מצעד וויט'ין שלי :)

כמה ריקודי שארון *___*

הכל למדתי משם

ZuLi90

New member
../images/Emo47.gif מקום ראשון ../images/Emo47.gif =====================>

Our Farewell
אני יודע שזה מפתיע אתכם אבל קשה לתאר את ההרגשה בשיר... ליריקה מדהימה ביצוע מדויק בהופעות מנגינה מעולה הפזמון שבא כל פעם בהקשר כ"כ נכון ומתאים והקטע שלאחר הפזמון השני ועד הסוף הוא אחד הקטעים הכי מדהימים ששמעתי במוזיקה בכללי!! אוקיי אז זה היה המקום ה-1 שלי :):) מקווה שנהניתם :)

Liquid Dreams

New member
חיח כל הזמן הזה אני עושה רענון../images/Emo3.gif

הגעתי לפורום במקרה אחרי ששמת את המקום ה-15 ומאז אני עושה ריפרשים כל הזמןXD נהניתי לקרוא, לא מסכימה עם חלק מהדברים אבל עדיין:]

ZuLi90

New member
חיחי...

השתעשעתי לעצמי במחשבה האם מישו עושה את זה ברגע זה XDD וואלה?!.. , ועם מה את לא מסכימה? פרטי :p

Liquid Dreams

New member
אוקיי ככה:

1. ההכנסה של IPH למצעד. אם יש שיר של ווית'ין שאני ממש ממש לא אוהבת לשמוע זה זה, אני מוכנה אפילו לשמוע את אנטר[;-;] ולא לשמוע את זה. 2. OF מקום ראשון... שיר טוב, אבל יש כל כך הרבה יותר טובים
3. HOS במקום כל כך נמוך;___; זה שיר כל כך כל כך טוב! 4. דארק ווינגז במצעד
זה שיר חביב, אבל מכאן ועד ללשים אותו במצעד ועוד מיקום יחסית גבוה
5. אקוואריוס. אממ, בואו נגיד ככה- השיר הזה לא ממש עושה לי את זה

ZuLi90

New member
פששש קיבלת הסכמה הייתי אומר...

בלשון המעטה... לIPH תמיד התחברתי וזה השי הראשון של וויטין ששמעתי!!! D: איזה מוזר זה שדווקא הוא מכל המפורסמים. HOS שיר מעולה אבל מעל לTSS?! DW שיר מדהים שהרבה לא יודעים להעריך.... מגיע לו מקום יותר גבוה אפילו אבל לשים אותו מעל לרסטלס זה היה עוון וגם פחדתי מהגרזנים

Liquid Dreams

New member
אוקיי, ככהP:

[אין לי רעיונות מקוריים לכותרות, תתמודדו
] HOS בהחלט מעל TSS לדעתי, שיר מדהים, אחד המדהימים של ווית'ין. זה לא שאני לא מעריכה את DW, הוא שיר טוב והכל, אבל יש כל כך כל כךךךךך הרבה יותר! יש להם כל כך הרבה שירים ולהכניס דווקא את DW למצעד ~לדעתי~ זה לא נכון
אבל אם אתה אוהב, בכיף
ועוד משהו- אל תשים על הגרזנים, בסופו של דבר כולנו מתחסנים נגדם:]

../images/Emo45.gif גם לדעתי HOS מתעלה בהחלט על TSS

TSS אמנם שיר מאוד יפה, אבל HOS בקלות נחשב אצלי לאחד השירים הכי טובים מתקופת TSF-THOE.. מתעלה גם על הרבה שירים מ-TSF עצמו.

Deep Blue Sky

New member
מסכימה לגמריי../images/Emo45.gif

השיר הזה כל כך נוגע ללב... זה אולי השיר הכי אהוב עליי שלהם...

מצעד מעניין! אבל השיר הזה?מקום ראשון???

מוזר מאוד שלא נשכח את העובדה שזה שיר שקט...וממש לא הייתי שמה אותו במקם הראשון... נכון שהשיר ממש יפה ומדהים! אבל לי אישית מאסתי ממנו כבר הרבה זמן P:

ZuLi90

New member
זה שהוא שיר שקט....

לא מונע ממנו להיות הכי טוב שלהם... ומשמיצי IPH בושו לכם D:

אעע אני אישית לא יכולה לשים שיר שקט

על פניו של שיר אחר שהוא לא שקט לא יודעת למה XS

ZuLi90

New member
אז... סיכום :)

1. Our Farewell 2. Mother Earth 3. Ice Queen 4. The Promise 5. Enter 6. Caged 7. Restless 8. Dark Wings 9. Forsaken 10. Jillian 11. Deciever of Fools 12. Candles 13. Stand My Ground 14.See Who I Am 15. The Dance 16. In Perfect Harmony 17. The Swan Song 18. Hand of Sorrow 19.Our Solemn Hour 20. Aquarius

TheImpactBoy

New member
תודה על המצעד!

אני חושב שלי ולך יש טעם דיי דומה.... שזה כבר נותן לך נקודות! ומה שרשמת ME נכון בהחלט... אני אעלה גם מצעד משלי, אבל אין לי מחשב כרגע, אז, בהמשך השבוע....

תתחדש על הדירוג../images/Emo69.gif

כל הכבוד על השקעה גם.. עם הרבה לא הכי הסכמתי, אבל מי אני בכלל
אולי אני אעשה גם מצעד משלי חח.. זה ידרוש הרבה כאב ראש

למעלה