מצאתי!

boazgilad

New member
אה נכון RAPE ME

ממש שיר היתאבדותי... אל תדברו שטויות... אקסל זמר גדול אבל הוא לא כזה גאון, הוא נגן טוב סולן טוב וזהו, גאנז עשו יותר בלדות רוק כי הם הלכו על הסיגנון הזה שבשונה מנירוונה שהלכו על סיגנון אחר(גראנג'...) ההשוואה של שניהם היא טעות לדעתי, כי הם מאוד שונים במוזיקה שלהם, אבל מבחינה אחרת היא גם מחוייבת בגלל היריבות שהיתה בין שניהם... אם הייתי משוואה את אקסל לסולן אחר זה היה לפרדי, אבל זה ברור לכולם מי היה לוקח לא?

פרדי../images/Emo47.gif

פרדי מרקורי לוקח כל סולן על הפלנטה, אל תנסי להשוות אפילו. אבל אני לא חושב שיש הרבה מה להשוות בין אקסל לפרדי, פרדי שר נקי, גבוה ונמוך. אקסל שר נקי במעט מאוד שירים (לצערי) וברוב השירים הוא צורח, הצליל שלו מחוספס ולא נקי. אבל הוא סולן טוב..

boazgilad

New member
א) אני בן

ב) ברור שפרדי לוקח, גם מבחינה ווקלית וגם מבחינה מוזיקלית. ג) מה שאמרת על הנקי ומחוספס זה בדיוק מה שאני חושב וחשבתי כשבתבתי א ת זה

קורט לוקח בכישרון.

לאקסל יש ווקאלית יותר טובה אבל ההשפעה של קורט הייתה הרבה יותר רחבה, הוא ייצג דור שלם והפך לאייקון(עזבו תסיבות) והשפיע על הרבה אנשים והשירים שלו היו הרבה יותר מיוחדים בעוד ששל גאנז היו ממוצעים(אבל עדיין יפים). ולמי שאמרה שהשירים של קורט רק על התאבדות את כנראה מכירה רק כמה שירים וקישרת אותם להתאבדות,לא חסר לו שירים שלא על הנושא הזה. איזה שיר את חושבת שעל התאבדות?

l u d

New member
סליחה, אמרתי שכמעט כל השירים שלו

מדברים על התאבדות. אני אישית מאוד אוהבת את נירוונה, ויש להם עוד הרבה נושאים אחרים, אני פשוט אומרת שהם לא כל כך מגוונים. אפילו בלי להשתמש באקורדים מינוריים בנוורמיינד, כמעט כל הדיסק יכול לגרום לך לדיכאון ענקי! אפילו בלי להלחין את זה בדרך יותר עצובה הדיסק שלהם יצא ככה! אני מאוד אהבתי את בליץ' של נירוונה ואת האנפלאגד שלהם, אבל עם כל הכבוד לא היה בהם משהו יותר מדי מיוחד. ולזאת שאמרה שאקסל הוא לא גאון, זה נכון הוא באמת לא. כשחושבים על זה אפחד הוא לא כזה גאון, אלא פשוט מנסה להביא משהו שונה. אבל בהשוואה לקורט, הליריקה שלו יותר מגוונת ושונה מאשר של קורט. וזאת רק דעתי! זכותי הביע אותה וזכותכם להביע ת'דעה שלכם. זה לא ממש משנה אם אני אתחיל להלל את העבודה של גאנז ואתם את של נירוונה כי לכל אחד יש דעה אחרת.

קורט לא כזה מוכשר, אתם סתם מגזימים

איתו!!!! מה היה מוכשר בו? הלחנים המסריחים של נירוונה שיש להם אולי 5 שירים שבאמת שווים משהו? הליריקה הטיפשית שלו שהיא טובה באיזה 3-4 שירים? באמת שנראה לי שהקול שלו זה הדבר היחיד ששווה משהו, די עם ההגזמות האתו.

LimiMimi

New member
אני דווקא ממש מסכימה איתך.

אני חושבת שאחד הדברים שיותר מבליטים את גאנז זה באמת הצליל המטורף, החוזק, והאנרגיות. והקול של אקסל (לפחות כשהוא מרים אותו) לא מתאים לשירים אקוסטים או יותר רגועים (כמו בmr brownstone) הופעה אקוסטית? לדעתי זה ממש יהיה נפילה. שמעתי את שלושת השירים הראשונים וזה היה פשוט משעמם וממש לא הרשים אותי.. כל השאר שאמרת, אני איתך.

למעלה