מצטערת על ההודעה החדשה...

יו... אנשים... ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif

סורי על ההודעה החדשה, אבל אני פשוט חייבת לספר לכם את זה או שאני אתפוצץ!!!... לא מזמן חזרתי הביתה מהצבא (לא ראיתי אוסקר כי הייתי חייבת לקום ב-6 היום...איזה מעריצה אני, הא?). ניסיתי להבין משהו מהעיתון אבל מן הסתם כשהוציאו אותו עדיין לא נגמר הטקס... ועכשיו קראתי הודעה שחברה שלי שלחה לי פה במסרים של תפוז וראיתי ששיבת המלך לקח את כל 11 האוסקרים! יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש !!! אתם לא מתארים לעצמכם כמה צרחות של אושר היו אצלי בבית!... הסרט הטוב ביותר! וואו...

שאלה:

כשאומרים הסצינה הטובה ביותר מתכוונים לסרט??? כי בטקס לא אמרו במפורש שהוא הסרט הכי טוב.

ayaliar

Well-known member
כן אמרו

מתי דיברו על סצינה? הקטגוריה של הסרט הטוב ביותר נקראת Best Picture

Lady of Buffdom

New member
ממש שמחתי כששמעתי ../images/Emo98.gif

כל הכבוד
באמת מגיע לסרט את כל הפרסים, פשוט ענק

kyle

New member
אדיר... 11 מתוך 11...

"clean sweep" כמו שספילברג ניסח בחינניות.

למה אני לא מופתעת?! ../images/Emo4.gif

זה היה טקס מרגש ממש! הימרתי על שרה"ט 100 ש"ח!
הייתי כ"כ בטוחה בהם!!
אני גאה בכם!!!!!!!!!!!!!!!!

OB4ever

New member
איזה יופי!!

ישבתי ערה במשך כל האוסק והייתי מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף 11 מתוך 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יחי שר הטבעות!! one film 2 rule them all!!!!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

טוב לדעת שאני לא המשוגעת היחידה שראתה את הטקס בשידור חי

LuciInTheSKY

New member
תודה תודה!!!!!!

אני רוצה להודות בזאת לידיד שלי שלפני שלוש שנים בדיוק גרר אותי לראות את הסרט הראשון תוך איומים על חיי ושימוש בלחץ פיזי מתון ואחר כך הכריח אותי להודות ש....ממש נהנתי ממנו!!!! אני רוצה גם להודות למקום העבודה שלי שבזכות המנוי ל 10 סרטי בלוקבאסטר שהם נתנו לו היה לי העונג לראות את השני ו... מתי אני כבר אראה את השלישי? זאת השאלה! היום אינו רחוק! בכל מקרה-איזה יופי-כל הכבוד! מזל טוב לכל מעריצי הסרט המושבעים שכמו רבים מידידי חגגו ברחובות שכהם שמעו על הזכייה! רק ממש חבל לי שאף אחד מהשחקנים לא קיבל שום קרדיט. יופי-האוסקר על האיפור הכי טוב...יפי היי!!! לא שאני מזלזלת,אוסקר זה אוסקר, פשוט-לפחות מועמדות אחת לאלייז'ה אולי...? או לניו זילנדי המהמם הזה-איך קוראים לו?! בקיצור-הזכייה הכי מוצדקת מזה שנים באוסקר. ועכשיו, אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מוצאת לידיד שלי גרסת די וי די ארוכה של הסרט השני-אני אודה לו! (מה זה גרסה ארוכה של הסרט השני בדיוק? יממה וקצת???)

למעלה