היי תמר!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif
שלומי מצויין, תודה - מה שלומך את? אני הייתי כל השירות שלי בעובדה. רק בטירונות היית במחנה 80 ואז ישר לעובדה. למה חשבת שהייתי גם במקום אחר? בהחלט יש המון קורסים בעובדה, וזה בסיס חביב ביותר, לדעתי!!
אני שמחה שההסבר שלי עזר לך!!
לגבי, הרוב פה כבר מכירים אותי (מהעבר המשותף בפורום), ואני מקווה לא לשעמם אף אחד!!
אני אחרי השיחרור עבדתי חודשיים ואז מחלתה של אמא שלי צברה תאוצה שלילית ונשארתי איתה בבית בשנה האחרונה. הייתי איתה גם באישפוזים בתל השומר ואנחנו תמיד צוחקות על כך שמאז לפני שנה, החלפנו תפקידים ואני הפכתי לאמא והיא לבת.
לפני כמה חודשים עברתי ניתוח קליל והבאנו מטפלת שתחליף אותי. היא היתה איתנו עד לא מזמן, עד שהחלה לעצבן את אמא שלי ופיטרנו אותה. אני תפסתי שוב פיקוד ועכשיו יש מישהי חדשה שנראה שהיא ממש מעולה בשביל אמא שלי. אז עכשיו אני מחפשת עבודה ומתכננת טיול קצת לחו"ל ולימודים כמובן. אני רוצה ללמוד הנדסת מחשבים או תעשייה וניהול אבל יש לי עוד המון רעיונות ללימודים ואני עדיין לא סגורה על זה במאת האחוזים. אני גם מנהלת את הפורום הזה, שזו בעצם לא עבודה, אלא התנדבות, אבל זה אחד הדברים הכי הכי חשובים לי!!! לא פעם אמרתי, ואני אשמח לחזור, בשבילך, שאתם בשבילי ממש כמו חלק ממשפחתי!!
אני אשמח לשמוע עוד עליך ועל משפחתך (רק עד כמה שתרצי לחשוף). שיהיה לך יום ושבוע נפלאים ביותר, רומי