מקבץ דיווחים חיוביים

יערית../images/Emo7.gif

ראשית לדעתי בכל נושא גם היבט גברי חשוב ומועיל ויכול לייעץ? שנית מי אמר שגברים לא מפרגנים,תומכים?

גבר, אין לי ספק שיערית לא התכוונה

שגברים לא מפרגנים ותומכים. למה הבנת זאת כך? בוודאי שהיבט גברי חשוב ומועיל ויכול לייעץ. למה נפגעת כל כך? ספר. יערית רק ביקשה במין אחוות נשים שמקבלות ילדים שאינן שלהן למערכת נישואין שנייה וצריכות להתמודד עם אישה לשעבר שאולי לא רואה בעין יפה את החיים החדשים של בעלה לשבעבר, להביע שותפות-גורל. אבל כמובן שגם גברים מפרגנים ותומכים וגם לגברים יש נקודת מבט על העניין, הרי הם גם הרבה פעמים נכנסים למערכת שבה לאישה החדשה שלהם יש ילדים מנישואים קודמים והם חיים איתם 24 שעות באותו בית. ומה לעשות כשהילד או הילדה עוינים את הבן-זוג החדש? עניין שלרבים מאיתנו יש הרבה מה להגיד עליו, גם לי... לצערי. אז אל תיקח ללב. אין לי ספק שיערית תכף תבהיר את כוונתה.

*יערית

New member
../images/Emo24.gifעשית זאת עבורי בגדול

והוסיך גבר.....שכלל לא היתה כוונתי לשים אצבע מכוונת כנג הגברים או לפסול את תרומתם לפורום..פשוט שוחחנו על נשים {כמו שרק אנחנו יודעות לעשות זאת
} אתם...אתם אי אפשר איתכם ואי אפשר בלעדיכם
שמחה שיש גברים בעולם הזה בכדי להעריך את קיומי כאישה
אחחחחחחחחחחחחח אני מבריקה

יערית, הצפת לי את העיניים בדמעות

אין לי מילים. כולי נרגשת. תודה על כל הדברים שכתבת. וממך אני למדה המוןןןןןןן. את יודעת את זה.

*יערית

New member
רק בלי דמעות..../images/Emo24.gif

יום שישי את יודעת...יש בעיר מסיבה
רוצה חיבוק..ולראות את רסיסי האושר שלך

סול11

New member
|וואלה יעל עם שחר../images/Emo39.gif

יעלי מרנין את הלב. ומאחר ועצל אני לכתוב.ראי אשר עניתי לשירשורה של הפרי האסור. כנופל גם עלייך. ואוסיף לזה זר
ענק וגם

למעלה