מצטרפת חדשה.............

11talila

New member
בריאה מאד

הי אורית בריאה מאד זאת באמת לא ממש מחלה ההגדרה נובעת מהיותי באמת חולת טרשת שהיתה פעם בכסא גלגלים במצב רע מאד אבל עשתה "סוויטצ´" בראש והבריאה זה לא ממש כמו שזה נשמע בבת אחת זה לקח זמן אבל הפכתי להיות ממקרה אבוד למקרה לספרות הרפואית כמו שהרופאה שלי לשעבר טענה. היום אני אחרי לידה(שנה עברה) מרגישה ברוב הזמן מצויין מתפקדת עם בית חדש וענק שאני לא כ"כ משתלטת ועם בעל ושני ילדים שיהיו בריאים.

אורית...2

New member
עכשיו הבנתי....המצב מוכר !!!!../images/Emo3.gif

ממש לא בא לי לחזור ולספר את כל ההיסטוריה שלי , היא כתובה בפורום...אז אם תחפשי בטוח שתמצאי ...אם לוחצים על השם שלי מגיעים לדף האישי ושם יש הודעות אחרונות....אז בטח יש שם את מה שכתבתי כבר . לגבי ההריון והלידה !!!! תוכלי מאוד מאוד לעזור לנאווה ולסיאמית שהן שתיהם בהריון ומשוועות ל"טיפים" ולעזרה ממי שעבר הריון ולידה......... ממליצה לך לצאת בהודעה חדשה כדי שהם יראו את זה, כי פה זה לפעמים הולך לאיבוד.............. ואת ממש ממש תוכלי לעזור להם !!!! לילה טוב !

Navva

New member
אורית .../images/Emo51.gif, שאלה לטלילה

טלילה האם תוכלי לפרט כיצד טופלת הריון(אצלי כבר לא כ"כ רלבנטי, אני מסיימת שבו 37), האם היו הנחיות מיוחדות בלידה (רגילה או קיסרי?), וכיצד תפקדת לאחר הלידה. סליחה, אבל לא הצלחתי להבין מה הוא מצב התפקוד שלך. תודה מראש נאוה

RomiVais

New member
אוריתוש - איזה תלפאטיה!!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

אני כותבת לטלילה לגבי נאוה וסיאמית ואז קוראת שגם את כתבת לה שהיא יכולה לעזור להן מאוד!!!
לילה טוב יקירתי!!!

RomiVais

New member
היי שוב טלילה!! ../images/Emo13.gif

אני ממש שמחה לשמוע על המקרה שלך, שהצלחת לצאת ממצב לא טוב שמגיעים אליו לפעמים במחלה זו - ושהתאוששת לגמרי!!
אני אשמח אם תספרי טיפה יותר, בגדר מה שאת תרצי לשתף... מאוד מעניין לשמוע על מקרים כאלה. איך עשית את זה? את מטופלת בזריקות כלשהן? ובכלל, מה היתה השתלשלות העניינים? אני שמחה לשמוע שאת אחרי לידה (מזל טוב באיחור!!
) ושאת בריאה!! את בטח תוכלי לתרום הרבה מהניסיון האישי שלך לנאוה שאוטוטו צריכה ללדת ולסיאמית שבתחילת ההריון. קיוויתי שתהיה פה מישהי שהן יוכלו להיעזר בידע שלה. מאחלת לך ולמשפחתך את כל הטוב והבריאות שבעולם מכל הלב, רומי

RomiVais

New member
היי טלילה - ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo24.gif

ראשית, ברוכה הבאה לפורום!!
האימרה שכתבת כל כך נכונה שזה פשוט עצוב!!!! אני אשמח אם תספרי לנו קצת על עצמך... ואולי קראת קצת אחורנית ואת יודעת כבר עלינו - אם לא - תשאלי חופשי ונציג את עצמנו!!
שיהיה לך סוף שבוע נפלא, רומי

סיאמית

New member
הלוואי שזה היה עובד אצלי...

יש (ותמיד היתה) לי נטייה לפרק הכל בסכין מנתחים, לבחון כל פיסה, למיין, לתייק וכן הלאה... אף פעם לא התחברתי לקטע של "חצי כוס כזו או אחרת" כי אני תמיד רואה כוס מלאה ו"משוקללת"... וכך מחליטה מיד, גם אם לא תמיד בצדק, אם רע או טוב לי. הפסיכולוגית שלי מאוד טובה לי מהבחינה הזו שיש לה סבלנות מחד, ומאידך גם היא מסכימה שאני יכולה להרגיש שני רגשות שהם סותרים בנוגע למשהו. למשל: העובדה שגם לבן הזוג שלי וגם לי יש ט.נ יכולה להיות או "גשר" בינינו, כלי שיגביר את התקשורת/אמפאטיה/הבנה... או תעלה שמפרידה. ולפעמים גם - וגם.

RomiVais

New member
היי שוב תמר!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

ראשית, אני מצרפת לך לכאן קישור לאתר ממש מקסים, שממנו אני לוקחת המון קבצים ושומרת אותם בתיקייה מיוחדת בשבילכם. אני אסביר לך איך: את פותחת באתר עצמו ברכה בנושא שאת רוצה, ופשוט עושה קליק ימני ובוחרת: שמירת תמונה בשם. את בוחרת שם מתאים ושומרת בתיקיה שבה את רוצה לרכז קבצים מסוג זה. עכשיו, כשאת רוצה לצרף קובץ להודעה שלך, כאן בפורום, את מגיעה עד לתחתית של עמוד זה, יש שם: בחר קובץ ואז עיון. את לוחצת על כפתור העיון ומחפשת את התיקיה שלך ומתוכה בוחרת את הקובץ שאת רוצה ולוחצת על פתח. זהו זה - כשתשלחי את ההודעה - יצורף הקובץ.
לגבי קישורים: יש לך ממש מתחת לתיבת ההודעה: כתובות אינטרנט נלוות. ואז: תיאור וכתובת. בתיאור את רושמת תיאור שאת רוצה ובכתובת את מעתיקה כתובת אתר. את פותחת את הדפדפן שלך, נכנסת לאתר שאת רוצה לצרף ובשורה שרשומה הכתובת, את מסמנת את כולה שתהיה בכחול ועושה קליק ימני ובוחרת: העתק. עכשיו בשורת הכתובת, כאן בפורום, את עושה שוב קליק ימני ובוחרת: הדבק!! שימי לב לדבר אחד חשוב!!!! שלא יהיה כתוב פעמיים: http:// אם כתוב פעמיים - פשוט למחוק אחד לפני שאת שולחת את ההודעה. וזהו - יצורף הקישור. אני מקווה שהסברתי בצורה מובנת וקלה. אם לא - את מוזמנת לשאול שוב ואני אשמח לעזור לך!!!
עכשיו לענייננו
אני מזדהה עם כל מילה שכתבת. אני שמחה מאוד לשמוע שאת מנסה לראות את חצי הכוס המלאה - אם את מנסה ויודעת שזה הכי טוב בשבילך - זו כבר חצי דרך!! את מאוד צודקת במה שאמרת. אני מסכימה שלא בריא לטאטא דברים מתחת לשטיח והרבא יותר בריא להתמודד איתם כפי שציינת, ע"י לימוד הנושא ותהליך חשיבה ראציונלי. מקווה שהפורום מספק את המיטב להתמודדות הזאת. שיהיה לך ולכולם יום נפלא ביותר, רומי

תמר

New member
היי רומי........../images/Emo29.gif

סיבכתי אותי קשות........אבל אם מסבירים לי לאט אני מבינה מהר
. נכנסתי לאתר וגם מצאתי את מה ששלחת לי, אבל כל הקטע הטכני שהסברת לי.......חבל"ז........לא הבנתי כלום (לא אשמתך, זה עכבה טכנולוגית אצלי שמנסה כל פעם מחדש להתמודד איתה). אצטרך להיעזר בחצי השני שלי ואז הכל יהיה בסדר. בכל אופן תודה...אתר ממש מתוק ובטוחה שישמש גם את בנותי המתוקות (אוהבות את כל הצעצועים האלה). לגבי הפורום....אינטואיטיבית חושבת שאתביית עליו בכיף ובחיבוק דב.(רציתי לשלוח ציור של חיבוק ולא עלו לי הסמיילים) תודה וערב טוב ת מ ר

RomiVais

New member
תמר יקרה!!! ../images/Emo13.gif

מצטערת אם סיבכתי אותך!!!! זו בעיה להסביר דברים טכניים תמיד עדיף להראות. מה שאני יכולה להציע, אם החצי השני שלך לא יסתדר - אני אשלח לך בתיבת המסרים את הטלפון שלי, או שתשלחי לי את שלך ובטוח שנצליח ביחד!!! אין בעד מה - בכיף - אני תמיד שמחה לעזור!!! שיהיה לך ערב נפלא, רומי

תמר

New member
לילה.......רומי../images/Emo29.gif

הייתי חייבת להראות לך תוצאות.........
אז גייסתי את האיש שלי ואחרי הסברים מקיפים יש גם תוצאה. והנה היא.........בכבודה ובעצמה

RomiVais

New member
כל הכבוד!!! איזה יופי ../images/Emo13.gif

אני ממש שמחה שזה הצליח!!!
את תלמידה מצויינת - אצלי את מקבלת 100 !!
לילה טוב יקירתי!!

תמר

New member
היי מורתי../images/Emo13.gif

חזרנו מארוחת ערב משפחתית (אין כמו להיות בחיק המשפחה) רק חסרה לי בתי הבכורה שמשרתת במירון ומגיעה פעם בשבועיים הביתה ואני נורא מתגעגעת אליה
האיש שלי נרדם ואני משתעשעת באינטרנט....אהבתי את האתר ששלחת אותי אליו. אם מכירה אתרים נוספים אשמח לדעת עליהם. תודה חמודה ושבת שלום ת מ ר

RomiVais

New member
תמר יקרה!! ../images/Emo13.gif

באמת שאין כמו להיות בחיק המשפחה (סיאמית הזכירה את זה בהודעה שלה גם כן...) אני תמיד אומרת שמשפחה וחברים (בסדר הזה) הם הדבר הכי חשוב שיש לנו בחיים!!! לגבי הבת שלך, אני מקווה שהשירות שלה לא מדאיג אותך יותר מדי, למרות שעצוב להתגעגע כל הזמן. אני מכירה את התופעה מאמא שלי, מהשירות הצבאי ומהפעמים שיצא לי לנסוע ליום יומיים........ אנחנו תמיד מדברות יותר בטלפון מאשר כשאני יושבת מולה - זה מדהים ומקסים כאחד!!!
אני שמחה שאהבת את האתר, אני אחפש לך עוד ואשלח לך או אצרף לך לכאן בהזדמנות!!
שתהיה לך שבת נפלאה, רומי

תמר

New member
רומי המתוקה!!../images/Emo13.gif

"הצצתי" בכרטיס האישי שלך ומכאן מבינה שמזה זמן לא רב שאת אחרי השירות הצבאי. אפוא שרתת? כפי שאמרתי בתי משרתת במירון בתור עוזרת בקר ויוצאת פעם בשבועיים. בזמן שהיא בבסיס היא כל כך עמוסה, כי מעבר לתפקידה היא צריכה כל הזמן ללמוד(זה תפקיד שמתפתח ומסתעף תוך כדי העבודה ונעשה בקצב האישי של כל אחת ועל פי רצונותיה והיכולות שלה) ובנוסף היום גם מדריכה בנות חדשות שהצטרפו........מכאן שהרבה זמן "לנשום" אין לה ולכן מעבר לקריאת כיוון הביתה היא אינה יכולה להתפנות לשיחות נפש וכדומיהן. אבל כשהיא מגיעה סוף סוף הביתה אנחנו משלימות את החסר (במסגרת הזמן שיש בין כל שאר הפעילויות החברתיות שלה שהן כלשעצמן גדושות עד עייפה
). היות במאמצת אותך בכמורתי לנבכי הפורום
רוצה לשאול אותך פרט טכני. כשאני נכנסת לפורום איך אני מאתרת מיידית הודעות המופנות אלי והודעות חדשות בכלל כי כל פעם שאני נכנסת אני מוצאת עצמי במסע חיפוש די מייגע
. מקווה שהיה לך סופ"ש בכיף שלך ת מ ר

RomiVais

New member
היי שוב תמר!! ../images/Emo13.gif

אני אכן משוחררת קצת יותר משנה מהצבא. שירתתי בעובדה (שעה מאילת). אני בהתחלה רציתי לשרת רחוק מהבית, כי רציתי "להכיר עולם"
אבל בסוף זה יצא לטובה, כי מצבה של אמא שלי התחיל להדרדר במהירות בשנה ההיא ואחרי השיחרור שלי - עוד יותר. אני מבינה שבסך הכל את מתגעגעת אל הבת שלך רוב הזמן, כי זה נשמע שירות ממש לחוץ ועמוס. אבל אתן עוד תשלימו את החסר - אין לי ספק בכך!!!
לגבי שאלתך הטכנית (אני אוהבת עניינים טכניים
) , ברגע שאת קוראת הודעה, היא מסומנת ב-
- וכך את יודעת שקראת אותה כבר. הודעות חדשות מסומנות ב -
כתומה. אם זה לא מספיק עוזר, יש אופציה לקבל הודעה במייל על תגובות להודעות שלך. מתחת לתיבת ההודעה, מצד ימין רשום: "ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה הזו" וליד זה חלון קטן שאם את לוחצת עליו הוא יסומך ב-
ואז תקבלי הודעה במייל על כל תגובה שתהיה להודעה שלך. אבל לדעתי זה מיותר, פשוט מסומנות הודעות שכבר קראת והודעות חדשות, ולדעתי זה מספיק, לא? אם יש לך עוד שאלות לגבי נושא זה או נושאים אחרים - שאלי חופשי!!!!
שיהיה לך ערב נפלא, רומי

תמר

New member
היי רומי../images/Emo20.gif

מה שלומך חמודה? הבנתי שהייתי תקופה מסויימת בעובדה.......איפוא עשית את המשך השירות? אגב...בתי עשתה את הקורס בעובדה (שבתחילתו היתה טירונות קצרה) ואח"כ סופחה למירון. בקשר להסבר.......הבניתוני את הפרינציט וזה אכן עוזר להגיע להודעות החדשות........תודה לך
מה את עושה עכשיו לאחר שהתחררת........תוכניות עתידיות?...אשמח לשמוע ולהכיר אותך טוב יותר (הלוא יש לי בת כמעט בגילך
. שיהיה לך אחלה של יום ת מ ר (רציתי לשלוח לך חיבוק ופרח אבל הסמיילים נתקעו)

RomiVais

New member
היי תמר!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שלומי מצויין, תודה - מה שלומך את? אני הייתי כל השירות שלי בעובדה. רק בטירונות היית במחנה 80 ואז ישר לעובדה. למה חשבת שהייתי גם במקום אחר? בהחלט יש המון קורסים בעובדה, וזה בסיס חביב ביותר, לדעתי!!
אני שמחה שההסבר שלי עזר לך!!
לגבי, הרוב פה כבר מכירים אותי (מהעבר המשותף בפורום), ואני מקווה לא לשעמם אף אחד!!
אני אחרי השיחרור עבדתי חודשיים ואז מחלתה של אמא שלי צברה תאוצה שלילית ונשארתי איתה בבית בשנה האחרונה. הייתי איתה גם באישפוזים בתל השומר ואנחנו תמיד צוחקות על כך שמאז לפני שנה, החלפנו תפקידים ואני הפכתי לאמא והיא לבת.
לפני כמה חודשים עברתי ניתוח קליל והבאנו מטפלת שתחליף אותי. היא היתה איתנו עד לא מזמן, עד שהחלה לעצבן את אמא שלי ופיטרנו אותה. אני תפסתי שוב פיקוד ועכשיו יש מישהי חדשה שנראה שהיא ממש מעולה בשביל אמא שלי. אז עכשיו אני מחפשת עבודה ומתכננת טיול קצת לחו"ל ולימודים כמובן. אני רוצה ללמוד הנדסת מחשבים או תעשייה וניהול אבל יש לי עוד המון רעיונות ללימודים ואני עדיין לא סגורה על זה במאת האחוזים. אני גם מנהלת את הפורום הזה, שזו בעצם לא עבודה, אלא התנדבות, אבל זה אחד הדברים הכי הכי חשובים לי!!! לא פעם אמרתי, ואני אשמח לחזור, בשבילך, שאתם בשבילי ממש כמו חלק ממשפחתי!!
אני אשמח לשמוע עוד עליך ועל משפחתך (רק עד כמה שתרצי לחשוף). שיהיה לך יום ושבוע נפלאים ביותר, רומי

תמר

New member
היי רומי........./images/Emo41.gif

ראשית חייבת לתפוח לך על השכם........את עושה "עבודה" נפלאה פה בפורום....ממש נעים לקרוא את ההודעות שלך ומורגש שהן מגיעות ישר מהלב (אי אפשר לזייף או לשחק דברים כאלה)......... י י ש ר כ ו ח איך הגעת בכלל לקטע הזה של להיות מנהלת הפורום? את רק בפורום הזה או נכנסת גם לפורומים אחרים? חוץ מזה בתור אמא.........עושה חם בלב לשמוע אותך מדברת כבת...יכולה להגיד לאמך בשמי שיש לה אחלה של ילדה
|@. אני מבינה שאמך גם חולת ט.נ מה מצבה...כמה זמן היא מאובחנת........האם מצבה יציב (כמה אני שואלת ואפילו חג פסח עוד לא קרב)
. חייבת עכשיו ללכת להכין ארוחת ערב לחבר´ה.......בהזדמנות אספר על משפחתי המקסימה והאוהבת. ערב טוב ותודה ת מ ר

למעלה