מקווה שאף אחד לא מתנגד לשרשור

sarah

New member
אהבתי רק את הראשון

אבל הוא יאמי מספיק
:-X באעבה, שרה

מצטער

אבל תמונות חושפניות מידי שמראות את האקט עצמו(או יותר מידי איברים) למשל, ימחקו מהפורום...לתשומת לבכם

חבל.............

מצטער ששמתי תמונה כזאת קודם, פשוט לא ידעתי שאסור! אחרי הכל, זה לא פורנו, אבל אני אכבד את מה שאתה קבעת.

TwelveEyes

New member
לא פורנו?!

למיטב זכרוני, אלו היו שני גברברים ששכבו עירומים אחד על השני על החול. אם לזה אתה לא קורא פורנו, אני מפחדת לשאול מה כן ^^

נכון, אבל ממתי ישבנים נחשבים פורנו?

הורידו את התמונה כי היא הייתה תמונה שתיארה את האקט עצמו, אבל לפני שהורידו אותה רובכם הספקתם להנות ממנה.....

TwelveEyes

New member
נו, זה מה שהתכוונתי...

שעזוב שראו לו ת´תחת.. ראו אותו גם מזיין :)

adiko

New member
פתיחת שרשור החתיכים

אני מוכן לתרום מהחתיכים האישיים שלי על מנת לעשות שירשור יומי רק בהסכמת שרימפי

בהחלט אני מעדיף שלא.

זה פורום, לא גלרייה. אחרת נהיה כמו פורום הכי גאים שיש בהקצנה. הסתדרנו עד פה בלי שרשורי חתיכים ענקיים, נסתדר גם בהמשך... פעם בשבועיים זה יכול להיות בסדר, לא צריך לעשות מזה הרגל כזה. אני בסוף אתחיל להרגיש שגאווה צעירה מתחיל לחפוף עם בנים בלבד היכרויות. יש גלריות בפורום, את התמונות שמופיעות היום בפורום אשתדל להעביר לגלריות... כל דבר במידה, לא צריך להגזים. אבל תודה על ההצעה.

זו רק אני או ש...

רוב התמונות נלקחו מפורום בנים בלבד? כי אני מאוד בטוחה בזהץ

המממ...

התמונות נמצאות לא רק בבנים בלבד, למרות שהסבירות שזה לא מבנים בלבד נמוכה, זה עדיין נמצא ברחבי הרשת ואפשרי באמת שזה לא רק מבנים בלבד, כי היו עוד המון תמונות שפורסמו אחרי שביקשתי להפסיק ונמחקו.

fayd הפשוש

New member
אני מצטער להיות זה שהורס את השמחה

אבל אני דיי מתנגד לשרשור הזה הפורום הזה לא הוקם במטרה להיות גלריה ל"כוסונים" אז אני מבקש אם יש לכם תמונה אחת שתיים שלוש זה בסדר אבל עשר עשרים? זה מוגזם לא?

למעלה