מצטרפות חדשות, ברוכות הבאות

Miss Lavet

New member
אני נוטה להקצין דברים מסויימים

וכן, אני נוטה להקצין הרבה דברים....

כנראה שכן... זאת אומרת, מי אני שאדע? אני בת 16 רק... אבל את יכולה בבקשה להסביר לי איך למשהו כל-כך... איך אפשר לשנות פרספקטיבה? היא רצחה בידיה מישהו שרג'ינה אהבה ובמונחים של הסדרה, שהוא היה אהבת חייה בשביל מניעים שלה, אנוכיים...
ולא נראה לי שאפילו נקמה יכולה לשים בצד כאב שכזה... כנראה אני יותר מדי אופטימית

זה נכון, הבן שלו יותר חשוב לא מקסם, אבל מצד שני גם בל הייתה יותר חשובה לו מקסם והוא עדיין השתמש בקסמים וכמעת גרם לכך שהיא תעזוב אותו... מה שאני חובת על ראמפל שהוא מפחד מהעבר שלו, מהסטיגמה שנתנו לו, הוא חלש... זאת אומרת הוא מפחד מהחולשה, הוא מפחד שירמסו אותו ובגלל זה הוא רומס אנשי אחרים... סליחה זה לא קשור...

אני יודעת שלא יהרגו אותו (עוד פעם, אני נוטה להקצין דברים), אבל גאד! הוא במצב של סנייפ מהארי פוטר! אני כבר רואה את בל ואת הוק ביחד ו... קשה לי לראות אותו ככה! הוא הדמות האהובה עלי אחרי רג'ינה

אני כבר לא זוכרת למה כתבתי את זה....

נכון יש רמזים ומעניין אותי איך ה יעשו את זה

קודם כל ברוכים הבאים

עדיין לא ראיתי את שני הפרקים האחרונים, אז אני לא יכולה לקרוא את ההודעה שלך, אבל מקווה שאספיק היום או מחר ואז אגיב לך.

אני טים באמצע

אוהבת את שתיהן בגלל סיבות אחרות

והנה תמונה שצילמתי כשפגשתי את מייגן
באוגוסט 2011..

חחח כן היא מדהימה ברייל לייף

הצלטמתי איתה והתמונה הראשונה יצאה שהיא סגרה עיינים ומי שצילם אותנו אמר לה ואז היא כזה אמרה:"we can't have that" והצטלמנו פעם שנייה

חח אתה תמיד מוזמן!
יש לנו כאן תיירים מכל המדינות.. אני מאמינה שבמרץ אמורה לבוא קבוצה מתישהו מארץ אחרת...

Y. Welis

New member
אפשר עד 2 מגא. לא סביר שהחיבור אצלכם כזה איטי

זה לא כמו בארץ... אפילו 50 קילובייט אפלואוד יספיק.

למעלה