מצ'עמם מצ'עמם פה

rootteem1

New member
מצ'עמם מצ'עמם פה

ויש לי כ"כ הרבה דברים לעשות, אבל אני באמת לא יודעת מאיפה להתחיל ואין לי כוח! אז בבנות מה דעתכן אם אני אביא שאלון? אני בטוחה שהוא לא יהיה הצלחה כמו של ללוש (את גומי! חח סתם) שיניתי טיפה אבל לא יכולתי את כל החלק שמדבר על שני המינים אז לא נורא, למקרה שג'קו יענה (י פרטים שם: גיל: מקום מגורים: פנוי\ה: גובה: צבע עיניים: צבע שיער: פירסינג\קעקועים: בע"ח: תאריך לידה: ג'קוש': שיר שאתם הכי מתחברים אליו: חמשת הביצועים הכי אהובים : מי הזמר השני שהכי אהבתם בשלב הדואטים ששר עם ג'קוש'?: החלק האהוב ביותר עליכם אצל ג'קוש' בגוף : פזור, קוקו, קוקו בלוף שקר עגבנייה וכו'..: השיר האחרון ששמעת שלו: כמה תמונות שלו יש לך במחשב: וסירטונים: ע"פ איזה סדר התמונות מסודרות: זה או זה פירה או צ'יפס? חום או קור? חורף או קיץ? תה או קפה? קפה או שוקו? תה או שוקו? יום או לילה? מטוגן או על האש? פסטה או אורז? רביולי או ניוקי? לזניה או סלט? אוכל של אמא או במסעדה? תל אביב או ירושלים? מתמטיקה או אזרחות? גלידת וניל או שוקולד? פופקורן או צמר-גפן מתוק? מתי בפעם האחרונה יצא לך... להיות בגשם? לשתות שוקו? לצחצח שיניים? לשלוח SMS ? להיפגש עם חברים? לצאת לטייל? לעשות כלים? לתלות כביסה? לנמנם? לחבק? לנשק? שלב החפירה-רק מי שמסוגל לזה שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? אם לא היית עובד/ת בעבודה שלך במה היית עובד/ת? מה החלום שלך? מה השאיפה שלך? חלום שהגשמת: מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה הדבר האהוב עלייך? מה הדבר השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר?? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים??!??! אתה יודע שזה לא חוקי?!?!?!!? אז למה אתה ממשיך להוריד?!?!?!?! דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד/ עובד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? אתה אוהב ילדים קטנים ? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מה הרגע המאושר ביותר בחייך?? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? המלצה לסרט: הוסף תמונה אהובה:

Karina85

New member
רותמוש...

רק בגלל שהיה לי יום מזעזע, ואני צריכה הסחת דעת... פרטים שם: קארין גיל: 21 מקום מגורים: חולון פנוי\ה: כן גובה: 1.65-1.67 צבע עיניים: חום צבע שיער: חום עם גוונים בלונדיניים
פירסינג\קעקועים: נופ בע"ח: אין לי תאריך לידה: 10.12.85 ג'קוש': שיר שאתם הכי מתחברים אליו: נרדם על החולות חמשת הביצועים הכי אהובים : נרדם על החולות, תגידי, יקירתי, נשארתי נורמלי, גשם ואתם יודעים שבעצם הכל ... מי הזמר השני שהכי אהבתם בשלב הדואטים ששר עם ג'קוש'?: מאיה החלק האהוב ביותר עליכם אצל ג'קוש' בגוף : קשה קשה... אבל העיניים והקוקו פזור, קוקו, קוקו בלוף שקר עגבנייה וכו'..: קוקו בלוף שששקר השיר האחרון ששמעת שלו: "כבר יומיים" כמה תמונות שלו יש לך במחשב: הרבה וסירטונים: לא מעט ע"פ איזה סדר התמונות מסודרות: ממויינות לפי סטודיו, כתבות, יצירות ושאר
זה או זה פירה או צ'יפס? פירה חום או קור? חום חורף או קיץ? קיץ תה או קפה? תה קפה או שוקו? שוקו תה או שוקו? תה יום או לילה? יום מטוגן או על האש? על האש פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? ניוקי לזניה או סלט? בתיאוריה לזניה, בפועל סלט
אוכל של אמא או במסעדה? מסעדה תל אביב או ירושלים? ת"א לבילויים, ירושלים לנשמה מתמטיקה או אזרחות? אזרחות גלידת וניל או שוקולד? וניל פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן מתי בפעם האחרונה יצא לך... להיות בגשם? לפני כמה שבועות... לשתות שוקו? לפני יומיים לצחצח שיניים? היום... לשלוח SMS ? אתמול להיפגש עם חברים? לפני יומיים לצאת לטייל? יותר מדי מזמן... לעשות כלים? לפני כמה ימים לתלות כביסה? לפני כמה חודשים... לנמנם? היום לחבק? היום לנשק? סתם לנשק? היום... אם מדובר על משו רציני אז זה חסוי... שלב החפירה-רק מי שמסוגל לזה שעת התחלה: 19:22 שיר שמתנגן ברקע: שלמה ארצי - האמיתי ספר קצת על עצמך: נו די... מחשבה שעוברת בראש: מעניין מה יהיה היום במרחק נגיעה מה עשית היום? סידורים מעצבנים, וגם זה לא בהצלחה רבה. ולימודים... מה תעשה מחר? פסיכו ואולי אני אלך לשוטט בקניון חשק ל...: חו"ל או טיול בארץ, זולה, הופעה טובה באיזה פורום אפשר למצוא אותך? ג'קו
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בעזרת השם במקום טוב מה אתה הכי אוהב לאכול? איטלקי מה אתה הכי שונא לאכול? קשה קשה... אולי לבבות ומאכלי ים, זה מגעיל אותי אם לא היית עובד/ת בעבודה שלך במה היית עובד/ת? אני לא עובדת! מה החלום שלך? אושר מה השאיפה שלך? אושר חלום שהגשמת: לא קרה לי משהו שאני יכולה להגיד עליו שהוא חלום שהתגשם מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? חסוי... מי שרוצה אני אגיד לה בפרטי
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? שהלכתי להיות קצינת קישור מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? אין דבר כזה, אולי ירוק זית מה הדבר האהוב עלייך? משפחה, חברים, מוזיקה, בילויים, טבע, טיולים, חו"ל, שופינג ועוד... מה הדבר השנוא עלייך? תחושות פספוס, התלבטויות יתר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היא הייתה נוראית כי רובה הייתה בצבא, אבל היא גם הייתה מעולה כי השתחררתי בה אתה נוהג לדבר עם חפצים? מדי פעם היית פעם אצל פסיכולוג? לא, חבל שלא חחח ואצל פסיכיאטר?? טרם מתי פעם אחרונה שבכית? היום, ובכי רציני רציני אז בערך לפני חודש מדוע? גם זה חסוי לקחת סמים מתישהו? טרם... חחח די אל תיבהלו, סתם
אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני כמה ימים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים??!??!... אתה יודע שזה לא חוקי?!?!?!!? ... אז למה אתה ממשיך להוריד?!?!?!?! ... דבר אחרון שאכלת: תמר בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה מהתיכון, ועוד כמה חברות מהצבא איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינס האהוב עליי אתה לומד/ עובד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? למטרות נישואים מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי על מה דיברת איתו? על איזה מקצוע שאני אולי רוצה ללמוד, ועל זה שיש היום מרחק נגיעה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני ... על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? לחם בתושיה חחח אתה אוהב ילדים קטנים ? כן, אבל לא בהגזמה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה ובפנימיות? הרבה מאוד איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? אין סוג ספציפי, אני אוהבת הרבה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? שלמה ארצי למה? כי הוא זמר מצליח אבל נראה שהוא מצליח להיות שלם על עצמו ולנהל חיים אישיים נורמאליים טפו טפו טפו
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חוף הים מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ג'קו (אולי כי אני בפורום עכשיו... ???) מה הרגע המאושר ביותר בחייך?? לא יכולה להצביע על רגע ספציפי מה תמיד צריך להיות בכיס? מצית, אפילו שאני לא מעשנת איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה, נגינה, ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר מבחינה כספית??? וואלה לא יודעת... המלצה לסרט: חופשיות על הבר, נפלאות התבונה הוסף תמונה אהובה: קשה לי לבחור מתמונות הנשוא, בחרתי אחת מן האהובות עליי...

rootteem1

New member
קארינה כפרעליך!

יפה שלי תודה שענית על הכל! עוד לא סיימתי לקרוא הרגע חזרתי מאירובי אחרי שלא הייתי שבועיים בערך בעע ואני זזה לאכול ולמה אני לא מקבלת מסרים על הודעות? בע תפוז עושה עלי חרםם

talytal

New member
וואי, רותמוש מתוקיזה...

קשה לי אפילו לעבור על הכל, אז לענות?
סורי, אני קצת מותשת מדי היום בשביל זה. חוץ מזה - מי עוד מחכה בקוצר רוח לפרק של "מרחק נגיעה" היום?
ועוד יותר חוץ מזה - נמאס לי מהשקט. נמאס.

talytal

New member
מתוקיזה! ../images/Emo24.gif

תגידי לי איך זה יכול להיות שעוד 3 פרקים נגמר??? ובטח ייקח שנה עד שישדרו את העונה השנייה. עד אז אולי אפילו יש סיכוי שנשמע משהו מג'קו...

rootteem1

New member
אה וקארינוש קראתי הכל

מקסים=] יפה שעמדת גם בשלב בחפירה.. אני מקווה שאני אוכל גם לענות על השאלון היום. זזתי לחפןף משולשים
וגם לחפוף תארים
אוהבת

Karina85

New member
רורושית

תהני נשמה וקראתי את הסקר שלך... מעניין מה המיועד יחשוב על הקטע של נתניה...

rootteem1

New member
חח לא נורא../images/Emo23.gif

וגם אני מקקה! טליטל למה אני לא מקבלת הודעה במסר על תגובות להודעות שלי? יש לזה קשר שנמחקה לי כל ההיסטוריה ואני לא שומרת שום אתר, לכן נכנסתי מחדש עם השם משתמש הכל? או שאני סתם כותבת שטויות?. חח סליחה זו ההשפעה של המתמטיקה והלשון.... וגם יותר נמאססססס די כשיגמרו לי המבחנים אני אעבוד ברצינות על מסר שין מצב שלא תהיה לו תשובה=] ויש לי עוד את הקולאז' שממש אין לי זמן לסיים אותו אוףף, גם מחר אני כמעט ולא אהיה בבית. אבל הוא כ"כ יפההה

talytal

New member
../images/Emo12.gif אין לי מושג...

אף פעם לא השתמשתי בקטע הזה של לקבל מסרים על כל תגובה...
. ונקקה לקולאז' בסבלנות, מתוקיזה, אל תדאגי! והמון בהצלחה במבחנים!

kapit5

New member
היי בנות

קפצתי לשניה אין סיכוי שאני אענה על השאלון ארוך מדי רותמוש אוהבת ומתגעגעת מה קורה טליטל-אני מבינה שורד לא טרחה לענות על המסר שלך כניראה עסוקה מדי עם מרגול...

talytal

New member
../images/Emo201.gif

אני מתנחמת בידיעה שעם התקרבות כוכב נולד 5 והסרט הדוקומנטרי, דברים לא יוכלו להישאר שקטים עוד הרבה זמן... לגביי כל השאר, אני מעדיפה כרגע לחכות בסבלנות ולקוות לטוב, אבל אין ספק שחוסר הוודאות לא משמח בכלל.

שונית 7

New member
מוכרחה להגיד לצערי שגם חצי הכוס

המלאה שלי מהבוקר מתחילה להתרוקו ואיתה גם אןפטימיות היתר.ורד טמירה משהו:נא לזרוק לנו
לא חשוב מה מפגש מפגשון ידיעונת טובה :כל דבר שיעלה לנו את המורל .

kapit5

New member
../images/Emo10.gifאני גם שותפה לתחושה שלך-שונית

ביומיים האחרונים אני מיסתובבת עם מן תחושה כבדה. כמו מישהו שמתעורר ומגלה שכל החויה שלו היתה רק חלום מתוק. ההיית ג'קו? או שמא כל זה היה חלום שלאט לאט נמוג. איפוא הילה שכל פעם היתה מזריקה לנו הודעות שהיו מחזירות לנו את האופטימיות.

שונית 7

New member
דווקא בבוקר הואשמתי שאני רואה את

החיים בורוד אבל השתיקה הזאת באמת מתחילה להעיק אפילו לאופטימית כמוני. אני מקווה שמי שצריך לקרוא את הדברים האלה קורה ויבין את הרמז!

למעלה