מצ'עמם מצ'עמם פה

kapit5

New member
כבר ניגמרו לי כל ההסברים

לגבי מה שקורה. מחר ימלאו חודשיים מאז המופע האחרון בסילבר. נאמר לנו שלא נצפה לכלום במהלך ינואר-פברואר כי זה חורף. כבא כמעט מרץ ואין כלום באופק!!!!! הרי לסגור מועדים להופעה זה לא מהיום למחר.אז כניראה אין כלום גם למרץ אוף כל כך לא הוגן.

rootteem1

New member
אני מקווה שבשבילכן יהיו בשורות

טובות לאפריל, למרות שאני לא אהיה פה, אני מקווה מאוד שהדיסק יצא, למרות שלא שמענו הרבה בזמן האחרון, ואולי אף יהיה מפגש? אבל אם הוא יערך אז כנראה שתהיה סקירה מסויימת בשביל לקדם את הדיסקוש... וכפיתוש מקורה? גמני מתגעגעת=[ יותר מידייייייייייייייייייייייייייי חח הייתי צריכה לנחש לגבי השאלון.. לא נורא..

kapit5

New member
רותמוש-גם אני מקווה

אני מקווה שאת לא כועסת. אבל אפשר לעשות את השאלון בחלקים. איזה כיף לך נוסעת לך לניו-יורק.
רציתי לשים תמונה של תפוח אבל זה מה שהיה הכי דומה

rootteem1

New member
אין בעייה

מה פתאום... לילה טוב לכולנוש!!! בגלל שיש גם הנרי וגם ג'קוש' אין פונקציות פה בפורום לכן אני חוזרת לפונקציות שלי=] טוב ביוש! אוהבת!!!!!

בנות..כן זה באמת מבאס ../images/Emo4.gif

אבל אל תדאגו זה יגיע..
הדברים הם מחושבים זה לא סתם.. ואם ג'קו הבטיח מפגש אז באיזשהו שלב זה יהי'ה.. רק תשמרו על אופטימיות..
ערב טוב..

kapit5

New member
שילי מתוקה-תודה על העידוד

כניראה שחלק מהתחושה הכבדה זו עייפות מיצטברת וחוסר שעות שינה. אני אלך לי עכשיו לישון -מחר יום חדש,אולי משהו יצוץ בכיוון הנכון.
לילה טוף לכל המקסימות.

Nova5

New member
כפיתוש, את יכולה לסמוך על התחושות

שלך...כרגיל

Nova5

New member
שירלי, שאלה אליך

כשאת אומרת: "הדברים הם מחושבים זה לא סתם" - יש לך בסיס כלשהו לנימה האופטימית הזאת? אני לא פסימית וחלילה לא מאוכזבת, אבל צריך לראות את הדברים בזווית הנכונה

שונית 7

New member
ואני רואה עכשיו חדשות והכל צועק

אצלי.מה כבר ג'קו אמר שאין בשביל מי להצביע?ואללה צדק.בשביל שרת תירות עם שני תארים מזויפים או בשביל שר תירות שמינה משתמטת אמיתית לייצג אותנו בעולם? רואה את טיפקס מציגים ארבעה שירים שכונה לאירוויזיון וחושבת שג 'מוס עם לא משנה דבר היתה יכולה להיות אחלה בחירה.עוד מעט כוכב נולד 5 מתחילה ומה עם הכוכב האמיתי שהרסו לו את כל התקופה הזו? יש בכלל צדק?????

Karina85

New member
שוניתוש, רק תעשי לי טובה

ואל תזכירי את ג'אמוס ואת האירוויזיון באותו משפט... נגמרו הימים בהם האירווויזיון היה מופע מוזיקלי איכותי...

Nova5

New member
אמן

זה בקשר ל"ג'אמוס ואת האירוויזיון באותו משפט"

Nova5

New member
שונית, זה בסדר, את לא חייבת

להצטער על כל דבר, מותר לך...

Karina85

New member
נובוש,

כמעט טלפתיית נשמה... הטלפתייה נחלשת ככל שאנחנו רחוקות מג'קו? חחח

Nova5

New member
קארינוש, מתוקיזה

טלפתיית נשמה אף פעם לא תהיה "כמעט טלפתייה" והכי חשוב להרגיש קרוב, כשהכל קצת מתרחק

למעלה