מקווה שאף אחד לא מתנגד לשרשור

TwelveEyes

New member
לא הייתי נותנת לך יותר מ-15. ואם...

יותר, אז הסליחה עמך מראש :) בכל אופן, קח את זה כמחמאה, כי לעיתים רחוקות אני מוכנה בכלל להסתכל לכיוון של מישהו צעיר ממני :) והמייל שלי תמיד מוכן ומזומן לתמונות. אולי נשדך לך את החמוד מי"א בבי"ס שלי

LeeCooper69

New member
../images/Emo18.gifהבהרה../images/Emo18.gif

ככה אמרו לי להצטלם.... יש לי עוד תמונות שאני אוהב יותר (כי את זו אני שונא שחבל"ז) אבל הן גדולות יותר מ250 KB..... שיפורים באתר ומייד!!!

Orion14

New member
יש לך מה זה.....

עתיד להיות דוגמן..... אבל יש לך גם אגו...... גדול מדיי...... תחשוב על זה.....

שאלה שאול תשמע לך מוזרה....

יש לך להעלות לכאן תמונות שלך בלי חולצה? בגלל שכך אני קובע לעצמי אילו גברים שווים ואילו לא. מהכיתה שלי קבעתי באמצעות שיעורי שחייה בכיתה ה´ ובגלל שהשנה אחרי שיעור ספורט מחליפים חולצה אז אני רואה אותם הרבה טופלס.

מצטער........

אבל אין לי עוד תמונות של כאלה חתיכים, ולחפש עוד אני לא יכול כי כולם בבית. בפעם הבאה שאהיה לבד בבית, אני מבטיח שאחפש בשביל כולכם.

תרשו לי להגדיר את התמונות:

1.הספורטאי המצטיין, משחק כדורסל 24 שעות ביממה. מבחוץ הוא נראה כאילו שאכפת לו רק מעצמו, אבל בפנים.. ממש מקסים!! 2."המאצ´ו" חתיך חבל על הזמן, חצי עיר רודפת אחריו. אוהב לצחוק.. אין מצב שלא תראו אותו במסיבה של יום שישי כשמאחריו 20 אנשים.. 3.ממש חמוד, הולך למכון כושר, אלוף העולם במשקל בינוני. הוא יעישה הכל למען מי שהוא אוהב.. 4.הטיפוס הזה שאוהב להיות לבד, רק הוא עצמו ולפעמים עם איזה חבר\ה או ידיד\ה טוב\ה.. 5.ממש אבל ממש חמוד ומתוק! חבר אמיתי, יעזור למי שזקוק לכך. מתנדב באגודה למען נזקקים.. בתוך כל זה יש בו מין קסם אישי.. 6.הטיפוס הביתי, בכל החיים שלו הוא הלך למשהו כמו 7 מסיבות סה"כ.. תמיד הוא בקשר עם מישהו, יש רק מישהו אחד שיכול להתאים לו בדיוק. וקשה למצוא את האחד הזה..(בקיצור: הטיפוס שלי!)

יש לי עוד הרבה

תמונות של האנונימי הנ"ל... אבל שום תמונה עם ממש הרבה בשר...(לא כמו אלה שאתם שמתם..)
המ זה אולי ישמע לכם מוזר, אבל אני מעדיפה בהרבה תמונות שרואים בהן פחות בשר... אני חושבת שהמצטלם בהן נראה הרבה יותר אממ סקסי כי אז יש עדיין מה לראות, ואם כבר ראיתם הכל אז זה כבר לא מעניין יותר...לא חושבים?

טילו

New member
רגע!!../images/Emo46.gif

היי, מה איתנו, גבירות הפורומ?! נכונ, בחורימ כוסונימ, אינ מה להגיד, אבל מה עמ תמונות של בנות??

TwelveEyes

New member
*הולכת להצטלם בעירום בשביל טילו* :)

יש לי תמונות... אם אתם כ"כ רוצים, אני אפרסם :) למרות שאני חייבת לציין שאני לבושה בכולן :) וגם שאני לא כזו יפה, אז זה על אחריותכם :)

resputin

New member
מי זה החמוד הזה,

בתמונה הראשונה..? סתם מישהו מהאינטרנט או מישהו שאת מכירה? כי הוא יאמי..:)

למעלה