ילדדד כזה יפההההה!
E EVEWAITING 4 ADAM New member 4/2/10 #56 עכשיו אני מבינה למה הוא "צלל" פנימה לתוך החזה שלה....אני אומרת לכם הוא יהיה גם עם בחורות...אני בטוחהההההההההההההההה
עכשיו אני מבינה למה הוא "צלל" פנימה לתוך החזה שלה....אני אומרת לכם הוא יהיה גם עם בחורות...אני בטוחהההההההההההההההה
N nini18 New member 6/2/10 #101 חחחחחחחחחחחחחח את הורגת אותי מצחוקק ../images/Emo24.gif בתמונות האלה הוא נראה הכי גיי שיש חחחחחחחחחח יותר גיי מזה אין.חחחחחחחחחחחח אם כבר הוא מתרחק יותר ויותר מהנשים חחחחחחחחחחחחחחח .
חחחחחחחחחחחחחח את הורגת אותי מצחוקק ../images/Emo24.gif בתמונות האלה הוא נראה הכי גיי שיש חחחחחחחחחח יותר גיי מזה אין.חחחחחחחחחחחח אם כבר הוא מתרחק יותר ויותר מהנשים חחחחחחחחחחחחחחח .
E EVEWAITING 4 ADAM New member 6/2/10 #104 ../images/Emo24.gifזה לא יעלה על הדעת כל כך הרבה זמן בלי מידע....
N nini18 New member 6/2/10 #100 יפיוףףףף נשומה שלי חולה עליווווווווווווו../images/Emo23.gif כזה תינוקי יפה...... מתה על הפרצוף שלוווווווווווווווווווווווו
יפיוףףףף נשומה שלי חולה עליווווווווווווו../images/Emo23.gif כזה תינוקי יפה...... מתה על הפרצוף שלוווווווווווווווווווווווו
I InbarKiii New member 6/2/10 #95 בונבוני קטןןןןןןןןןן הבחורה הזאת נראת חברה טובה וAWWWWWWWWWWWW התמונות איתה כאלה חמודות והוא כזה פשוש קטןןןןןןן וגם לי בא למחוץ לו תצורה ככההההההה
בונבוני קטןןןןןןןןןן הבחורה הזאת נראת חברה טובה וAWWWWWWWWWWWW התמונות איתה כאלה חמודות והוא כזה פשוש קטןןןןןןן וגם לי בא למחוץ לו תצורה ככההההההה
ר ר ו ח ל י New member 4/2/10 #61 אוווווח אני מתה על הפרצוף ההזה שלו ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif מתוקימים!!!!
N nogigoosh New member 4/2/10 #67 איזה כיף לה והיא גם בת, וגם קטנה ממנו ב-12 שנה!!!!! למה אני לא אמריקאית שיודעת לשיר
R Rider on a storm New member 4/2/10 #36 AWWW ../images/Emo9.gif איזה חמודים../images/Emo23.gif ואהבתי גם את התמונה של אדם עם לילה.. היא ממש מהממת והיא נראת גם ממש צעירה O: שניהם ממש דומים לו לדעתי..משפחה מקסימה
AWWW ../images/Emo9.gif איזה חמודים../images/Emo23.gif ואהבתי גם את התמונה של אדם עם לילה.. היא ממש מהממת והיא נראת גם ממש צעירה O: שניהם ממש דומים לו לדעתי..משפחה מקסימה
N nogigoosh New member 4/2/10 #66 ../images/Emo6.gif איזה כיף לו, איך רואים שהוא נהנה ../images/Emo45.gif וזה שיפור כי בחלק מהראיונות האחרונים הוא נראה די אדיש או מבואס... או שפה הוא סתם שיכור ואיך הוא ואבא שלו דומים
../images/Emo6.gif איזה כיף לו, איך רואים שהוא נהנה ../images/Emo45.gif וזה שיפור כי בחלק מהראיונות האחרונים הוא נראה די אדיש או מבואס... או שפה הוא סתם שיכור ואיך הוא ואבא שלו דומים
E EVEWAITING 4 ADAM New member 4/2/10 #54 ממש חמוד...טוב עוד אישור מהרבנות..ואני מרשה לו להמשיך לבקר ב"מפשעה" של אדם
M mayarel New member 4/2/10 #71 כן הוא נראה ממש חמוד ואחרי שהראש שלך תקוע במפשעה של מישהו בטלויזיה הממלכתית אתה כנראה נעשה קרוב אליו חחחחחחחחחחחחח בכך מקרה אחת התמונות המוצלחות של הערב. מתה על הפרצוף החמוד של אדם.
כן הוא נראה ממש חמוד ואחרי שהראש שלך תקוע במפשעה של מישהו בטלויזיה הממלכתית אתה כנראה נעשה קרוב אליו חחחחחחחחחחחחח בכך מקרה אחת התמונות המוצלחות של הערב. מתה על הפרצוף החמוד של אדם.
E EVEWAITING 4 ADAM New member 4/2/10 #74 בונבון אמיתי...מקווה שהוא עושה חיים..תרתי משמ משמע....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I InbarKiii New member 6/2/10 #94 חחחחחחחח טוב לדעת שהם מיודדים לפחות ושהבחור מאושר בסביבת אדם חחחחחחחח
H heart1soul New member 4/2/10 #62 וואו איזה תמונות!!! כל כך כיף לראות!! הוא היה פשוט מאושר וכולם אוהבים את בייבי!!!