מצעד הסרטים !!

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך
אאווףף!!

אני לא רואה את ההודעות שאני רושמת! איזה נאחס! טוב,אני אנסה פעם אחרונה בכל אופן,*בריאן כוכב עליון* הכי טוב מסדרת מונטי פייטון! ואין מה להתווכח!!

kirk hammet

New member
טוב

זה באמת חור בהשכלה שלי , שלא זכיתי לראות אף מונטי פייטון.

goldi san

New member
בראיין שולט!

אח זה סרט נהדר. הכי מצחיק בעולם. הגביע הקדוש קצת ארוך... אבל הקטע עם האבירים שאומרים "ני" ודורשים שראברי עננקקקקקקקקקקקקק

*ויקי*

New member
סרטים..... ../images/Emo44.gif

אני חדשה פה...אבל אני רוצה בכל זאת לענות. הסרטים שהכי הכי אהבתי עד עכשיו הם: -מאטריקס -טומב ריידר -אמריקן ביוטי -אשת האסטרונאוט -ארין ברוקוביץ´ שלכם, ויקי

ההחלטה שלי........

1.רצח ממדרגה ראשונה 2.מועדון קרב 3.קיוב 4.גברים בגטקס 5.בחזרה לעתיד (בעיקר 2 הראשונים) 6. נערה (זה לא סרט גדול אבל הוא השפיע אלי מאוד)

בןלי

New member
רשימה

הסרטים שלי: 1. ימים משונים - סרט חובה - לא הכי מוכר אבל תאמינו לי, לא תתחרטו. 2.רוצחים מלידה. 3.המיסיסיפי בוערת - באותו סגנון כמו עת להרוג - רק שזה המקור - הרבה יותר חזק. 4. ספרות זולה 5.מציאות נושכת 6. 12 קופים

בןלי

New member
אופס

שכחתי לדחוף את אאני והחברה - סרט פשוט אבל בלתי נשכח

goldi san

New member
הנה רשימה של סרטים

אבל אני לא מתעקשת שאלו הסרטים האהובים עלי והכל וגם אין סדר, זה פשוט סרטים שאהבתי יותר מהרגיל. חיחיחי, דווקא מוזר שמי שמתעקש על חמישה מובחרים לא ישים ברשימה שלו את היי פידליטי. שקראתי לפני כמה ימים וגיליתי שכל האנשים בסרט לא כמו שהם מתוארים בספר. לא חשוב. הנה: טם טם טם טם טם מאטריקס ( מה לעשות.... הקיאנו), הניצוץ (שראיתי לפני שבוע עודפם ונזכרתי איזה יופי זה ג´ק ניקולסון מטורף), החשוד המיידי (אח, קווין ספייסי), בריאן כוכב עליון (החביב עלי במונטיפייטונים), זיקוקין דינור (כתבתי איפשהו הודעה שעניינה הסרט הזה שמראים אותו ביס 3 מתישהו בקרוב), חלומות של מלאכים (סרט צרפתי מלפני כמה שנים שנוראאאא אהבתי), וצ´וטי הכוני לפעולה: ביג ליבובסקיייייי!!!! תרועות הקהל. אוח, למען האמת זה נורא קשה. אני בטוחה שיש עוד המון סרטים שמאד אהבתי כשהייתי קטנה והייתי הולכת עם ההורים שלי לסרטים מגיל 18 ומעלה. אז סרטים הרשימו אותי הרבה יותר מעכשיו אבל גם שכחתי אותם.

goldi san

New member
אוקיי שכחתי

וגם העברתי את השרשור כולו לדף אחורה, לא נורא, שכחתי את כל סדרת ג´יימס בונד, כשהחביבים עלי: מרוסיה באהבה וגולדפינגר (טורוום טורוום.... דה מן וויז דה מיידס טאץ´!)וגם העוקץ הספרדי

למעלה