מצפים ללימודים ב
אנשים

Lopezit

New member
גם אם הוא ישקול 200 קילו

הוא עדיין יראה יותר טוב ממארק!

West Doll

New member
ועוד קצת מהרכילות הצהובה....

באתר של פיפל הם כותבים שבהופעה של ג'ניפר ומארק בלוס אנג'לס מארק שר שיר והקדיש אותו במיוחד לג'ניפר אבל לא זה מה שגרם לכולם להרים גבות אלא משפט מסויים בשיר והוא: "They say that the road ain't no place to start a family". ועוד הוא אמר שיש לשיר הזה משמעות מיוחדת והקדיש אותו על הדרך לעוד זוג חברים שלהם שבקהל. ואחרי שמארק ירק מהבמה וג'ניפר עלתה ושאלה את כולם איך הם מרגישים היא הדגישה שזהו זמן מאוד מיוחד וכמובן איך אפשר לעבור אייטם שלם בלי להזכיר את הבטנונת שלה שאפשר לראות בבירור במיוחד בהופעה. ועוד שמו לב שבקטעים שג'ניפר רוקדת היא החליפה מגפיים עם פחות עקב. השנה הזאת היא שנה של התחדשות של ג'ניפר, קודם היה את האלבום הראשון שלה בספרדית אח"כ את מסע ההופעות הראשון שלה ועכשיו כביכול את ההריון הראשון שלה, בשעה שג'ניפר ממשיכה להכחיש את שמועות ההריון למעריצים יש דעה משלהם[דה
]. בסיום ההופעה פיפל דיברו עם כמה מעריצים נלהבים ואלו היו התגובות: "She's so pregnant!" "she had a tummy." "She wasn't moving that much," ואפילו אמא אחת בין הקהל אמרה : "I'm a mother of three, I know, she's pregnant!". מקור.

West Doll

New member
וולפייפר חדש שעשיתי../images/Emo9.gif

תגידו חופשי מה אתם חושבים[
] מהתמונות של ההופעה בלוס אנג'לס
פה.

Lopezit

New member
סוף סוף אני יודעת עם איזה כינוי

את מסתתרת לך אי שם ב BB ואחלה רקע!
התמונה באמצע

West Doll

New member
../images/Emo6.gifלמה לא שאלת וזהו?../images/Emo3.gif

ותודה
האמת הדבר היחיד שלא אהבתי זה את הכתב שכתוב Jennifer Lopez. זה יצא לי מכועררררררר אבל לא היה לי כח

למעלה