מצא את ההבדלים

טאש

New member
איך שכחתי?

להגיד שמיקה נראית מתוקה אמיתית וקיצית להפליא

מתרגשת

New member
זהו שכמעט ואין הבדלים../images/Emo2.gif

מיקה עדיין "יפה כמו תמונה" ורזה כמו מקל ביתשימוש

shirka

New member
../images/Emo22.gif אויוואובוי (במבטא פולני)

אנחנו עוברים ל 4+

החלטתי סופית לפרוש מהפורום

אתן לא מפרגנות לי אני עוד שניה בוכה פה שתינוקות קטנים ממיקה שוקלים כמו אבא שלה ושקטנים ממנה מוציאים שינים כמו לאמא שלה ואחרים כבר זוחלים כמו הכלב שלה ורק מיקה לא אז אני אחזור כשהיא תהיה חיילת שלום!

dafdaf

New member
תעזבי אותך....

מיקה ילדה מהממת והיא תהיה חתיכה לא נורמלית
חוץ מזה גם ארד לא בכיוון של לזחול (פדלעה הילד, מה לעשות
) והוא גם דיי ציפלון, שכולם יקפצו

shirka

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifהלו, הלו, את לא הולכת

לשום מקום. לכל אחד קצב משלו, אל תדאגי היא בסוף תרוץ כמו כולם וגם תגיד שהיא שמנה וצריכה דיאטה...

אוי ואבוי לך!

אסור לך ללכת ולא לתת לנו לראות את המתיקות הזאת! מה, מיקה צריכה להיות ענקית ולרוץ בגיל שלושה חודשים כדי שיפרגנו לך? היא יפה ומקסימה ומתוקה נורא!

dafgol

New member
אפחת לא הולכת לשום מקום....../images/Emo24.gif

קודם כל ודבר ראשון מיקה משגעת. וחוצה מזה כל אחד\ת בקצב שלו\ה.......אפילו אני כבר יודעת את זה....
והכי חשוב כבר אמרתי ??? מיקה מ ש ג ע ת
וחוץ מזה עד שמיקה וכל הילדים יגדלו...כבר לא יצטרכו ללכת לצבא.... ( אני יודעת שזה ל נכון , אמרו את זה גם על הדור שלנו....אבל בואו נהיה אופטימים לרגע...
)

yaelli10

New member
הלללווווו !!!!!!

דווקא ממך אמא של מיקה, לא ציפיתי שתשווי את התינוקת שלך לשאר התינוקות. כי אין כמו מיקה שלך. בכל אופן בעינייך, בדיוק כמו שאין כמו אלה שלי. שלי!

טאש

New member
ג'סי? את בהריון?

איזה עוד הסבר יש חוץ מהשתוללות הורמונים? תגידי לי: אמא של מיקה. יש לך ילדה מהממת ואני מבטיחה לך שעוד לפני שהיא תהיה חיילת היא תדע ללכת, לדבר, לנגוס ועוד הרבה דברים. תחזרי מייד להיות אמא מבסוטה (יש לך מיקה של סיבה וזו באמת סיבה מצויינת)

לא אני לא בהריון

וזה לא בגלל שאני לא רוצה ... אבל זה היה סתם מבול של ריגשי שקפץ עלי... תודה בנות
לפעמים אני צריכה לקבל סטירה כזו שתנער אותי מהמחשבות המפגרות שלי .

ayelet i

New member
../images/Emo68.gif איזו י-פ-י-פ-י-ה !

היא באמת ובתמים משו יוצא מגדר הרגיל - מקסימה אמיתית!
קטנה קטנה אבל מתוקה ענקית! פורשת? המתנחלת הראשית של הפורום לא יכולה ככה סתם לפרוש
אולי במקום אפשר עוד כמה תמונות?... |איקון של פרצוף שמבקש מאד יפה...|

הגעתי לרגע אמא חושבת שאני ישנה

אבל תסלחו לה היא התחילה פתאום לבכות ולא הבנתי מה עשיתי... ניסיתי להבין אולי זה אבא (בדרך כלל זה ככה לא?) אולי עשיתי קקי לא טוב ? אולי מקס הכלב שלנו עצבן אותה? אבל החלטתי שהיא פשוט לא מבינה כמה הדברים קטנים לעומת המציאות הגדולה שתגיע בסוף היא לא מבינה שפשוט לא בא לי (ראיתי פעם בקופסא עם התמונות מישהי עם ציצים חשבתי שאולי היא תתן לי קצת אז היא אמרה שביום שלישי לא בא לה..) אז עכשיו היא יושבת בסלון עוד קצת בוכה אבל אבא מנסה להרגיע אותה ולהסביר לה שיש דברים שמיקה (אני,אלא מי...) עושה ואחרים לא עושים אלא מאוחר יותר אני עושה שלום של מלכה היופי ואני עושה לכלבים וחתולים בוא אלי עם היד ואני מוחאת כפים ועושה ידים על הראש וצועקת שיביאו לי הכל ... אני מכוונת את האצבע שלי וצועקת להם את זה!!! והם נחמדים מביאים לי הכל ... אופס... אמא מגיעה אני הולכת ... לילה טוב

טאש

New member
מיקו'ש מזל שכתבת פה. חשבתי שאמא

שלך
, אבל אם היא
אולי בקרוב יהיה לך אח?

dafdaf

New member
מיקה'לה מתוקה

תגידי לאמא הנפלאה שלך שתפסיק לבכות ושתקשיב לאבא שלך, הוא יודע מה הוא אומר... לכל ילד יש את הקצב שלו ויש ילדים שלא זוחלים בכלל וגדלים לתפארת
ולא כל הילדים שוקלים אותו דבר , אין מה לעשות, תגידי לה שאת רוצה להיות חתיכה בשביל המחזרים
ו
לעידוד

dafdaf

New member
ועוד דבר קטן (אבל גדול)

הכי חשוב הבריאות
כל השאר זה קטנות....

מיקוש חמודה../images/Emo24.gif

תגידי לאמא שלך שהיא ממש התחלקה על השכל....לבכות?מה פתאום. זה משהו שתינוקות עושים. ובטח לא בוכים על מקסימונת כמוך. וג'ס, עכשיו ברצינות- הגעת יפה למסקנה שלמיקה יש עוצמות וחולשות כמו לכל בנאדם. היא אישיות בפני עצמה ולכן יש דברים שהיא עושה יותר טוב וכאלו שהיא עושה פחות טוב. כמו כולנו, לא? ואם את כ"כ לחוצה מעניין ההתפתחות, פני לאיש מקצוע (מרפאה בעיסוק/פיזיוטרפיסטית) שיעיפו מבט קצת יותר מעמיק על מיקה ואת תוכלי לישון יותר בשקט. וגם אם תתגלה בעיה כלשהי, בטח יוכלו לתת לך טיפים והדרכות-אז כדאי ! ועוד דבר שאני חייבת להגיד- את כותבת כ"כ מקסים ומרגש! אם מיקה יכלה לדבר בטח היתה אומרת דברים דומים...ואיזה כיף לה, שיש לה אמא שמבינה אותה כ"כה טוב..רגישה וקשובה.קבלי
ממני. נשיקות.

למעלה