מצפים ללימודים ב
אנשים

West Doll

New member
../images/Emo202.gif Making The Video - Do It Well

ממ אני זוכרת שפתחתי את MTV בייס ובדיוק נגמר אבל עכשיו יש את זה בשני חלקים ביוטיוב, אז מי שבא לו לראות בבקשה: חלק1 חלק2 ואני לא ממש זוכרת אם שמו את זה כבר פה או לא...אבל לא משנה
תהנו

West Doll

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif

זה לא שני חלקים, זה חמישה חלקים. באמת היה נראה לי מוזר שזה נעצר באמצע ככה
אבל אני לא מוצאת את שאר החלקים
קקות!

West Doll

New member
ג'ניפר ב-Dancing With The Stars

ג'ניפר הופיעה עם שני שירים -DIW ו-LGL
כפרות
היא לבושה יפה ובכלל, הלוק שלה מאוד מזכיר לי איך שהיא נראיתה בתחילת הקריירה[המוזיקלית לא הקולנועית
]. תמונות + סרטון אפשר למצוא פה.

West Doll

New member
דיווה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אני מתה על פתיחות כאלה

West Doll

New member
חח עכשיו שאני חושבת על זה...

מה נסגר איתה ועם LGL?
היא הופיעה איתו גם ב-GMA. בטח נתקפה נוסטלגיה

QueIronia

New member
נראית מצוין! ממש לוהטת!

ההופעה של DIW מעולה! *רואה את ההמשך*

QueIronia

New member
hot hot hot!

וואו! גם ב-LGL היא נראית מעולה! אני רק חייב לומר שהיא נורא אמיצה להופיע בהיריון ככה עם כאלה עקבים
ועוד משהו - זה היה live, לא?

Lopezit

New member
אל תהיי כ"כ בטוחה

אני בספק.. אולי היו קטעים שכן.. כשהיא צועקת לקהל אני צריכה לראות HQ בשביל להחליט

Lopezit

New member
הורדתי את ה HQ

יש חלקים שהם כ"כ ברורים שזה לא לייב... כמו הצעקות ב DIW שהיא משתמשת באותה הקלטה בכל ההופעות שהיא עשתה עד עכשיו פשוט הם מתאמצים יותר מידי להראות שזה לייב וכולם קונים את זה אבל לא אני

West Doll

New member
חח כן, אני שמתי לב...

שבדיוק לפני הקטע של הריקוד שהיא אומרת "You do it do it do it well" אז כל הדו איט וול האחרון היא בכלל לא מזיזה את השפתיים

West Doll

New member
וכאילו שומעים את הקול שלה...לא הזמרי ליווי../images/Emo3.gif

או איך שלא קוראים להם

West Doll

New member
../images/Emo41.gifכריס ג'אד אישר את ההריון של ג'ני...

חח מי זוכר אותו בכלל?
מאיפה הוא צץ הפלוץ הזה? קיצר, כריס דיבר עם כתבים של פיפל ו-US וויקלי ואישר להם את הידיעה שג'ני בהריון ושהוא נורא שמח בשבילה ושהיא תמיד רצתה להיות אמא ועכשיו זה עומד לקרות ושימו לב, הוא אמר "אני כבר לא יכול לחכות לראות אותו" זה אומר שיש לה בן? בכל מקרה, לא יודעת אם אפשר להאמין לכריס אבל שיהיה...

NoWords

New member
הוא נראה ממש רע.

לא יותר ממארק אבל עדיין. הוא שמן בפנים כזה.. בכ"א- אין טעם להקשיב לשמועות כרגע. שונאת ת'אקסים האנונימיים האלה שקופצים לתקשורת עם הצהרות כשבא להם קצת פרסום.
קצת כבוד.

Lopezit

New member
הוא לא הצהיר שום דבר

זה התקשרות שמנפחת הכל הוא בסך הכל אמר שהוא שמח בשבילם הוא לא יודע שום דבר מעבר למה שאנחנו יודעים

למעלה