מצטרפת חדשה מנסה להבין...( קצת ארוך)

שי16061

New member
מצטרפת חדשה מנסה להבין...( קצת ארוך)

בעקבות סערת הפוליו התחלתי לחקור קצת את נושא החיסונים בכלל.
אני עם תאומות בנות חצי שנה, פגות, אחרי חודשיים פגייה.
שורה תחתונה, תמוה בעייני כל עניין החיסונים, אין שקיפות, יש הרבה סתירות... נפגשתי ושוחחתי עם לא מעט רופאים וגם הומפאטים שמתנגדים. האבא מאוד בעד, מה לעשות הולכים לפי הנורמה מה שהאחים, הורים אומרים.
אני האמת לאט לאט מתנגדת יותר ויותר, מגלה שמכסה מעט מאוד מחלות וגם לא 100%.
אציין שכבר עברנו( לצערי) 2 מחומשת ופרבנר... הפעם השנייה גם עברה עם חום גבוה ובכיות.
בנוסף, מצטערת אם אשמע בוטה... אבל את מוסד הטיפות חלב למינהם פשוט צריך לבטל! פועל כמו לפני 50 שנה!
מצטערת...אמהות אבות, נהייתם הורים מזל טוב! עכשיו תתחילו לחקור, ללמוד, לשאול ולבדוק מה נכון/ לא נכון איך כמה ולמה.. אני לא צריכה שאחות תבוא ותעשה לי קוקו בשביל לראות שהבת שלי מגיבה עוקבת וכו. מיותר ומטופש! לא מחדשת לי כלום ויותר גרוע, יודעת יותר ממנה! כי היא ביי דה בוק לא מסתכלת ימינה או שמאלה כבר הרבה מאוד זמן.
מצטערת עם בוטה או מעליבה, אני אחרי ביקור נוראי אתמול:(
אשמח לדעת אם יש אפשרות לעשות חיסונים באופן פרטי? לא דרך טיפת חלב ובכלל דעתכם הכנה?
תודה למי שקרא/ה וסליחה הייתי חייבת לפרוק...

zlp

New member
ראשית, ברוכה הבאה

כמושכל ראשון, הייתי ממליץ ללמוד באמת: לא חצאי משפטים בפורומים שלא ברור מי עומד מאחוריהם, אלא לקבל ידע מדעי אמיתי המבוסס מחקרים של שנים רבות.

אחרי כל זה אפשר לדון.

בהצלחה!

דילמת הורים וחיסונים

הי שי וברוכה הבאה לפורום שלנו :)

את עוברת תהליך מוכר וידוע להורים רבים (שמספרם הולך וגדל), את לא לבד.

מה שקורה בד"כ בתהליך הזה, אם לא מרימים ידים וחוזרים לתבניות העדר, זה שככל שלומדים יותר על החיסונים - כך מתרחקים מהם יותר וכך גובר גם הלחץ והחיכוך עם הסביבה.

אני לא יודע אם אפשר לעשות חיסונים באופן פרטי (בד"כ לא חווית הביקור עצמו מהווה בעיה עבור ההורים, אלא החיסונים עצמם). אם את רוצה לחסן אבל להימנע מטיפת חלב, תנסי לפנות לרופאים פרטיים, לרבות אותם הומיאופטים שאיתם התייעצת (שהם גם רופאים רגילים) - אולי הם יודעים להציע לך פתרון של חיסון פרטי.

את יכולה ללמוד הרבה על החיסונים גם באתר העמותה: www.hisunim.com

פולספגן

New member
אם אני לא טועה, טיפה מן הטבע של דר' חיים

רוזנטל עושה חיסונים פרטיים וגם חיסונים הומיאופטיים שמהם הייתי ממליצה להתרחק.

פולספגן

New member
לא זוכרת אם הוא אמר את זה לי או למישהו אחר

אתה מוזמן לחפש בשרשור אירוח שלקחת בו חלק פעיל מאוד בהכפשת ההומיאופטיה ששם הוא אמר את הדברים.

אנפילד

New member
ברוכה הבאה. כנסי, כנסי...

קודם כל, מברך אותך על ההתעוררות. ייטיב מאוד עם בריאות ילדייך ובריאות המשפחה. מכאן כבר אין דרך חזרה

שנית, דעי לך שהמצב בנושא החיסונים הרבה יותר גרוע אפילו ממה שאת מתארת לעצמך.
הרבה-הרבה יותר.

מציע לך לקרוא את הספר "האמת על החיסונים". יוציא לך את מעט החשק שעוד נשאר לך לחסן (למרות שזה ספר די מאוזן).

ברוכה הבאה.

שי16061

New member
תודה לקוראים ולעונים

הייתי מוותרת על כל התענוג, גם על הביקורים בטיפת חלב וגם על החיסונים אבל...
בעלי מאמין ברפואה, מאמין לכללל הרופאים שזה נחוץ וחיוני, כשההינו אצל הומפאט פסל אותו לחלוטיין( באמת היה דיי בדיחה). גם בגלל שהן פגות אז בכלל אומרים שחשוב לחסן ואני בדיוק חושבת שהפוך.
איך מתמודדים עם המשפחה וכל העדר מה שאתם קוראים לו ולמה לא קורה פה משהו שיזעזע את משרד הבריאות ויוציא את האמת לאנשים ?! בינתיים מרגישה שמרעילה את הילדות שלי:(

אנפילד

New member
אחד הדברים המדהימים בקשר לחיסונים

הוא שמחסנים פגים על פי הגיל הכרונולוגי שלהם ולא על פי הגיל המתוקן!
טירוף אופייני למערכת הזו של החיסונים. כאילו, לחיסונים אין הרי תופעות לוואי אז מה זה משנה אם נדחוף אותם לפג שעדיין "לא נולד" והוא חצי מהמשקל של תינוק רגיל?

לגבי מש' הבריאות - זה לא יקרה לעולם. רק הציבור יצליח לשבור את השקר הזה של החיסונים. מש' הבריאות לעולם לא יודה בכלום. אם הם יודו - הם יישלחו למאסר לשנים ארוכות.

לגבי בעלך, הצעתי היא שתלמדי את החומר ותתקילי אותו בשאלות שאין ולא יהיו עליהן תשובה - גם אם ילך למומחים הגדולים ביותר. אולי זה יפתח לו את הראש.
תתחילי בלשאול אותו שאלה זו: איך זה שגם אחרי יותר מ-60 שנים של חיסונים (בעידן המודרני) מעולם לא נערך מחקר שהשווה את סך בריאותם של ילדים מחוסנים מול ילדים לא-מחוסנים? כלומר, המדע אינו יודע - אין שום הוכחה מדעית - שעדיף לילדים להתחסן (זה משפר את בריאותם).
פשוט תגידי לו: "משה, אני מוכנה לדחוף לילדים שלנו את כל החיסונים של טיפת-חלב. רק קודם תראה לי מחקר אחד שהראה שילדים מחוסנים אכן בריאים יותר מלא-מחוסנים. רק מחקר אחד."
אל תוותרי לו. שיחפש בגוגל, שיבקש מהרופא שלכם, שיהפוך את העולם. אל תדאגי - הוא לא ימצא. אין כזה. ואת וודאי מבינה למה אין כזה...

(שימי לב, הטרולים פה תיכף נכנסים לאטרף...)

עדיף בטוב

אנפילד, אתה מציע לשי גישה "לעומתית" מול בעלה. זה לא יעבוד - ישיג את ההיפך.

רק בטוב - להיות שותף ללמידה...

שי16061

New member
חיסנו לפי הגיל המתוקן על זה לא התפשרתי

קיבלתי את הדוגמא שלך ואשתמש בה, יחד עם זאת עולות הרבה שאלות מצידו...
כמו למה הרופאים בעצמם מחסנים את ילדהם? ( כל הרופאים גם בפגייה אמרו שזה חשוב ועכשיו מתחילים לחסן כבר בביהח, ושהם מחסנים גם את ילדם! קשה לי לחשוב שכולם משקרים).
תוכלת החיים עלתה, מחלות שנעלמו מהעולם ועוד שטויות כאלה
קשה ללכת נגד כולם...

אנפילד

New member
תשובות

תראי, יש הרבה שאלות ולכולן תשובות די טובות. תיכף אענה..
אבל חשוב שתתעקשי על הנקודה שנתתי לך. זה חותך ישר דרך על השקרים והדיסאינפורמציה של תעשיית החיסונים. זה מציג את התחום הזה כלא-מדעי - בדיוק כמו שהוא.

למשל, "למה רופאים מחסנים?" אז קודם כל, אנחנו לא באמת יודעים מי מחסן, כמה ולמה.
אבל יותר חשוב - האם זה בכלל משנה - האם רופאים מחסנים או לא - לשאלה האם יש הוכחה מדעית שילדים מחוסנים בריאים יותר? רופאים הם לא אלוהים. הרפואה עשתה המון טעויות בעבר ועושה גם עכשיו, ברגע זה. היא תעשה עוד המון בעתיד. זה דבר ידוע - גם לרופאים. (וזה עוד לפני שדיברנו של ההשפעה הקטלנית שיש לתעשיית התרופות על הרפואה).
אז יש שאלה מדעית ברורה: האם יש הוכחה מדעית שחיסונים משפרים את בריאות הילדים? התשובה היא כן או לא. זה לא ממש משנה מה רופאים חושבים על זה. זה משנה האם יש להם הוכחה או לא. אם אין להם הוכחה, אז הם עונים מהבטן או משטיפת מוח, אבל לא מידע מדעי.

תשובות נוספות: אף מחלה לא נעלמה מהעולם עקב חיסונים. גם לא אבע'-שחורות - היא נעלמה ללא קשר לחיסון, כמו עוד מחלות שנעלמו ללא קשר לחיסון. החיסונים לא אחראים לירידה העצומה במקרי המוות ממחלות זיהומיות. הרופאים יודעים זאת היטב אך או שהם משקרים בענין או שהם משקרים בעדינות בענין... (וגם חלקם בורים ולא יודע את זה).
אפשר בקלות להראות את זה - יש סטטיסטיקות ברורות שמראות שהתמותה מהמחלות ירדה במעל 90% עוד הרבה לפני שהחיסונים נכנסו.

הרופאים כעיקרון אינם משקרים לגבי חיסונים (חוץ מרופאים למחלות זיהומיות - הם ברובם משקרים כי הם בכיס של יצרניות החיסונים). הם פשוט בורים. שוטפים להם את המוח בביה"ס לרפואה ואח"כ הם לא לומדים שום דבר על חיסונים באופן עצמאי - פשוט אוכלים מה שמאכילים אותם חברות התרופות ומש' הבריאות. יש גם הרבה מהם שמתנגדים לחיסונים אבל מפחדים לדבר.

zlp

New member
שי, האם את מנהלת את חייך על פי תחושות בטן?

האם בבית בו את גרה היית משנה את הקונסטרוקציה של השלד על פי התחושות שלך? האם את מערכת הזרקת הדלק ברכב היית מתקינה מחדש על פי האמונה שלך?

במה שונה הבריאות של הילדים שלך מהדוגמאות הנ"ל?

גיוס הבעל

שי,

מה שאני מציע לך, זה לשכנע את בעלך לבוא איתך ביחד להרצאה שלנו על חיסונים (של העמותה). יש שם מידע מתועד נטו על החיסונים - זה אמור להפחית אצלו את ההתנגדות (גם אם לא יהפוך דעתו).

לאחר מכן, את יכולה להציע לו לגשת לרופא, מצויידים במידע ומחקרים - הרופא לא יודע ולא מכיר את הנושא. אם תגיעו מצויידים בידע - בעלך יתרשם שהוא עצמו יודע יותר מהרופא על פרקטיקת החיסונים.

זה בתור התחלה.

zlp

New member
"בעלך יתרשם שהוא יודע יותר מהרופא".

קלעת בול.
הוא יתרשם. הוא לא ידע יותר, אבל הוא יחשוב שהוא יודע יותר.

למעלה