מצ'עמם מצ'עמם פה

שונית 7

New member
נובה וקארין ..אני מקווה שההחלטה

שלכם לחנך אותי שיפרה לכם את המצב רוח!לילה טוב

Nova5

New member
חחח, שונית, אני מחנכת

רק עבור תשלום הוגן
ובטח לא בשעות כאלו
לילה טוב, שונית

Karina85

New member
זה בסדר חחח ../images/Emo6.gif

וחוץ מזה זו זכותך לחשוב שהאירוויזיון היא כן תחרות ראויה... לא שאני חושבת שזה תמיד משליך על האומנים, כי פה ום כן מגיעים לתחרות הזאת מוזיקאים או זמרים רציניים... אבל בקושי...

שונית 7

New member
נראה לי שגם הסידרה עשתה לי

מצב רוח רע!! לא נראה לי שבמציאות לפחות מצב כזה יכול להגמר טוב

ההסבר היחיד שהוא עסוק בהקלטת האלבום

וזו עבודה מספיק קשה בפני עצמה והוא חייב להשקיע בזה,
כדי שה
ייצא מוצלח זו הסיבה המרכזית שבגללה לדעתי לא שומעים ממנו (וכבר אמרתי לטליטל פה אתמול שיש פה כמה "קרביות" לשעבר שיתנדבו לחלץ אותו ממרתף ההקלטות) אבל אני גם מקווה שכן יתפנה לעשות כמה הופעות קטנות במרץ, ומפגש אחד שהובטח לנו ולא שכחנו.. אולי משהו לכבוד פורים? אני מחפשת מקום מעניין לבלות בו
ובנתיים נתאזר בסבלנות, ליל"ט!

Nova5

New member
ולדעתי, סיבות הם אחרות לגמריי

אבל כמו שאברתי, תזמון הוא אינו מתאים ונחזור לנושא הזה מאוחר יותר... לילה טוב לכולם

אפרתי 29

New member
נאלץ להתאזר בסבלנות...

עד אפריל, פחות יותר, כנראה... אין מה לעשות... ג'קו עובד על דיסק, והוא יחזור, אל תדאגו... מצדי שייקח את הזמן, הכי חשוב שבסוף ייצא הדיסק הכי מוצלח שאפשר, שכולנו מאוד נהנה ממנו...
אני מאמינה שיש לנו עוד חודש אחד יבש ככה, אבל אז הדברים יתחילו לזוז... ולזוז... ולזוז... ולזוז !!!
כי כוכב נולד 5 בפתח, יש סרט באופק, ואלה דברים שצריך לקדם...
גם הסינגלים יגיעו, ובסופו של דבר הדיסק המיוחל :) וההופעות המסודרות... חוץ מזה מחכה לנו מפגש... המצב לא עד כדי כך נורא... חיכינו לג'קו כל כך הרבה זמן, אז מה זה עוד חודש בשבילנו ? גם זה יעבור... ואז הרגעים שכולנו מחכות להם יגיעו... אה, ודרך אגב, אני עובדת עכשיו על קולאז' של ג'קו בתוך -
- מקווה לסיים אותו בימים הקרובים...

talytal

New member
יואו, אחד השרשורים המבאסים...../images/Emo4.gif

אני באמת באמת מקווה שהכל ייתהפך בקרוב מאוד. צריך באמת לנסות לזכור שכבר היו תקופות בעבר שהיה שקט עוד יותר גרוע מעכשיו (תכלס, רק היום היו איזכורים לג'קו גם במעריב וגם בידיעות) וגם הן עברו... סבלנות ואופטימיות, זה מה שצריך. אבל כולנו לפעמים עוברים תקופות של פסימיות, וגם זה בסדר. בכל זאת לדעתי דברים יישתנו מאוד בקרוב.

Nova5

New member
טליטל, בעניי זה שרשור

בכלל לא מבאס, הוא מלא פוטציאל דווקא מה שכן - תזמון שלו עדיין קצת בעיתי אבל את צודקת בהחלט שאנחנו נצטרך בזמן הקרוב הרבה סבלנות ואופטימיות

Karina85

New member
מאגרי האופטימיות שלי הולכים ואוזלים

צריך משהו שימלא אותם... נגיד ביקור אדום או משו חחח

../images/Emo27.gif

פרטים שם:עדי גיל:19 מקום מגורים:חלון פנוי\ה:אכן גובה:1.62 צבע עיניים:חומות צבע שיער:שחור פירסינג\קעקועים:אין בע"ח:אין תאריך לידה:27.1.88 ג'קוש': שיר שאתם הכי מתחברים אליו:מאבד אותך חמשת הביצועים הכי אהובים : 1.מאבד אותך 2.נרדם על החולות 3.נשארתי נורמלי 4.הייתי בגן עדן 5.אילו יכולתי מי הזמר השני שהכי אהבתם בשלב הדואטים ששר עם ג'קוש'?:זהבית החלק האהוב ביותר עליכם אצל ג'קוש' בגוף :חח אממ כל הפנים אין חלק ספציפי פזור, קוקו, קוקו בלוף שקר עגבנייה וכו'..:קוקו למרות שאני גם פזור מתאים לו מאד השיר האחרון ששמעת שלו:אילו יכולתי כמה תמונות שלו יש לך במחשב:לא יכולה לספור וסירטונים:כנ"ל ע"פ איזה סדר התמונות מסודרות: תמונות מכוכב נולד,טקס אנשי השנה,ג'אמוס,אחרי הגמר,לפני הגמר וכו' זה או זה פירה או צ'יפס?צ'יפס חום או קור?קור חורף או קיץ?חורף תה או קפה?תה קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו?שוקו יום או לילה?לילה מטוגן או על האש?מטוגן פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי?תאמת שאין לי שמץ מה ההבדל לזניה או סלט?לזניה אוכל של אמא או במסעדה?אמא! תל אביב או ירושלים?ת"א מתמטיקה או אזרחות?אזרחות גלידת וניל או שוקולד?וניל פופקורן או צמר-גפן מתוק?צמר גפן מתוק מתי בפעם האחרונה יצא לך... להיות בגשם?לפני חודש לשתות שוקו?לפני כמה שבועות לצחצח שיניים?בבוקר לשלוח SMS ?לפני שעתיים ככה להיפגש עם חברים?וואי המון :( לצאת לטייל?גם הרבה זמן לעשות כלים?לפני כמה ימים לתלות כביסה?לא זוכרת לנמנם?לא זוכרת לחבק?מקודם לנשק?את אמא שבאה לפני כמה שעות שלב החפירה-רק מי שמסוגל לזה שעת התחלה:23:19 שיר שמתנגן ברקע:לא מתנגן ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש:עדיף שלא אפרט מה עשית היום?כלום מה תעשה מחר?כלום חשק ל...:ללכת להופעה טובה באיזה פורום אפשר למצוא אותך?בהרבה אבל אני כמעט ולא כותבת באף אחד איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?או וואה..שאלה טובה מה אתה הכי אוהב לאכול?כל סוגי הבצק מה אתה הכי שונא לאכול?חומוס,טחינה וכו' אם לא היית עובד/ת בעבודה שלך במה היית עובד/ת? מה החלום שלך?לעשות תואר,לעבודה בעבודה שמתאימה לי..משפחה וילדים אם זה יהיה לא תהיה מאושרת ממני מה השאיפה שלך?לממש את החלום שלי חלום שהגשמת:לא היה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא היה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך?שחור ואדום מה הצבע השנוא עלייך?לבן מה הדבר האהוב עלייך?מוזיקה מה הדבר השנוא עלייך?מסיבות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?קשה,עמוסה מאד,מעייפת,מתישה אבל הייתי חוזרת אם זה זה או עבודה. אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר?? מתי פעם אחרונה שבכית?היום מדוע?--- לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לאא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?מאמי של מירי מסיקה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים??!??!אני גם קונה אתה יודע שזה לא חוקי?!?!?!!? אז למה אתה ממשיך להוריד?!?!?!?! דבר אחרון שאכלת:בננה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אוף המון . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס אתה לומד/ עובד ביום שישי?בינתיים לא עובדת בשום יום ככה ש... מה הספר האחרון שקראת?"אני" שכחתי מי כתב אותו מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחי על מה דיברת איתו?על המחשב שלו שמת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?מישהו מהמסנג'ר על מי אתה יודע הכי הרבה?ידיד שלי מה הדבר האחרון שקנית?בחיי שלא זוכרת אתה אוהב ילדים קטנים ?מאד מאד מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?תאמת? הכל הכל ובפנימיות?כמעט הכל איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): מתח ודרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?טלוויזיה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?דני מה הרגע המאושר ביותר בחייך?? מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך?אממ המלצה לסרט:"החופשה" סרט ממש יפה אני אהבתי מאד. הוסף תמונה אהובה:

O My God, OMG

ענית על השאלון הזה???? מגיע לך צל"ש... רותמוששש... יש צדיקה בסדום... השרשור הזה באמת מבאס... אבל אני חושבת שזה בסדר להשתפך ולהוציא את הביאוס החוצה... אז קבלו ביאוססססס גדוללל גם ממני.... וגם ממנו כנראה -------------->

כלהכבוד לך ולקארין עלהסבלנות לענות!

לי אין כוח לענות לכזה שאלון ארוך אבל נחמד לקרוא..ושמתי
לעוד דבר משותף, שתיכן כתבתן שהיום בכיתן
אז לשתיכן, שיהיו רק ימים של צחוק
ואומרים: משנכנס אדר מרבים בשמחה.. אז אני מקווה שזה יתפוס גם אליכן..ליל"ט

למעלה