מצב להקה

Dana229

New member
הנה שלי

שם להקה: טטאנוס מספר: 9518 סוג להקה: רוק דירוג כללי: 1478 דירוג סוג להקה: 647 היגשי הלהקה: תקליט פלטינה, ו2 פלטינה כפול החוויה של הלהקה שלי: כל המשחק הזה :) המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: איפה שאני עכשיו

שלי

שם הלהקה: the arctic barbies מספר: 7270 סוג הלהקה: רוק דחרוג כללי:350 דירוג סוג הלהקה: 150 הישגי הלהקה: 2 תקליטי זהב ותקליט פלטינה כפולה החוויה של הלהקה שלי: אממ כל המשחק הזה המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו בכללי: 350 אני חושבת היה כיף במשחק הזה
נקווה שישאירו אותו גם אחרי מחר

גמאני :) the rainbow

שם הלהקה : the rainbow מספר: אמ.. לא יודעת סוג: פופ דירוג כללי: 1450 דירוג בסוג: 330 הישגי הלהקה: תקליט זהב, תקליט פלטינה, ו-4 תקליטי פלטינה כפולים הכי טוב בדירוג בסוג: 262 הכי טוב בדירוג הכללי: 972 [ כן אני יודעת ירדתי הרבה :( ]

I am IRiTooSH

New member
My band../images/Emo204.gif

שם להקה: תושי מספר: 8946 סוג להקה: פופ
דירוג כללי: 1393
דירוג סוג להקה:315 היגשי הלהקה:2 פלטינות ופלטינה אחת כפולה :] החוויה של הלהקה שלי:שום כלום :'( המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:909

../images/Emo41.gifעונה...../images/Emo41.gif

שם להקה:ה-ג'ינג'ימאניה מספר:6058 סוג להקה:ישראלי דירוג כללי:425 דירוג סוג להקה:37 היגשי הלהקה:תקליט זהב,תקליט פלטינה,5 תקליטי פלטינה כפולה החוויה של הלהקה שלי:אין. המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:בכללי בסביבות ה380..ובישראלי 34.

noocvar

New member
אני

שם להקה:fourps מספר: 6398 סוג להקה: היפ הופ דירוג כללי: 25 דירוג סוג להקה: 2 (אני אחרייך..
) הישגי הלהקה: פלטינה ו5 כפולות המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: 24

ben63

New member
אני משחק רק 3 ימים

שם:fonkey monkey מעריצים:384 תוך 3 ימים כסף:4347 בערך 7 שירים בדרך ל-8 ז'אנר: "רוק"

אמ...

שם להקה:המטריפים מספר:4991 סוג להקה:פופ
דירוג כללי:35 דירוג סוג להקה:6 הישגי הלהקה:1 פלטינה רגילה ו-6 כפולות החוויה של הלהקה שלי: להשתתף במשחק... המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:35

fragi2006

New member
להקת S.E.X.Y

שם הלהקה: S.E.X.Y מספר: 12237 סוג: פופ דירוג כללי: 1180 :/ דירוג סוג להקה: 263. זה לא פייר, בפופ וברוק יש איזה 5000 בכל ז'אנר ובשאר יש הרבה פחות, כך שגם הבינוניים יכולים להגיע למקומות 1,2,3,4... הישגים: בנתיים רק תקליט זהב, אבל התקליט השלישי [מתוך שישה] מסיים מחר או מחרתיים את המכירות ואני חושבת שאני אקבל עליו איזה הישג... וגם אם היה עוד זמן הייתי מקבלת גם על האלבום האחרון, הוצאתי אתמול בלילה והוא כבר הביא לי 536,000 ש"ח [ביום]. החוויה של הלהקה שלי: לא הספקתי כלום, אין לי חוויות. המקום הכי גבוה: 1180 [המקום הנוכחי] הלהקה נפתחה ב30.7

shaya23

New member
מצב הלהקה שלי :p

שם להקה: 24/7 מספר: 2898 סוג להקה: רוק דירוג כללי: 176 דירוג סוג להקה: 79 היגשי הלהקה: 5 אלבומי פלטינה כפולה. המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: 176..

TheKillerS

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתורי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם להקה:רוק ביץ' מספר:698 סוג להקה:רוק(אל תאשימו אותי....זה קרה בטעות!!) דירוג כללי:214 דירוג סוג להקה:100 היגשי הלהקה:4 פלטינות כפולות החוויה של הלהקה שלי:אין.... המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:200

inbari67

New member
ושלייי

שם להקה: all the people (אל תשאלו חחח) מספר: 6176 סוג להקה: היפ הופ דירוג כללי: 33 דירוג סוג להקה: 3 היגשי הלהקה: 7 פלטינות כפולות ו-1 זהב החוויה של הלהקה שלי: המשחק עצמו.. המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: 33

נה נה נה נה

שם להקה:ציפי והידיים!!! מספר:5830 סוג להקה:פופ דירוג כללי:11 דירוג סוג להקה:4 היגשי הלהקה:פלטינה ו-6 פלטינות כפולות החוויה של הלהקה שלי:כיף? המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:11

ה ב ו ב ה

New member
סטטוס שלי...

שם להקה:העו"ש שלי באובר מספר:5659 סוג להקה:ישראלי דירוג כללי:124 דירוג סוג להקה:15 היגשי הלהקה:2 פלטינה ו-7 פלטינות כפולות החוויה של הלהקה שלי:שמוקי הוא הומו, גנב, מציל חתוי רחוב, מהמר, ומשחק בעמי ותמי. בנאדם ממש לא החלטי בעליל! המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:15 כל זה נכון לשעה 16:50

ה ב ו ב ה

New member
יווו אין לי שם

עכשיו הבנתי מי את... את ציפי והידיים, ממך יצא לי לקנות כמה שירים :) LOL

../images/Emo9.gifחחח כה..

לפחות את אלה ששנאתי או את אלה באיכות רגילה/נמוכה שקניתי בטעות...

ה ב ו ב ה

New member
ושכחתי לציין ש...

שם להקה:העו"ש שלי באובר מספר:5659 סוג להקה:ישראלי דירוג כללי:124 דירוג סוג להקה:15 היגשי הלהקה:2 פלטינה ו-7 פלטינות כפולות וזכייה במצעד "שיר בשקל"-ההרכב המפתיע החוויה של הלהקה שלי:שמוקי הוא הומו, גנב, מציל חתוי רחוב, מהמר, ומשחק בעמי ותמי. בנאדם ממש לא החלטי בעליל! המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:15 כל זה נכון לשעה 17:00

Mkelele

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם להקה:ריאל מדריד מספר:585 סוג להקה:פופ דירוג כללי:70 דירוג סוג להקה:14 הישגי הלהקה:5 תקליטי פלטינה כפולה ואחת רגילה. החוויה של הלהקה שלי:אין לי חוויה מסויימת. המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:68

אההה אתה גם פה..?

(זאת קארין מהאייסיטי..) חחחח לפחות פה אני יותר טובה.. מוזמן להציץ בלהקה שלי.. מספר 1248.. =]

למעלה