מקבלים מידע אקדמי ב-
אנשים

mayarel

New member
הרסו אותי פה עם התמונה שבחרו למאמר ../images/Emo6.gif

http://keepwaiting.net/2010/02/03/gay-guystraight-guy-friendship-contract/ יפיופיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח the fact that you are ugly and straight just gives you two strikes. So relax, straighty, we don’t want to have sex with you any more than you want to have sex with Janet Reno. …Unless You Are Hot: If you are hot, then we definitely want to have sex with you. Actually, being attractive and a labia-lover makes us want you twice as bad חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

munmun

New member
../images/Emo99.gifקראדם../images/Emo23.gif

אני מתגעגעת אליהם..

mayarel

New member
לגמרי

כשאדם יצא לחופשה היו בנות שטענו בתוקף שהוא הלך בסתר להיות עם קריס במנילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קוראת דברים כאלה ואומרת שמצבי לגמרי טוב.

munmun

New member
כמובן שהוא הולך להיות עם קריס!!../images/Emo23.gif

קראדם לנצח!!

DC124

New member
../images/Emo99.gifקראדםם למה לקח לזה כ"כ

הרבה זמן לצאת ? חח

mayarel

New member
תודה ../images/Emo24.gif קריסי חמודדדדדדדדד

והוא תמיד נשמע מעוך כזה?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחח אני לא חושבת שזה באמת יקרה אבל

אולי עוד כמה שנים טובות חחחחחח סתם שאלו את קריס והוא ענה אני לא מבינה מה פתאום התלהבו מזה כלכך חחחחח אני יותר התלהבתי לשמוע שקריסי אמר לאדם שWWFM צריך להיות הסינגל הראשון

DC124

New member
אהההההה!! הלוואי!!!!!! זה יהיה מדהים

לא אכפת לי אפילו אם יופיעו איתו לא אבל שיר משותף מבחינת תוכן ומיליםםם חלום!

mayarel

New member
עוד תמונה של טומי מהמסיבה בלי אדם

אבל כיף לראות פה פרצופים מתמונות ישנות של אדם ולדעת שיש לו קשרים טובים עם חברים קודמים.

ר ו ח ל י

New member
אוי הוא מעצב את הגבות? -_-'

יכול להיות שזה לא חדדש ורק עכשיו שמתי לב? בכל מקרה זה מה זה לא יפהה. לא בעד שגברים עושים גבות אבל אם זה קצת זה סבבה ובסדר אבל זה ממש לא נראה קצת :\\

DC124

New member
וואו אני בחיים לא יבין איך אתן נמשכות לטומי

חחח הוא נראה מתוק ובנאדם ממש נחמד אבל בחייכן...

ר ו ח ל י

New member
ממ נמשכת אני לא. הוא לא חתיך או משהו,

הוא פשוט בחור חמוד מאוד מאוד ורואים שיש לו אחלה אופיי אפילו בלי להכיר אותו כזה טוב. מה שכן יש תמונות שהוא נראה טוב ויש תמונות ממש זוועתיות שלו.

למעלה