מצעד וויט'ין שלי :)

ZuLi90

New member
מצעד וויט'ין שלי :)

טוב אל תרצחו אותי XDD אז ככה אם כבר צפיתי בשני מצעדים כאלה אז סימן שזה נהיה טרנד אז אני מנצל את הזכות לעשות אחש כזה משלי
... אגב כולם מוזמנים לעשות אחד כזה שאני לא אצא לא קשור... טוב אז כמו במצעד של אלעד (אזירפאל) גם אצלי האלבום THOE לא מככב- בלשון המעטה... על כל שיר אני אצרף איזשהוא נימוקון למה הוא שם... :) קיצר תהנו ולזכור.... איש איש בדעותיו יחיה! :p

ZuLi90

New member
מקום עשרים~~~>

Aquarius אוקיי אני פותח מהשיר הזה מ- TSF ולחלק מכם זה יראה פתיחה על רגל שמאל אבל אני מצאתי בשיר הזה ייחודיות שהייתה נורא חסרה בתקופה האחרונה של וויט'ין!

אזירפאל

New member
זה באמת שיר ממש טוב

אחד הטובים באלבום, וגם הוא כמעט נכנס למצעד שלי.

ZuLi90

New member
מקום תשע-עשרה~~~>

Our Solemn Hour הנה השיר הראשון במצעד מ-THOE . שיר עם עיבוד דיי מעולה , שיר מקורי בהחלט אבל איך לומר את זה בעדינות האלבום האחרון פשוט לא היה מספיק לדעתי ולכן אחד השירים הכי טובים באלבום מדורגים רק כאן לצערי.

ZuLi90

New member
מקום שמונה-עשרה~~~>

Hand of Sorrow מה לעשות הוא פשוט יותר טוב מ-OSH . אגב סליחה לכל אוהבי TTBTR אבל הוא לא במצעד שלי בכל אופן >< כאן נגמרים השירים מהאלבום האחרון!

אזירפאל

New member
אני באמת לא חושב שהוא טוב יותר מ-OSH

אבל ממתי בעצם אני מסכים עם הפורום הזה.

ZuLi90

New member
מקום שבע עשרה~~~>

The Swan Song אני חייב להודות שזה שיר מעולה טוב בכמה דרגות מהמקומות מתחתיו... מכאן והלאה מבחינתי השירים הם בדרגה מעל... ביצוע מעולה הקול של שארון במיטבו והלחן פשוט מעולה וקולע לאווירה של השיר.

ZuLi90

New member
מקום שש- עשרה~~~>

In Perfect Harmony אוקיי פה נכנס השיר המהים הזה. לכל מי שהשיר הזה מרדים אותו אני אצמיד את גרזן הפורום שלנו ~ראו הוזהרתם~ אלעד - התפחלאתי שהוא לא נכנס אצלך D: שיר מקסים קולע לאווירה המתאימה והסולואים והמעברים בשיר מדויקים וכ"כ במקום :)

בחיי שאני לא מבין את ההתלהבות מהשיר הזה../images/Emo122.gif

אני לא אומר שהוא מכוער או משהו, הוא שיר נורא חמוד, אבל ב-20 הגדלים?.. לא מגיע לו..

ZuLi90

New member
גרזןןן D:

השיר הזה כשמו כן הוא הרמוניה דרך מצוינת לחתום אלבום שיר שקולע להרגשה וליריקה מדהימה :) זה הסוד.

ZuLi90

New member
האווירה...

נו אתה לא תבין אותי.... אני צמחוני התנדבתי שלוש שנים בצער בעלי חיים מנסה להיות פעיל באנונימוס.... אתה לא מצפה שאני אתחבר לליריקס!? :p:p פרשתי לישון... לומד מחר לפסיכומטרי ואז הולך לעבוד בבר בערב עד הבוקר שלמחרת ואז עוד פעם פסיכומטרי D: אז נדבר ביום רביעי בערב כולם... לילע טוב =]

אני אישית ממש אוהבת את הליריקה של השיר

אבל בהחלט לא ב20 הגדולים שלי

אזירפאל

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אם נגיד הייתי עושה מצעד של שלושלים הגדולים הוא ללא ספק היה נכנס.
אני נורא אוהב את השיר, אחד החביבים עלי ללא ספק ואני בטח שלא מבין את הלינץ' שעושים לו כאן.

לא לינץ',

פשוט אני לא חושב שמגיע לו להיכנס לרשימה של השירים הגדולים.. בטח לא שזה בא על חשבון שירים כמו TTBTR, דה קרוס, דה האולינג.. כמובן ששוב, זה עניין של טעם (זה כבר מתחיל לשעמם לכתוב את זה כל פעם
), אבל אני לפחות, לא מוצא בשיר הזה שום דבר מיוחד
בעצם לא מיוחד.. דווקא יש בו משהו קצת מיוחד
, אז נשנה את ה'מיוחד' ל'מעניין'

ZuLi90

New member
מקום חמש-עשרה~~~>

The Dance אוקיי הנה נכנסת תקופה אחרת של וויטין בזה אין ספק. שיר כבד שהתלבטתי המון בדירוגו כי מצד אחד הוא כבד לטעמי והכל זז כ"כ לאט אבל מצד שני סה"כ ביצוע מוזיקלי מעולה וביצוע ווקאלי מהטוביםםם ואלה כמובן הקפיצו את השיר הזה למקום המכובד (!) הזה

למעלה