מקבץ דיווחים חיוביים

עלמה

לכל דבר יש את הזמן שלו,אני זוכרת כמה השקעתם מורכב ואת בכדי לקרב את הילדים ולתת להם להרגיש נוח,ולעולם לא אשכח את הטקס הידוע.... נפגעתם אז מאד ויצאתם לאסוף אנרגיות ,אני בטוחה שלאט לאט תרגישו שוב חזקים כדי לנסות להשיב אותם אליכם. נשיקות

עלמה 3

New member
אם כל הכאב והיופי שבזה.....אני

סיימתי את משמתי בעניין. אני גם לא שואלת יותר ולא מתעניינת...... וחוששת מהבאות... הבאות זה מול מורכב....מה יקרה שהם יתקשרו וירצו לבוא שוב... והם יכנסו אלי הביתה והתעלמו ממני שוב... הרי במפגש האחרון לפני כ- 3 חודשים , חשתי את ההתעלמות ממני... וגם הקטע של החג האחרון...אם את זוכרת... קשה לי להכניס הביתה עויינות ..זהו לא רוצה עוניים בבית שלי. וכואב לי שהמורכב טוען שאני מדמיינת !

עלמתי

לפי תגובתך אני מרגישה את הפגיעה והכאב,וכמו שאמרו לפני כואב כשאכפת. אחרי שיתפוגג הכעס והכאב אולי יהיה מקום לרגש אחר. אולי? עלמה,לא יודעת למה אך התמונה הזאת מזכירה לי אותך,מה דעתך?

עלמה 3

New member
דעתי, נוחה מאד ..אהבתי../images/Emo25.gif

והנה יש לי תמונה חדשה לכרטיס שלי, תודה

עלמה, אין מישהו שיזדהה איתך יותר

הרי את יודעת וכולם כאן יודעים מה שעברתי עם הילדים של בעלי. ההתעלמות הזו בבית, היא הדבר הכי נורא. ילדים נכנסים לבית בלי להגיד שלום, אוכלים, נכנסים לחדר שלהם, סוגרים את הדלת, יושבים במטבח לאכול, וסליחה על הביטוי, מחרבנ... בשירותים, והכול בלי להגיד מילה לבעלת הבית. פשוט זוועה מהלכת. ולכן אמרתי, עם הגדול ויתרתי. שם לדעתי לעולם לא יהיה ביני לבינו ובינו לילדיי כל קשר, אלא אם כן הוא ייצור אותו. למזלי, הוא ממש בא הנה לעיתים רחוקות, אולי לשעה או שעתיים בחודש, כך שזה ממש לא מורגש כבר והכאב הולך ומתקהה. עם הצעיר יותר פשוט החלטתי לפתח גישה אחרת הרבה בגלל רחמים שנכמרו לי כלפיו. ובגלל תחושות שהוא גם נמנע מלדבר בגלל חוסר ביטחון עצמי ענקי שלו. לכן חשבתי שדווקא השיטה של "לכפות עליו קשר על ידי זה שאני אצור אותו כל הזמן", יכולה לפתוח אותו. ובאמת כאמור יש שיפור גדול. עדיין, זה לא אומר שאמא שלו לא רואה שטוב לו כאן יותר מדי והיא כמובן מנסה למצוא לו כל מיני "תעסוקות" אחרות כדי שלא יגיע וכדי שלא יהיה לו "חלילה" טוב מדי.... ככה זה כשהידיים שלנו כבולות נגד כוח הרבה יותר רעים וקשי-לב. מקווה שהחיים יחזירו דברים למסלולם. ולגבי מורכב שטוען שאת מדמיינת: אני מכירה את זה גם מהצד שלי פה. קשה להם לקבל את זה לפעמים. זו דרך של הגנה, של שמירה על עצמם. הוא מנסה להפחית את המכה ולהפחית ממשקלה. זה מוכר כל כך. נסי לדבר איתו עוד ועוד על זה ואם זה נופל על אוזניים ערלות, סלחי לו, זה לא בגלל שלא איכפת לו ממך, חלילה, אנחנו יודעים כמה הוא אוהב אותך, זה בגלל שזה מנגנון ההגנה שלו בפני הסיפור הנפתל הזה. קחי עוד חיבוקית וחיזוקית, יעל

princess lis

New member
עלמתי,,,משימה עבור מורכב...

פעם בשבוע יצא לבלות עם שני ילדיכם המשותפים ושני אחיהם הבוגרים... רעיון לבילוי למשל בסופרלנד ...בילוי שמתאים לכל הגילאים... הגדולים יהנו ויקחו אחריות גם על אחיהם הקטנים. לדעתי מפגש כזה יכול לגרום לקרוב לבבות ופועל יוצא לקרב את ילדיו אלייך.
יום טוב לכולם

יעלי - כל הכבוד! עבודה קשה משתלמת!

את ממש נהדרת. איזה יופי. אני כל כך שמחה שזה הצליח עם המופנם הצעיר - רווח נקי לכולם. לו, לאבא שלו, לך, לקטנצ'יק וגם לאור שלך. עשית עבודה נהדרת ועשית את זה נטו את. המון המון המון חיבוקים, נשיקות וחיזוקים!

קרנושקה שלי, כמה כיף שאת כאן../images/Emo23.gif

ותודה. לאט לאט. עקב בצד אגודל. למדתי שהדברים הם כל כך הפיכים... אז עדיין קשה לי להתלהב... תראי את מקרה עלמה... חבל כל כך. אבל יש בי אמונה. תודה, מקסימה שלי. ובואי לבקר יותר.

הקטן הוא הגדול והגדול הוא הקטן

ואת יעלי באמת ענקית. אני חייבת להודות שעומדות לי דמעות של אושר בעיניים או לפחות כמה רסיסים .... אני בטוחה שגם רגיעון רואה וחש את השינוי ומלא הערכה ושמחה כלפייך יעלי,אני מאמינה שכולם נהנים מכך,גם קטנציק וגם אור שלך ,שאם הזמן אני בטוחה שגם היא תפתח יותר לקשר טוב יותר עם רגיעון. אתם באמת בדרך הנכונה. שמחת אותי מאד מצטערת שרק עכשיו קראתי את הודעתך כי היא יכלה לשמח אותי כבר אמש.

יונתי תמתי, המילים שלך תמיד

נופלות נהדר על ליבי. תודה על כל מילה ומי ייתן שכל הברכות שלך בנוגע לאור שלי, יתגשמו. הלוואי הלוואי. אוהבת אותך מאוד,

תודה שלהבת, שבי עימנו, אל תברחי

ספרי גם לנו את סיפורייך. זהו בית חם שמקבל כל אדם. על צרותיו ושמחותיו. על קשייו ועל רגעיו המאושרים. ברוכה הבאה

עלמה 3

New member
../images/Emo12.gif וגם בת -0

גבר, היום בתקופתנו...נותנים שמות של בנים לבנות וההיפך... וכנראה באמת בילבול

oehhe

New member
שלהבת ממין זכר ????

בהחלט יש דבר שכזה לראש הועדה לאנרגיה גרעינית בישראל קראו שלהבת פריאר The director-general of the Israel Atomic Energy Commission (IAEC), Shalhevet Freier. שלהבת = שפ פרטי לזכר פריאר = נו, הוא לא כזה פריאר oehhe סליחה על הטרחנות

princess lis

New member
שחר יקירתי...

כל הכבוד על ההתמדה... עם כל האהבה לבעלך ומאמץ מצדך אולי תצליחי לרכוש את לבו של הבן הגדול...
יום נפלא לכולם

*יערית

New member
שחרית....../images/Emo23.gif

היתה לי שיחה פעם פעם פעם מזמן עם יונצ'..הראשונות שלנו..השורה התחתונה של השיחה היתה שרק נשים מלאות באהבה יכנסו לפורום מורכבות...זה נושא לא קל, רק נשים שרוצות לשמוע,להיוועץ להישען לתמוך.... מלאות באהבה שומעת
....ויש לך את זה, לפעמים יש עננים כבדים ולא רואים את קרני השמש המחממת, אבל באה רוח מערבית טובה...ופשוט הזרימה עננים ונתנה לקרני ה
לגעת בך ולהעביר את חומה הלאה.. כך אני רואה זאת..כך אני רואה את זה עם עלמה..נשמות שכמותכן..איך שאתן "נלחמות" על הקשר המישפחתי שלכן.. כך אני רואה את רולן ואת יונה שעבדה שנים טובות מחייה בכדי שהקשר המישפחתי שלה יצליח... זה מאהבה ....רק מאהבה ..ואני מקווה שאהבה הזו תידבוק יום אחד גם בבכורו של בעלך,שיפנים שהאישה של אבא לא רעה,לא מכשפה...אלא אישה שרוצה להעניק אהבה ורוצה שלום במשפחה...
כמה שאני למדה ממכן...המון
תודה.

למעלה