וגם אני חושבת שזה מעליב ופוגע באנשים שאוהבים אותו ותמוזיקה שלו שאתם מקללים אותו, מה היית מרגיש אם הייתי מתחילה לקלל את פרדי?...אתה לא צריך להתבטא בגסות כזאת.

לא מסכים איתך.

אליס אין צ'יינס קיימים מ88. יותר מנירוונה. ואני באמת מאמין שגם אם נירוונה היו קיימים היום הם לא היו מתקרבים לאליס. ויותר מזה, הם היו נעלמים עם הזמן. מהסיבה הפשוטה שהכל היה נשמע אותו הדבר. והקהל המורד של smells like teen spirit היה מתבגר...

תקללי את פרדי, על הזין שלי.

זה לא שהוא אמא שלי או משהו, אני פשוט מאוד מאוד מעריך אותו כסולן, והוא אולי היה חובב גברים, אבל הוא עשה יותר מרוב הסולנים בעולם הזה, ואני לא חושב שיש משהו רע אחד שאפשר להגיד עליו מבחינה מקצועית, בניגוד לקורט.. "בלי קורט לא היו יודעים מזה גאראנג' ורוב הסיכויים שלא היינו מכירים את אליס ושוב זה עניין של טעם". סורי גירל, פאקינג אבל מאדר פאקינג בולשיט. פרל ג'אם לא פרצו? אליס לא פרצו לרדיו? איזה זיון שכל. נירוונה פרצו, הצליחו, אבל הם לא פירסמו את הגראנג', אליס קיימים יותר מהם, לדוגמא. ולדעתי הוא לא אומן, לדעתי הוא לא עשה שום דבר, שום דבר שראוי לקבל עליו את הכתר של אומן, בדיוק כמו אקסל רוז. יודעת מה, אני אחסוך לך זמן, לכי לפורום פרל ג'אם, לאחד השרשורים הראשונים, השרשור הכרות, בטח ליאור (ghost of perdition) יסכים איתי, היה שם את אחד הדיונים של קורט וגראנג' הכי גדולים בחיים, אני מציע לך להכנס ולראות כמה את טועה.

l u d

New member
רגע ,אבל מבחינת ליריקה אקסל לא היה

כזה גרוע! נכון הוא לא משתווה לפרדי (ממש אבל ממש לא משתווה לפרדי), אבל הוא גם לא כזה נורא.

../images/Emo12.gif חס וחלילה לא אמרתי שהוא נורא!!!

לאקסל יש אחלה ליריקה לטעמי, הרבה יותר טובה משל קורט, מצד שני אי אפשר להשוות, כי של קורט יותר דיכאונית משל אקסל, אבל לדעתי פחות טובה. שוב, עניין של טעם, לטעמי קורט לא גאון, ואין לו שום זכות להקרא גאון, ושום דבר לא ישנה את דעתי.

ש נ י1

New member
צודק...

וגם כשמשווים את נירוונה ללהקות מאותו סגנון (כמו שהזכירו פה את אליס ופרל ג'אם), נירוונה נראים ממש אפסים לייד הלהקות האלה לדעתי.

מה הקשר שאליס קיימים מ-88?..

וכן אתם לא הייתם מכירים את פרל ג'ם ואליס אם אני לא טועה הדיסקים הראשונים שלהם יצאו לפני נוורמיינד ורק אחרי ההצלחה של נוורמיינד הגיעה ההצלחה של הדיסקים שלהם ושל הגראנג'.ואולי לך לא אכפת שיקללו את פרדי כי אתה אוהב אותו רק מבחינה מקצועית אבל אני לא כזאת אני מאוד מתחברת רגשית לזמרים וללהקות שאני שומעת וכשמקללים אותם זה פוגע בי ואני מרגישה כאילו קיללת חבר שלי או קרוב משפחה ואני מרגישה צורך להגן עליו אז לפחות די עם הקללות. ואני לא יכולה להיות טועה כי במוזיקה אין נכון ולא נכון. וקורט הוא כן אומן,הוא כתב? הוא הלחין? הוא שר? ואם ראית תסרט קורט וקורטני אז אתה יודע שהוא גם צייר מדהים.

את טועה.

"אם אני לא טועה הדיסקים הראשונים שלהם יצאו לפני נוורמיינד ורק אחרי ההצלחה של נוורמיינד הגיעה ההצלחה של הדיסקים שלהם ושל הגראנג'." את חייבת להגמל מלזיין בשכל, שבי בפינה ותחשבי על מה שאמרת. הדיסקים יצאו לפני נוורמיינד ולא הצליחו בגלל נירוונה אלא עצמם. אם את באמת חושבת שיש אנשים 'יו, נירוונה זה גראנג', בוא נקנה מלא דיסקים של להקות לא מוכרות!!!!!', אז את טועה. אליס היו ברדיו, בMTV, והצליחו, כנ"ל פרל ג'אם, את מזיינת את הפאקינג שכל. ואם זה פוגע בך ואת מרגישה חברה של קורט קוביין, אז אין לי עוד מה להגיד לך. הוא כתב (גרוע), הוא הלחין (ממש גרוע), הוא שר (בסדר), הוא גם צייר מדהים - יופי, מה זה קשור למוזיקה? קיצר, הוא אפס, לדעתי ולדעת עוד רבים, ואל תנסי לשנות את דעתי או להגן עליו בעוד הודעה כי אני פשוט אתעלם ממך, תודה מראש.

טוב, סיימתי להגיב לך אם אתה עכשיו

תוקף גם אותי, אתה לא מכיר אותי וכדאי שתירגע אני לא ילדה קטנה ואתה לא אבא שלי שתגיד לי לשבת בפינה. אתה צריך תרופות הרגעה. דחוף.

נאא אני דווקא רגוע :)

די שקט כבר יומיים בלי קטיושות:) והשבי בפינה זה בצחוק וזה ביטוי יא בכיינית. 'גם אותי?' את מי עוד תקפתי בדיוק? זו רק את שאומרת שטויות.. ותודה, באמת עדיף שלא תגיבי, זה דיון ללא מוצא, שסוכם כבר ע"י ghost of predition באופן נהדר.

למעלה