מצעד וויט'ין שלי :)

ZuLi90

New member
מקום ארבע-עשרה~~~>

See Who I AM אוקיי השיר הפותח את TSF מדורג כאן אצלי ... פתיחה מעולה! מוזיקה ממכרת משו >< D:

ZuLi90

New member
מקום שלוש-עשרה~~~>

Stand My Ground אוקיי בעיניין הזה מזדהה עם אלעד. שיר שעושה את העבודה. נקודה. אגב אני כ"כ מתחבר לטקסט >< והפתיחה שנחתכה בסינגל מעלה את השיר כמה מקומות קדימה וזה ברוררר... אוקיי , לדעתי מכאן והלאה השירים עולים דרגה נוספת...

אזירפאל

New member
דווקא הפתיחה שהורידו בסינגל אף פעם לא היתה

ברורה לי; היא לא ממש קשורה לשיר, משהו כמו הקטע שהורידו מ-WHYD בגרסת הסינגל. אבל כמובן ששל SMG הרבה יותר טוב ואין מקום להשוואה בכלל.

דווקא התוספות האלה ממש יפות לדעתי..

גם של SMG וגם של WHYD.. אבל באמת בסמג הפתיחה נשמעת טיפה לא קשורה, ובוואט הב יו דאן זה מתאים מאוד ומשפר את השיר לדעתי

אזירפאל

New member
מה? ../images/Emo12.gif

ב-WHYD זה כאילו הם הרגישו שהשיר על הפנים, אז הם החליטו להוסיף לו איזה דקה שתשפר אותו, למרות שהיא פשוט לא קשורה לשיר, וזה גרוע.

בעיני זה דווקא מתאים יופי ../images/Emo9.gif

ומשפר לדעתי את השיר פלאים
(לא שזאת חוכמה גדולה
)

ZuLi90

New member
../images/Emo45.gif!!

זה לא שWHYD הוא פלא היצירה הוויטינית אבל התוספות לרוב נורא במקום...

ZuLi90

New member
מקום שתיים-עשרה~~~>

Candles טוב כאן באמת מתחילות להיגמר המילים. מישו לא חושב שמגיע לשיר הזה את המקום הזה (לפחות!?!??!)? בקיצור אני חייב לציין שזו אחת הבלדות המושלמות וההתחלה מעניינת...

ZuLi90

New member
מקום אחת-עשרה~~~>

Deciever of Fools אחת הסיבות שבגללן פתחתי את המצעד זה השיר הזה שפשוט חייב להיות בשרים הכי טובים! ביצוע מעולה ואחרי הכל המקום הזה מגיע לו כי הוא באלבום ME :p

ZuLi90

New member
אוחחח תשתוק...

לא נמאס לך להגיב מהר כמעט כמוני?! :p אוקיי לילע טוב רציני.... :p

ZuLi90

New member
מקום עשירי ../images/Emo70.gif ~~>

Jillian שיר מושלם. הטונים הגבהיןם ההתחלה המעניינת , המלל הכל גורף אותך פשוט לשבות בקסמיו של שיר זה (נהיית משורר משו :p ).

ZuLi90

New member
מקום תשיעי ~~~>

Forsaken אוופס הוא אמור להיות מתחת לגיליאן או שמעל או שמתחת.... אוווף לא יודע לקח לי דיי זמן להחליט מה יותר טוב... מבחינתי קחו את שניהם באותו מקום....

ZuLi90

New member
מקום שמיני !! ../images/Emo70.gif ~~>

Dark Wings אוקיי אני יודע שאתם מצפים להסבר מפורט מה השיר הזה עושה כאן.... אז ככה: זה אחד השירים המושלמים של וויט'ין! התחלה מעולה איזה ביצוע ווקאלי כל החיבורים הסולו והמעבר הכל פשוט מושלם
אלעדדד :p לדרג את השיר הזה מתחת לSMG או אחד השירים בTHOE זה פשוט עוון של ממש! אוקיי מבחינתי מפה והלאה ההפרשים בין השירים נורא צמודים והיה לי מאוד קשה להחליט ואני בטוח שאני עוד אתחרט D:

למעלה