מצא את ההבדלים

גאיה100

New member
יוווו מיקה את כזאת מתוקה

לכי לאמא ותלחשי לה באוזן ש"כל דבר בעיתו" תאמיני לי, תעשי לה את היום

מתרגשת

New member
אורלי../images/Emo24.gifמיקה תעשה כל דבר בזמן

שלה, יש לך ילדה עם אופי, היא מחכה לרגע הנכון ולא נכנעת ללחצים חברתיים... זה דבר טוב
הילדה שלך היא הרי אחד מפלאי עולם... פשוט יש לה זמן... זה הכל

מתרגשת

New member
תני לי לשתף אותך במשהו קטן../images/Emo9.gif

אני כתינוקת עד גיל שנה נחשבתי לנס רפואי על העובדה שאני בכלל חיה. אני לא אכלתי כלום, הייתי רוב הזמן בבתי חולים, הייתי מקיאה כל דבר, הרופאים היו אומרים לאמא שלי שאני אסבול מנזקים במערכת הפיזית כמו גם השיכלית ואז גדלתי ועברתי את כל זה.... והשמנתי (טוב נו לא הרבה) וכולם היו קוראים לי מקל ביתשימוש או אוליב לחילופין ותמיד הייתי נעלבת. היום אחרי חיים שלמים... (טוב לא שלמים כל כך אבל את מבינה למה אני מתכוונת) אני יודעת שהכל בולשיט אחד גדול. אני זכיתי בפרס תלמידה מצטיינת של כל גוש דן בכיתה ט', הייתי ילדה מחוננת, עם איי קיו מאד גבוה, וזה אחרי שאמרו לאמא שלי ששכלית אולי אני לא אגדל כל כך. אני חושבת שמיקה מדהימה, היא ילדה יפה וחכמה ורזה, נכון, (אבל כשהיא תגדל וכמוני תהיה אחרי הריון ולא יראו בכלל היא תודה לכם) אני יודעת שאת אמא מדהימה ואין לך מה להרגיש שאולי את עושה משהו לא בסדר או שמיקה חלילה לא בסדר. שתיכן פשוט מושלמות
כל אחת בדרכה היא

אז כל זה בעצם

היה בשביל להחמיא לעצמך אההה יא ממזרתה טוב טוב הבנתי ת'עינין אוהבת אותך ושולחת נשיקה רטובה לסתיו וחיבוק לאסא

ואני אגלה לך סוד גם אני הייתי אוליב

כל חיי ומקל ביתשימוש ותמיד צחקתי על אחרים שאני אוכלת כמה שאני רוצה(והייתי טוחנת חופשי) ולא משמינה אז חמסה על כולם ועד היום חוץ מבטן שאחרי לידה שגם לא מפריעה לי אני נהנית שאני רזה וגם יובלי לא מהשמנות גבוה ורזה ומתאים לי.ואני עדיין טוחנת ולא מחשבנת ואחרות עושות דיאטה

מיקה בואי רגע יש לי סוד.....

כאן אביתר (יש לי עדיין שגיאות כתיב-אז אמא מקלידה לי). גם אמא שלי קצת מסובבת היא לא מבינה למה אני לא מתהפך מהבטן לגב,למה כמעט כולם צחקו בקול לפני(ושכבר צחקתי היא בכתה-קצת קוקו כבר אמרתי??) ומבחינה הייתי כבר צריך לקרוא ולכתוב. אני רק רוצה להגיד לך שאת נורא יפה ויש לך עיניים חכמות ושבעיני רזה זה יפה!!!וחוץ מזה למה לזחול-זה כואב בבירכיים וגם ככה לוקחים אותך לאיפה שאת רוצה (אפילו על הידיים.זה יותר כיף). אתמול אמא שלי קראה את מה שאמא שלך כתבה ופתאום היא התנפלה עליי בנשיקות ואמרה לי שאני הכי בעולם (כאילו שלא ידעתי) ושמצידה שאני אתהפך מתי שאני רוצה העיקר אני אהייה בריא. אבל בגלל שהיא קצת מסובבת (כמו שכבר כתבתי...) על הבוקר היא התחילה עוד פעם"אולי היום תתהפך סוף סוף" ורק אני אמרתי לעצמי בלב-מזל שאבא שלי קצת יותר נורמלי וביינתיים אני סופר תדקות עד שיגיע הביתה. זהו מיקה, זה היה קצת ארוך (מה את מצפה אחריי כמעט חמישה חודשיי שתיקה)

מיקגאפ

New member
לאמא של מיקה ../images/Emo140.gif

אני לא "אנזוף" כי אני מבינה את הלחץ. יובל התחיל להתהפך רק בגיל חצי שנה בערך ואני כבר הייתי בהיסטריה... ופתאום בגיל שמונה חודשים הוא בבת אחת גם התיישב וגם התחיל לזחול. הכל קרה מאד מהר ובפתאומיות - אז רק תדעי שזה יכול לקרות ביום בהיר אחד ואני מתארת לעצמי שלא עוד הרבה זמן... סבלנות! (ואני יודעת שקשה...) וחוץ מזה רק רציתי לומר לך שיש לך בת מתוקה ופלפלית להפליא, שאפילו רק מלהכיר אותה בתמונות רואים כמה שהיא פקחית ומקסימה. כמו שאמא שלי אומרת "אני שמה את ידי באש" שהכל בסדר עם מיקה הבובה...

טלאפ

New member
מתגעגעת ליפיפיה שלך

ובקשר להשוואות - רגע אני מסננת פה קללה לגביך... תגידי את לא שמת לב שמיקה את רוב הדברים עשתה לפני כולם? ומצד שני וואלא תני לה לגדול בקצב שלה היא רק תינוקת, בסוף כולם, יהיו בכיתה א' ידעו לזחול, לאכול, לעשות שלום, ולשים ידיים על הראש תאמיני לי..

מקסימיקה שכזו ! פשוט יפהפיה ../images/Emo9.gif

אמרו לך כבר את הכל אז אנ'לא אוסיף כי אני חושבת שהמסקנה המתבקשת הובנה
. שבת שלום
ות למיקהל'ה

למעלה