מצעד הסרטים !!

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך
back 2 the future ../images/Emo8.gif

מכל הסרטים שהצעת הכי אהבתי את טריולוגיית "בחזרה לעתיד" א-ב-ל הסרטים שאצלי נהפכו לקאלט הם המומיה והמומיה 2 אין מה לעשות, אבל זו הדעה האישית שלי. (;

היה קשה ....

... אז החלטתי לא לענות על זה בינתיים. תנו לי קצת זמן לחשוב
דברים אחרים: ראיתי את קיוב. אחלה סרט- ממש אהבתי את הרעיון ואת התסריט. היה שם שחקן אחד ששיחק ממש רע וקצת הרס את זה, אבל חוץ מזה- אחלה סרט. הטרילוגיה של "בחזרה לעתיד" מ-ע-ו-ל-ה! אני מכירה את שני הסרטים הראשונים כמעט בעל פה. לדעתי הראשון הכי טוב, למרות שזה בא לי בתקופות. המממ.. טוב זהו. תנו לעבור את החודש הזה ואז להחליט. ס.ש., שהמוח שלה קצת מיובש אחרי חמש שעות בלישכת גיוס.

kirk hammet

New member
המצעד שלי.

1. הפריצה לאלקטרז (ניקולס קייג´ בתפקיד חייו , שון קונרי פשוט אין מילים לתאר עד כמה השחקן הזה מדהים. פשוט אומן.) 2. טריולוגיית מלחמת הכוכבים (כן , אני אוהב את זה ! ) 3. מאטריקס (גם אם לא מתעמקים בו כל כך , זה עדיין יפה) 4. מת לצחוק (הקומדיה הכי גדולה שראיתי אי פעם ! אין מילים לתאר) 5. פורסט גאמפ. אנושי , מצחיק , וכיפי.

אלה.

New member
../images/Emo46.gif

גם אם מתעמקים במאטריקס הוא עדיין יפה---> לא, אני מתקנת את עצמי לא יפה אלא גאוני

Chot

New member
כמובן לא לפי הסדר-

-מועדון קרב -ליאון -ברוכים הבאים לבית הבובות -מייטריקס\אקסזיסטנס- די שווה בשבילי, כי באחד יש יותר אפקטים ופחות עלילה (והרבה קיאנו ריבס.. לשון בחוץ...) ובשני הרבה מאוד עלילה וכמעט נו אפקטים -אח שלי היכן אתה? (חיחי.. אחי איפה אתה) וכמובן שתמיד יש פינה חמה בליבי ל"חומות של תקווה" שאותו ראיתי בערך 8 פעמים ואהבתי מאוד עוד בילדותי הלא רחוקה ממש.

המבחר קצת צר

אבל אני מקווה שאפשר לבחור גם סרטים אחרים בכל מקרה, מתוך הרשימה אני בוחר את פורסט גאמפ. זה פשוט סרט גאוני בעשייה שלו ובשילוב של פורסט בכל האירועים המשמעותיים בסרט. התסריט גאוני וטום האנקס גם לא כזה גרוע בעצמו, למרות שמראה הטיפש נראה די טבעי עליו, סתאאם! :)

חולוני

New member
אוי איך שכחתי את פורסט גאמפ..

סרט מדהים. ועוד סרט שאני רוצה להוסיף לרשימה שאף אחד לא הזכיר עדיין, אבל הוא סרט מדהים - "טריינספונטינג" ! פשוט סרט חזק.

IC4

New member
החלטה קשה אך בכל זאת

די מטריד לצמצם את רשימת הסרטים האהובים עליך לחמישה אבל -הפריצה לאלקטרז (התלבטתי אם לרשום את זה אבל ראיתי שעוד מישהו רשם אז זה נתן לי לגיטימציה - פשוט כיף של סרט) -12 הקופים (מתפלא שאני הראשון שרושם את זה, או שלא שמתי לב ממש) -פרויקט המכשפה מבלייר (היחיד שראיתי בינתיים רק פעם אחת אבל זה היה סרט ממש ממש טוב שערער את מחשבתי במשך שלושה לילות אחר כך) -פלאטון (מתוך רשימת סרטי אוליבר סטון הייתי הולך על זה, מקום שני ג´יי.אף.קיי) 1-כןכן מטריקס , הסרט הכי טוב שנוצר במאה ושש שנים אחרונות טרנטינו - מצטער שלא נשאר מקום לסרט שלך (למרות שהייתי הולך על כלבי אשמורת ולא ספרות זולה) עכשיו בחזרה למטריקס - מה לעזאזל קרה לכם חסרי אמונה... זה ממש ממש סרט טוב אין שום סרט שנהנתי לראות יותר מזה. אני יודע שיש בו דברים קיצ´יים ולא מובנים אבל הם הרחק מלהפוך אותו לסרט לא טוב. עוד משהו לגבי הפילוסופיה שלו - התיאוריה שהוא מעלה בין אם תגידו ששווה שקל או שתגידו שהיא גאונית זה לא משנה, היא משמשת כאנלוגיה לכל כך הרבה דברים אם אתם רק שמים לב (אל תבקשו ממני לתת דוגמא אבל תמיד אני מוצא משהו שמזכיר את כל הרעיון של קיום "מטריקס" ולא מהמובן של אנחנו חיים בתוך תכנת מחשב של רובוטים)

JOE KALIBER

New member
לא הייתי בטוח אם לענות

אבל ננסה בכל זאת הנה הרשימה (לא בהכרח לפי הסדר): 1-12 הקופים 2-נהג מונית 3-פורסט גאמפ 4-איש הגשם 5-משפט הקופים/ 12 המושבעים (יש התלבטות בינהם, אגב אם משנים יוצא 12 הקופים, קונספירציה?)

המ...

מצטערת, אבל סרטים טובים מ20 השנים האחרונות שהיו ממש טובים לא ממש ראיתי....אז שוב, אני מצטערת...אבל זו רשימת הסרטים: 1) חלף עם הרוח (אני יודעת שאמרת שלא ממש כדאי לכתוב את זה, אבל....אין ממש מה לעשות ::מבט מתנצל::) 2) כובע צילינדר 3) חמים וטעים 4) בחזרה לעתיד 5) פורסט גאמפ אז הרשימה לא ממש מקורית....אההה....

ארג...=נאנחת=

התכוונתי לזה שבכלל יש אצלי סרטים ישנים שאמרו שעדיף שלא לכתוב....!

solace

New member
עוד כמה סרטים לרשימה...

קודם כל - אני חדשה כאן, ומקווה להתאקלם- אבל בינתיים קצת תלושה... חוץ מזה, רציתי לזרוק עוד כמה שמות לרשימה, שממה שראיתי לא הזכירו אותם: טריינספוטינג- אחד הענקים של העשור הקודם; תלמה ולואיז; איידהו שלי (ולא רק בגלל קיאנו ריבס- יש שם גם את כריסטיאן סלייטר...סתם- זה באמת סרט מיוחד); הפסנתר; חומות של תקוה; ואם הולכים על הצד ה"קליל" יותר- קלולס לדעתי הוא בין השווים ביותר, כמו גם הסרט "labyrinth" עם דיוויד בואי- אם מישהו חוץ ממני בכלל שמע עליו... וזו בהחלט רשימה חלקית ביותר!!

goit

New member
אני מוסיף את סינמה פרדיסו

סרט שלא רבים בצליחו להחזיק מעמד בלי להזיל דמעה - במיוחד בסוף הסרט שכהגיבור רואה את כל הקטעים שחתכו מהסרטים... מי שראה מבין למה אני מתכוון :)

סרטים סרטים סרטים

מצטערת,יש לי 10: 1.טריינספוטינג 2.ספרות זולה 3.מונטי פייטון 4.פורסט גאמפ 5.החומה 6.שליחות קטלנית 2 7.ליאון 8.רוצחים מלידה 9.מועדון קרב 10.אינדיאנה ג´ונס

למעלה