מצטרפות חדשות - ברוכות הבאות

A l o n a a

New member
אני ב"הדסה עין כרם"

אני זוכרת אותך מפורום תמיכה של הריון ולידה
הת.ל.מ. שלך היה 9.7.04, נכון?

meravido

New member
אוי נראה לי שהתל"מ היה ב-11 באמת

אלוהים... תאי המוח שלי הולכים ופוחתים מלידה ללידה

Tovlli

New member
ממליצה לך להישאר ../images/Emo140.gif

מאוד נחמד כאן
ולגבי פורום "הורים לתינוקות" צריך מידי פעם להיכנס ו"להקפיץ" את ההודעה שלך כי ההודעות פשוט רצות שם בקצב מטורף ובקלות נבלעות לעמודים האחוריים...

יעל י

New member
להישאר ולא להתייאש

גם ב"הורים לתינוקות" מקבלים יחס חם לא תמיד בפעם הראשונה אבל גם שם זה פורום חם ותומך תישארי בשניהם

שיפסלה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בכל פורום, שבו יש ותיקים נוצרת קליקה. בעיקר אם הם נפגשו פנים אל פנים. ככה זה. לומדים להכיר זה את זה ויש כאלה שמרגישים כיף להגיב יותר לאנשים שהם מכירים. גם כאן יש מגיבים יותר ומגיבים פחות. ובלי קשר, כמו שאמרה משוש נעים אצלנו.
את מוזמנת להשאר איתנו

NO ni

New member
תודה על התגובות , אני מצטרפת אליכן

איפה צריך להחתים כרטיס ?
טוב , עכשיו שאני כבר משתייכת לפורום המתוק שלכן
אפשר לשתף אתכן במשהו ??? אז ככה , אני 5 ח' אחרי לידה והפעמים שבהם עשינו
הן כמספר הפעמים שה X מופיע כאן . היום סופסוף - הגיע הדבר הזה , נו איך קוראים לו ? אה , החשק
בקיצור - התלבשתי סקסי , התאפרתי (!!!) והתגנדרתי ובדיוק ברגע שהאקשן התחיל - רינג רינג
- כל המשפוחה בדלת
עכשיו- לכו תקראו שוב פעם לזה איך שקוראים לו ( , איך שהמשפחה נכנסה הוא ברח מהדלת האחורית ולא נראה לי שהוא יחזור לפחות עוד 5 חודשים .
טוב , ככה עברה עלי השבת שלי

משוש30

New member
תשמעי גם אצלינו זה היה ככה

אין מה לעשות עם כל העייפות והשינויים בגוף והורמונים והצופה הקטן מהצד אלו לא בדיוק התנאים האידאליים...(לא אשכח את הפעם הראשונה שהבאנו את גיזמו החתול הביתה ובאמצע המעשה פתאום ראיתי אותו יושב על הכרית וצופה בעניין...ישר נעלם כל החשק וזה היה רק חתול
) אבל יפה שהגיע החשק זה כבר ראוי לציון! (הבעייה היא שהוא הגיע יחד עם מרפי אבל פה אין הרבה מה לעשות...)

sharonmx

New member
אה- זה רגיל אצלנו...

מאז שיש לי חתול התרגלתי להשתעשע עם הצופה מהצד על המיטה. הענין נהיה לפעמים קצת פרוורטי כשהוא מחליט להשתתף באופן פעיל
עכשוי אנחנו מתרגלים את הענין עם חתול שצופה ועם הפיצקית בקולות רקע...

למעלה