אתן לא מפרגנות לי אני עוד שניה בוכה פה שתינוקות קטנים ממיקה שוקלים כמו אבא שלה ושקטנים ממנה מוציאים שינים כמו לאמא שלה ואחרים כבר זוחלים כמו הכלב שלה ורק מיקה לא אז אני אחזור כשהיא תהיה חיילת שלום!
איזה עוד הסבר יש חוץ מהשתוללות הורמונים? תגידי לי: אמא של מיקה. יש לך ילדה מהממת ואני מבטיחה לך שעוד לפני שהיא תהיה חיילת היא תדע ללכת, לדבר, לנגוס ועוד הרבה דברים. תחזרי מייד להיות אמא מבסוטה (יש לך מיקה של סיבה וזו באמת סיבה מצויינת)
אבל תסלחו לה היא התחילה פתאום לבכות ולא הבנתי מה עשיתי... ניסיתי להבין אולי זה אבא (בדרך כלל זה ככה לא?) אולי עשיתי קקי לא טוב ? אולי מקס הכלב שלנו עצבן אותה? אבל החלטתי שהיא פשוט לא מבינה כמה הדברים קטנים לעומת המציאות הגדולה שתגיע בסוף היא לא מבינה שפשוט לא בא לי (ראיתי פעם בקופסא עם התמונות מישהי עם ציצים חשבתי שאולי היא תתן לי קצת אז היא אמרה שביום שלישי לא בא לה..) אז עכשיו היא יושבת בסלון עוד קצת בוכה אבל אבא מנסה להרגיע אותה ולהסביר לה שיש דברים שמיקה (אני,אלא מי...) עושה ואחרים לא עושים אלא מאוחר יותר אני עושה שלום של מלכה היופי ואני עושה לכלבים וחתולים בוא אלי עם היד ואני מוחאת כפים ועושה ידים על הראש וצועקת שיביאו לי הכל ... אני מכוונת את האצבע שלי וצועקת להם את זה!!! והם נחמדים מביאים לי הכל ... אופס... אמא מגיעה אני הולכת ... לילה טוב
תגידי לאמא שלך שהיא ממש התחלקה על השכל....לבכות?מה פתאום. זה משהו שתינוקות עושים. ובטח לא בוכים על מקסימונת כמוך. וג'ס, עכשיו ברצינות- הגעת יפה למסקנה שלמיקה יש עוצמות וחולשות כמו לכל בנאדם. היא אישיות בפני עצמה ולכן יש דברים שהיא עושה יותר טוב וכאלו שהיא עושה פחות טוב. כמו כולנו, לא? ואם את כ"כ לחוצה מעניין ההתפתחות, פני לאיש מקצוע (מרפאה בעיסוק/פיזיוטרפיסטית) שיעיפו מבט קצת יותר מעמיק על מיקה ואת תוכלי לישון יותר בשקט. וגם אם תתגלה בעיה כלשהי, בטח יוכלו לתת לך טיפים והדרכות-אז כדאי ! ועוד דבר שאני חייבת להגיד- את כותבת כ"כ מקסים ומרגש! אם מיקה יכלה לדבר בטח היתה אומרת דברים דומים...ואיזה כיף לה, שיש לה אמא שמבינה אותה כ"כה טוב..רגישה וקשובה.קבלי