מצטרפת חדשה מנסה להבין...( קצת ארוך)

nightriders

New member
למה לערבב שני דברים?

את לא רוצה להתחסן, אל תתחסני, או תתחסני רק בחיסונים שאת רוצה ומועדים שנוחים לך (ואפשר לעשות את זה בטיפת חלב).
מה הקשר לחיסון פרטי ומה הקשר להשמצות שלך על טיפת חלב?

טיפת חלב זה מוסד שזכה להרבה מחמאות בינלאומיות והוא אחד הדברים שדווקא יש להתגאות בהם במערכת הבריאות בישראל (כשירות ממשלתי).
הסיבה שזה נראה מיושן היא שהאוצר מנסה כל הזמן "לחנוק" את השירות כדי שיופרט. הצוות עובד בתת תקינה ומבנים עתיקים בגלל זה.

ודרך אגב - אף אחד לא מכריח אותך ללכת!

rainbow i

New member
אנפילד

קראת מה הוא כתב?
כלומר, את התוכן. לי נראה בסדר גמור...
גם אם אין לו ילדים - הוא מציע לבנות תכנית חיסונים גמישה יותר, ולבצע בכל זאת במסגרת טיפת חלב.
אני מאמינה שברוב הסניפים זה בגדר האפשר.

amza

New member
מסכים ומחזק!

אכן שמעתי לא מעט תלונות על חוסר גמישות,
אבל לפחות אצלנו טיפת חלב ממש מאפשרים לנו כל מה שאנחנו רוצים -
פיצול של כל החיסונים ודחיית מועדים כרצוננו, למרות שבאמת חסר להם כ"א.

אכן, בדיקות ההתפתחות שלהם קצת מוזרות, בעיקר כי מה שבעיניהם בעייתי
הוא כמעט תמיד עדיין בטווח הנורמלי, והם לפעמים מודאגים מדברים שגרתיים
לחלוטין כמו בקע טבורי, אבל פשוט צריך לא להתרגש.

פולספגן

New member
תאמין לי שעדיף לך שיהיו False alarm מאשר

פספוס של משהו אמיתי.
דווקא כאן, אני חושבת שזה נכס שהן מפנות אותך לבדיקה אצל מומחה בשביל שהוא ייבחן את זה.

nightriders

New member
ככל הידוע לי זה אפשרי בכל הסניפים

הדבר היחיד שאולי לא אפשרי זה ההפרדה בין MMR ל MMRV מסיבות של אספקת התרכיב.
מבחינת מועדים ופיצול - כל הורה יכול לעשות לפי רצונו כל עוד מדובר בגיל הנופל במסגרת האחריות של טיפת חלב (כי לאחר מכן זה כבר שייך לשירותי בריאות לתלמיד).
בנוסף שהחל מ 2010 בטלו את אגרת הביקור, כך שאם הורה מחליט לפצל זריקות זה גם לא עולה לא כסף (לא שהאגרה הצריכה שבירת תוכנית חיסכון).
מדובר באחד השירותים הכי שיוויונים שיש.

אנפילד

New member
קראתי את השורות ובין השורות

לא רק שהוא מתנשא אלא שהוא קובע קביעות מגוחכות.
טיפת-חלב זכתה לשבחים בינלאומיים, כן... מזכיר לי שכותבים בכל מקום שהחיסונים זכו במקום הראשון כהתערבות האפקטיבית ביותר של הרפואה או משהו כזה.
מי בדיוק מחלק את הפרסים האלו? המערכת. נותנים פרסים אחד לשני.

טיפת-חלב היא מוסד פשע. האחיות שם הן פושעות (זוטרות). הן ברמה יומיומית מזריקות רעל לילדים שלנו. הן מתעלמות מתופעות הלוואי, מתעלמות מהעדויות. נזכרות שהחיסונים רעילים רק שהן עצמן נדרשות להתחסן.
זה המצב. התועלת של המוסד הזה מינימלית. הנזקים שלו אדירים.

אז שיחסוך הטרול את ההטפות שלו להורים. שיגדל מצפון קודם.

nightriders

New member
שוב הסגנון שלך מעיד עליך

לא רק שהחלטת לקבוע (ובטעות) שאין לי ילדים, אלא שתגובתך מנותקת לחלוטין מתוכן ההודעה שלי.

אתה מדגים פעם נוספת שהצד ה"חזק" שלך כאן הוא בעיקר אלימות אינטרנטית.

מסכים

בכלל, מבחינה מערכתית, מערכת הבריאות שלנו עולה על זו של מדינות מערביות רבות, לא רק זו האמריקאית (שזו באמת חוכמה קטנה מאד להיות טוב יותר מהמערכת שלהם...).

היסטורית, מערכת הבריאות שלנו נשענת על אושיות סוציאליות, ולא קפיטליסטיות. למרות הכרסום הגדול בעשורים האחרונים, עדין המערכת הציבורית שלנו טובה יחסית למדינות אחרות.

שי16061

New member
מצטערת אם נפגעת אישית

אבל כן מוסד מיושן ולא רק בגלל הציוד שיש שם( אפילו מזרון להניח את התינוק!!! על שולחן עם נייר נו באמת?!?)
להתגאות?? בזבוז כספים... לא צריכה שיגידו לי מה השלב הבא בהתפתחות או מתי צריך להתחיל טעימות( במקרה שלי היא לא ידעה כלום!! כי מדובר בפגות) אז אמרה לי לבדוק בפגייה.( ועכשיו אני שואלת לא ביי דה בוק??)
הדברים האלה שהיא מסבירה מופיעים ברשת ובספרים. לפני 50 שנה שאולי לא היה אינטרנט ורק סבתא אז אולי היה צריך איזה דמות סמכותית שתגיד איך צריך להרים את הראש. היום זה פשוט בדיחה.... צריך להתקדם, וזה מה שקורה בקבוצות סגורות בפייס שמתייעצות גם על עיניינים רפואיים!
פרסים? מחמאות? שמי מחלק אותם בדיוק??
ולציין שלא מכריחים זה לא מדוייק כי בבדיקות מעקב בביהח זה משהו שבודקים אותנו

zlp

New member
כל הכבוד שיש לך ידע רפואי מסויים

יש רבים שאין להם הידע הזה.
אגב, הידע שלך, שנשען על "קבוצות סגורות בפייס", מתוקף באופן כלשהו? האם יש לו אישור ישיר מאיש מקצוע, קלינאי מנוסה?

את לא רוצה ש"יבזבזו" את כספך על מתן מידע שאת חושבת שיש לך- אולם מה לגבי מי שהמידע הזה לא נגיש לו, מכל מיני סיבות? נזניח את הילד שלו?

אנפילד

New member
חחח.. אנשי מקצוע. קלינאי מנוסה...

מה אתה מקשקש? כל אחד עם חלוק לבן בשבילך זה אלוהים.
תפנים: רופאים לא מבינים שום דבר בבריאות. הם מבינים בחולי (וגם זה לא תמיד).

רק לפני מספר שנים מש' הבריאות נזכר שההנקה זה הדרך הטובה והיחידה לגדל תינוק בריא. אידיוטים יומרניים בחלוק לבן.

zlp

New member
שוב: אינני מתדיין איתך

עד שתפסיק להשתמש בשפה אלימה.

חבל על המאמץ לכתוב לי.

zlp

New member
כבר כתבתי שאני לא כותב כאן כדי לשכנע אותך

או כותבים אחרים המנותקים לחלוטין מהמציאות.

אני כותב כאן כדי להביא את העובדות ואת קול השפיות לקוראינו הסמויים.

את מוזמנת להתעלם ממני. אקדם זאת בברכה (גם ככה את מתעלמת מתשובה לשאלות שלא נוחות לך).

פולספגן

New member
אני בספק עם אתה משכנע את עצמך, כי הייתר לא

מתייחסים בכלל אליך, בדיוק כמו שראוי להתייחס לילד שעדיין לא התגלח אפילו.

אנפילד

New member
תגיד תודה, ציפי.. השפה שאני משתמש בה

איתך מעודנת ברמות בהשוואה למה שאני חושב עליך.

שי16061

New member
לכל אחד צריך להיות את הידע הזה...

זה לא דורש יותר מדיי וכמובן בעת הצורך לא מחליף איש מקצוע... קלינאי מנוסה.
הקבוצות בפייס זה של אמהות שעוברות את אותן דברים ומה לעשות הניסיון עושה את שלו וגם הרבה יותר נכון לדעתי לשמוע כמה דעות שונות ( גם אם לא של איש מקצוע)במקום רק מה שהרופא אומר...
וגם על עצמי נתקלתי מספיק פעמים בהוצאת מרשמים שלא לצורך( מיותר לציין שלא באמת לקחתי את מה שהציעו לי)
רופא ילדים יכול להחליף את הייעוץ והמידע שמקבלים בטיפת חלב, לא צריך להזניח שום ילד.

למעלה