מצג עכוז ../images/Emo2.gif
אז זהו, עברנו סוף סוף דירה לצפון
ולשמחתי באו אלי קרובות משפחה לסדר לי את כל הבית, אז בעצם חוץ מכמה דברים קטנים לא נשארה לי הרבה עבודה. אתמול הלכתי לרופא נשים, דווקא לא נגד לידות בית, או לפחות, לא הביע התנגדות ללידת בית, וזה לפחות משהו טוב. הוא בדק לי בין השאר מצג ולחרדתי הרבה התגלה שהעובר במצג עכוז!!!! אז זהו, לא יודעת מה לעשות. אני עושה תרגילים, עומדת על הראש (טוב לא ממש על הראש, מספיק הטוסיק שלי למעלה וגם אז, אני לא מחזיקה מעמד יותר מדי זמן), מנסה לדבר אל העוברון, להסביר לו שיתהפך בבקשה, אבל נראה לי שקשה לו. אתמול, לאחר שיחות ארוכות איתו, נסיונות לפתות אותו וכמובן תרגילים על ניעור חזק של הישבן (שלי) כדי להוציא אותו משם, הוא התחיל להראות סימני תזוזה רציניים, אבל הבוקר שוב מצאתי את הראש החמוד שלו למעלה
קבעתי תור למישהי שעושה מין דיקור כזה, אמרה לי שיש הצלחה של 80\%.... להזכירכן, אני בשבוע 37+5!!!!! ומתחילה להיות טיפה הסטרית... אז מה אפשר לעשות שמאה אחוז הוא יתהפך? יש למישהי רעיון ממש מועיל? שמעתי שיש איזה רופא באיזה בית חולים, אולי קפלן, שעושה היפוך, אבל הרופא שאליו הלכתי אתמול הזהיר אותי שזו לא אופציה בטוחה בכלל... אוף
אבל אם לא תהיה לי ברירה, אז אלך אליו, אני בשום אופן לא מוכנה ללכת לבית חולים ללדת, לא כל שכן קיסרי השם ישמור ויציל!! תודה על העזרה.
אז זהו, עברנו סוף סוף דירה לצפון