מצב להקה

מה איתי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שם להקה: black tears
מספר: 4524 סוג להקה: היפ הופ
דירוג כללי: 409 דירוג סוג להקה: 41 היגשי הלהקה: זהב אחד ו-5 פלטינות כפולות =]]]]]]]]]]]]]
החוויה של הלהקה שלי: מקום ראשון בתגובות בהיפ-הופ....
המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: 41 [המקום הנוכחי]

Unaffected

New member
../images/Emo3.gif

שם להקה:זונקו מספר:2212 סוג להקה:רוק דירוג כללי:15 דירוג סוג להקה:7 היגשי הלהקה:זהב,פלטינה,7 פלטינות כפולות(בפעם האחרונה שבדקתי לפחות) החוויה של הלהקה שלי:אמ? היו מועמדים פעם אחת בטקס אם זאת הכוונה המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:14

../images/Emo185.gifאוטופיה-utopia../images/Emo185.gif

שם להקה: אוטופיה.. =] מספר: 1248 סוג להקה: רוק דירוג כללי: 23 דירוג סוג להקה: 12 היגשי הלהקה: 1 זהב 1 פלטינה 3 פלטינה כפולה החוויה של הלהקה שלי: הייתי מועמדת לתגלית השבוע.. =] המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: 17

שים לב! ירידת הישגים חדה לפניך!

שם להקה:HOLIDAY מספר:13129 סוג להקה:רוק דירוג כללי: דירוג סוג להקה: הישגי להקה:כלום?
החוויה של הלהקה שלי:התקדמתי מהפאב השכונתי לבארבי.פיינלי!!!!!!! המקום הכי גבוה שהגעתי אליו:לא יודעת אז ניקח את איפה שאני עכשיו.. חברים שלי(אז מה אם אתם בכלל שונאים אותי?חחח)הקיצר היה נעים היה נחמד שכל בן וכל בת לאנ ול----אופסס אז היה ממש כיף ומקווה שנשאר אחרי מחר... מזל טוב לזוכה הגדול/ה!!מסור ד"ש למדונה...

larulz

New member
שלי...

שם הלהקה: GATO NEGRO סוג הלהקה: רוק דירוג כללי: 684 דירוג סוג להקה: 301 הישגי הלהקה: 2 אלבומי זהב ו- 8 פלטינות כפולות. החוויה של הלהקה שלי: חוויה לא נעימה, כשבתקרית הורידו לי 70% מהמעריצים :(( המקום הכי גבוה שהגעתי אליו: לא זוכרת, 300 ומשהו.. לפני התקרית. נקשרתי מאוד ללהקה שלי, ואני לא רוצה שהמשחק יסתיים... בבקשה תמשיכו אותו.......

en li shem 7

New member
רק בגלל שעוד שניה נגמר..../images/Emo3.gif

שם להקה:glash rulles-ולא שוקי
) מספר:4416 סוג להקה:רוק
דירוג כללי:199, ירידה משמעותית בגל דילמה
בעעע דירוג סוג להקה:94 היגשי הלהקה:7 פלטינות כפולות ואחת רגילה, לא ויתר מזה
החוויה של הלהקה שלי:אה? המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:124 משו כזה... אני רוצה להודות לחברתי שירן שהוליכה את להקתנו עד היום

שלי

שם להקה: somwhere in my mind מספר: 226 סוג: רוק דירוג כללי: 16 (לאחר הרבה ירידות ביומיים האחרונים חח) דירוג סוג: 7 הישגים: 1 זהב, 2 פלטינה, 3 כפולה ועוד כמה שיסתיימו המכירות החחויה שלי: שמצאתי פריצה בהתחלה והייתי מקום ראשון וכולם חשבו שאני האקר זה היה מצחיק המקום הכי גבוהה: ראשון ^^

dfassdfs

New member
=]

שם להקה: The Gefens מספר: 7836 סוג להקה: רוק דירוג כללי: 11 [כרגע, אולי מחר ישתנה] דירוג סוג להקה: 5 השגי הלהקה: אלבום זהב, 7 פלטינות כפולות החוויה של הלהקה שלי: ההופעות D: המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו: 11 oO

smartynati

New member
הלהקה שלי

שם להקה: illuminatos מספר: 5563 סוג להקה: רוק דירוג כללי: 20 דירוג סוג להקה: 10 (רוק) הישגי להקה: 6 פלטינות כפולות, אחת רגילה, וזהב. המקום הכי גבוה שהגעתי אליו: 17, 7 במעריצים (מקווה להישאר שם).

Fanta boy

New member
שלי ^^

שם להקה:Satan Ghost מספר:6952 סוג להקה:מטאל דירוג כללי:938 דירוג סוג להקה:70 היגשי הלהקה:לטניות כפולות החוויה של הלהקה שלי:הדילמות =] המקום הכי גבוהה שהגעתי אליו:בדרוג הכללי 938 נראה לי...

למעלה