../images/Emo140.gifתודה משוש חביבתי
האמת היא שהוא נעשה קצת אובססיבי לתינוק - מאוד מאוד מפחד עליו , אני מניחה שהסיבה היא שהוא לא גדל בכלל בסביבה של תינוקות וילדים וכל העניין חדש ומרגש אותו מאוד , וגם מפחיד אותו בין היתר , אני יותר קלילה ונותנת לאנשים להחזיק אותו ולשחק איתו , והוא רק מפחד שהילד יידבק במחלות וכו' .. אני מבינה אותו אבל מאוד קשה להתמודד עם הכל כשאין כל כך משפחה תומכת ואני זקוקה בעיקר לעזרה שלו . ( בשמירה על הילד ) טוב , אתמול כתבתי את הדברים בלילה והיום בבוקר הדברים נראו קצת שונים ואולי פחות חמורים , בסך הכל אנחנו מאוד אוהבים ועברנו שינוי גדול בחיים שלנו ואנחנו מסתגלים לאט לאט , בסך הכל אני מנסה לראות את הדברים החיוביים שלו ויש המון הוא עוזר מאוד בבית ,והוא בכלל איש של בית , הילד זו נקודה רגישה אצלו אבל אני מאמינה שעם הזמן הוא יותר יתרכך . אגב , זה לא שהוא לא מרשה לי לצאת לבד , העניין הוא שכשאני צריכה לצאת לבד אני מרגישה לא בנוח לפנות אליו ולומר לו שאני צריכה לצאת , כאילו הוא גורם לי להרגיש לא נעים עם עצמי על כך שאני "עוזבת" את הבן שלי , אבל אם אני מעירה לו על כך הוא אומר לי מה פתאום תלכי וכו' אבל בכל זאת משאיר אותי עם ההרגשה שאני צריכה לתת לו דין וחשבון לכל דבר . וזה מעצבן לתת דין וחשבון כזה , מה אני לא ילדה קטנה ואני אעשה מה שאני רוצה לעשות ! אני מקווה שהדברים שלי הובנו , בילבלתי גם את עצמי .