מצטערת על ההודעה החדשה...

ThePiper

New member
יאייי!!

הייתי בבצפר שסיפרו לי על זה וממש שמחתי! הייתי צועקת אם לא היה הולך לי הקול מהשביתה שעשינו בבוקר =\

We Are The Championes

my friend!!!!!! כמובן שהגיע לשר הטבעות לקחת את כולם.... אבל עדיין.... מרגש!!!

eliad2

New member
זהו זה! ועכשיו גם העולם יודע

שזה לא סרט רגיל . אולי שום שחקן לא היה מועמד אבל זה לא נירא לי גורם להשג להיראות קטן יותר , אולי כי הם זכו בכמה טקסים באנמסבל השחקנים הטוב ביותר שאומר שיש שחקנים טובים , רק שהם טובים כצוות . ולעוד סטטיסטיקה : היו מעט סרט בכל ההיסטוריה של האוסקר שלקחו את כל הפרסים שהיו מועמדים עלייהם - השיא עד היום היה שיך ל"בן חור" ולעוד סרט שאני לא זוכר עם 9 מתוך 9 , עוד כבוד שצריך לחלוק לסרט רק על ההתמדה הזאת בזכיות . למי שראה את הטקס - בפרס על הסרט הזה עלתם המפיקה או במאית המנצחת והיא הודתה ששר הטבעות לא היה מועמד לאותה קטגוריה .

Pink Princess

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

היום המאושר בחיי! וואוו כול הטקס הייתי בטוחה "שיו בטח יתנו להם את כול התכני..." וממש לא הייתי בטוחה שייתנו לפיטר את הפרס, אבל כזה שהוא אמר את זה פשוט קפצתי מרוב אושר. ואז הלכתי לבית הספר וראיתי את חברה שלי ופשוט הלכתי אליה ,חיבקתי אותה והתחלתי לבכות! ואז ישנתי רוב השיעורים. אבל זה היה שווה את זה!

snake77

New member
כל הכבוד!!!

שר הטבעות: שיבת המלך הוא עכשיו רשמית אחד משלושת הסרטים הטובים בהיסטוריה יחד עם טיטניק ובן חור. והוא זכה בכל הפרסים שהוא היה מועמד אליהם פשוט מכיוון שהוא עשה כל דבר וכל אספקט של הסרט בצורה הטובה והמושקעת ביותר, ומגיע לו כל אוסקר, כל הכבוד!

orlandoB

New member
אממממ...

סליחה על בורותי, אבל מה זה הסרט הזה- בן חור? מאיזה שנה, שחקנים, קצת בכלליות, כי אם הוא נכנס לדירוג עם שר הטבעות וטיטניק, מן הראוי שאני אראה אותו....

moe777

New member
"בן חור"

הוא עוד מהסרטים הקלאסיים שהפיקה הוליווד באחד מגילגוליה הקודמים, יש לציין שגם הוא ארוך למדי, ומשודר כל שנה מעט לפני טקס האוסקר בTCM, הרי המידע המלא: http://www.imdb.com/title/tt0052618/

bonomami

New member
יו זה היה מדהים!! זכינו בהכל!!!

איזה מזל ששר הטבעות לא השתתף בקטגוריה של סרט זר :p חחח סליחה על ההודעה למטה לא ראיתי את השרשור....

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif שלום פיפל :)

קודם כל רציתי להגיד לכם מזל טוב
ורציתי לשאול: ה-1 פרסים זה על 'שיבת המלך' או בכללי

bonomami

New member
יוווו זה היה מדהים ראיתם?!

בכל קטגוריה שהשתתף שר הטבעות (
) הוא זכה!!! בהכל!!! (מזל שלא בסרט זר הטוב ביותר
) מה אתם אומרים??

ליסאן

New member
אני מגיבה רק עכשיו כי לא היה לי מחש

ב קודם אבל זה מה שעשיתי כל היום: הוא זכה הוא זכה הוא זכה הוא זכה הוא זכה הוא זכה הוא זכה הוא זכה .............................. איזה כיף!!!!! זה כל כך הגיע לפיטר לזכות לא היה שום סרט שהישתווה לו ובל זאת פחדתי שהחברה באקדמיה יחליטו שפנטזיה לא יכול להיות סרט השנה. שמחה שטעיתי אולי ניתן להם עוד הזדמנות. הוא זכה הוא זכה הוא זכה.............

שר הטבעות באוסקר 76!!!!!

11 מתוך 11!!!! הכל!!!! שר הטבעות שיבת המלך זכה בכל 11 הפרסים להם היה מועמד!!!!! כשאני ראיתי את זה (בהקלטה) אני שומע את השיר של שר הטבעות עוד פעם ועוד פעם ואני רואה (כשברקע מתנגן השיר) את אותה הפינה באולם שבה יושבים כל אנשי שר הטבעות וקמים! זה מדהים! איך שהוא לא מפסיק לזכות! וכמו שביי קריסטל אמר באמת לא נשארו אנשים להודות להם בניו זילנד! זה היה טקס אוסקר מרגש מאוד. אבל למה שר הטבעות לא השתתף בשחקן המשנה הטוב ביותר??? אני חושב שסאם היה מאוד משכנע (השחקן שמגלם אותו כמובן)!!!

רציתי להיות אונליין כל הלילה..../images/Emo4.gif

אבל לא.. האינטרנט נפל לי. בכל מקרה, הטקס היה נהדר, כל הכבוד לשר הטבעות ולכל מי שעזר בהכנת הסרט{שכנראה זה כל ניו זילנד
}. האמת שקצת עצוב עכשיו כי לא יהיה יותר שר הטבעות.. או וול תמיד יהיה לנו את הDVD{ואולי ההוביט בעוד כמה שנים}.

juggernaut

New member
נו אף אחד לא עונה לי....

כתבתי כבר בעשר הודעות והתעלמות! אז מצטער על ההודעה החדשה אבל מתי השידור החוזר של האוסקר(כלומר...של הטקס הנחמד שנתן לשר הטבעות את כל הפרסים...אה...) מישהו?!

orlandoB

New member
שידור חוזר לאוסקר- לשואל

השידור החוזר יהיה במקום מכושפות (
), היום (יום שלישי, ה-2.3) בשעה 20:30. 20:30. אל תגיד שהתבלבלת בשעה! בערוץ 3 (13 ב"יס") תהנה

למעלה