מצב להקה

מ ו ר י 1

New member
מצב להקה../images/Emo3.gif

לפני שהכל נגמר (אולי) ממ תכתבו את מצב הלקה שלכם סתם שיהיה נחמד אזז השאלון הוא: שם להקה: מספר: סוג להקה: דירוג כללי: דירוג סוג להקה: היגשי הלהקה: החוויה של הלהקה שלי: המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: אני:
שם להקה:black_eyed_peas מספר:1749 סוג להקה:היפ הופ דירוג כללי:13 דירוג סוג להקה:1 היגשי הלהקה: תקליט פלטינה ו-2 פלטינות כפולות החוויה של הלהקה שלי:שהייתי בתחרות על פלאפון המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:12

אני ראשון!! ../images/Emo6.gif

שם להקה: קוצ'יצ'ה פטטה מספר: 1151 סוג להקה: ישראלי דירוג כללי: 16 דירוג סוג להקה: 3 הישגי הלהקה: תקליט זהב 1, 3 תקליטי פלטינה, 7 תקליטי פלטינה כפולה החוויה של הלהקה שלי: התחרות המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: 13

shirli512

New member
הלהקה שלי! :)

שם להקה: simple band מספר: 8981 סוג להקה: פופ דירוג כללי: 1211 דירוג סוג להקה: 276 היגשי הלהקה: תקליט פלטינה ו-2 פלטינות כפולות! :) המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: אמ... 276.. חח

מ ו ר י 1

New member
ממ כן חח

בהשגי הלהקה הם כתבו:הישגי הלהקה למרות שאפשר גם השגי הלקה

p p 7

New member
הייי :]]]]]

שם להקה: פצצצצצה לגבה!! מספר:אממ 5110 סוג להקה: פופ דירוג כללי: 6 דירוג סוג להקה: 2 היגשי הלהקה: תקליט פלטינה ו7 תקליטי פלטינה כפולה! החוויה של הלהקה שלי: אממ..... כל המשחק הזה הוא חוויה!! המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: 6

gox1

New member
אני מצטערת

כתסתי בטעות במשתמש אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שם להקה: פצצצצצה לגבה!! מספר:אממ 5110 סוג להקה: פופ דירוג כללי: 6 דירוג סוג להקה: 2 היגשי הלהקה: תקליט פלטינה ו7 תקליטי פלטינה כפולה! החוויה של הלהקה שלי: אממ..... כל המשחק הזה הוא חוויה!! המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: 6

amit1242

New member
הלהקה שלי..

שם הלהקה:rockshock מספר להקה:4308 סוג:רוק... איך ידעתם? דירוג כללי:40 [אני,בניגוד אליכם מוציא את האלבום אחרי המשכורת] דירוג רוק:21 הישגי הלהקה:7 פלטינות כפולות [כולם לשיר! השמיני בדרך.. התשיעי בדרך...] החוויה שלי:הופעות משותפות. בזכותם עליתי בדירוג 800 מקומות המקום הכי גבוהה שהגעתי עליו:32 וברוק:17

עכשיו אני

שם להקה: צ'ופסטיקס מספר: 5652 סוג להקה: רוק דירוג כללי: 41 דירוג סוג להקה: 20 הישגי הלהקה: תקליט זהב 7 פלטינות כפולות החוויה של הלהקה שלי: להוציא את הדיסק ה-15
המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: 41

תורי, תורי! תורי? Oם

שם להקה: WOWbit מספר: 1667 סוג להקה: ישראליי דירוג כללי: 1045 דירוג סוג להקה: 85 היגשי הלהקה: תקליט פלטינה, ופלטינה כפולה. החוויה של הלהקה שלי: כל פעם מחדש כשיש על זה שרשור אני מגלה שקיבלתי הישג חדש! המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: אממ.. 1045.

meital f

New member
עונהההההה

שם להקה:מיטל מספר:4114 סוג להקה:פופ דירוג כללי:14819 דירוג סוג להקה:4237 היגשי הלהקה:בינתיים כלום החוויה של הלהקה שלי:להתחיל להופיע בבארבי המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:4237

גמני../images/Emo104.gif

שם להקה: no problem מספר:6597 סוג להקה: רוק דירוג כללי: 84 דירוג סוג להקה: 38 היגשי הלהקה: אלבום זהב 1, 7 אלבומי פלטינה כפולה (ויש עוד פלטינות בדרך) החוויה של הלהקה שלי: התמודדתי ב-2 מצעדים (ולא, לא זכיתי
) המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: 72 אאל"ט

למעלה