מקווה שהיפי נפש היהודים יתעוררו

מקווה שהיפי נפש היהודים יתעוררו

אלפי בני אדם קיימו הערב תהלוכה באום אל-פאחם במחאה על פעילות ישראל בעזה. המפגינים צועקים סיסמאות בנוסח: "ברוח ובדם נפדה את פלשתין" ו"ישראל - אם הטרור". חלק מהמפגינים הניפו דגלי פלשתין וסוריה וקומץ מפגינים אף הגיע להפגנה כשהוא רעול פנים. בהפגנה שמארגנת ועדת המעקב העליונה של ערביי ישראל במרכז העיר משתתפים צעירים רבים ומנהיגים בציבור הערבי. ''המצור – פשע מלחמה'' אלפי בני אדם הפגינו בנצרת נגד ''המצור הישראלי על הרצועה''. מזכ''ל בל''ד: ישראל מדינת טרור לכתבה המלאה המפגינים צעקו סיסמאות שונות, בהן: "עזה לא תיכנע לטנק ולתותח", "יא-שהיד תנוח, אנחנו נשלים את המאבק" , "ישראל מדינת טרור", ו"ברכות חמות לילדי האבנים". בנוסף החזיקו המפגינים שלט קיצוני במיוחד, עליו נכתב באנגלית: "Stop The Zionazi" ("לעצור את הציונאצי"). חברי הכנסת המשתתפים בתהלוכה גינו במילים קשות את מדיניותה של ישראל. יו"ר סיעת רע"מ-תע"ל ח"כ טלב א-סאנע אמר ל-nrg מעריב כי הוא מטיל את האחריות על ישראל גם על הרג אזרחי שדרות. "ישראל היא זו שדוחקת את הפלשתינים להגיב", אמר א-סאנע. "מי ששותק על פשעיהם של מנהיגי ישראל הוא שותף לפשע. אני דורש להעמיד את האחראים על פשעי המלחמה בעזה לדין". אני רק יכול לקוות ולאחל ליפי נפש להתעורר ולהבין את המצב בין היהודים לערבים בא"י אין דבר כזה דו קיום הכל שקר את המשפט הזה צועקים ערביי 48 באום אל פאחם היום בהפגנה "עזה לא תיכנע לטנק ולתותח", "יא-שהיד תנוח, אנחנו נשלים את המאבק" אני רק יכולך לאחל שהשמאל יתעורר ויבין שאין חייה כזו דו קיום עם ערביי 48 הם לא מפסיקים לשאוף להעיף אותנו מכאן זה עין קורצת עין דופקת מצד אחד מדברים על דו קיום איתנו היהודים מצד שני מאיימים שהם ימשיכו את המאבק נגד ישראל יהודים תתעוררו !!!!!!!!!!!!

DIGITAL MAN

New member
יש אנשים בשמאל שהתחילו להתעורר

למשל הסופר א.ב יהושוע שאני אישית לא סימפטתי אותו על דיעותיו השמולאניות התעורר סוף סוף ןהבין עם איזה חלאות יש לנו עסק, ומה הפרצוף האמיתי שלו,ועוד הרבה שמאלנים שהבינו מי זה העם הפלסטיני ובכלל ערביי ישראל

תוך כדי הלכלוך שאתה מפזר

כאבק של כוכבים .. על ערביי ישראל.. וכמה שהם.. "איכס".. אתה מחשיב בין כל אלה גם את הבחור הצעיר מאום אלפחם [בן לאב מוסלמי ואם יהודיה] שמנע פיגוע המוני בקו אגד שעובר דרך אום אל פחם בדרכו אל הצפון ? אותו אחד אמיץ ומדהים שרימה את המתאבד ולקח ממנו את הסלולרי כדי לקרוא למשטרה ולדווח כי הוא עומד ליד מתאבד... אותו אחד שבבית החולים !! אחרי שהוא נפגע מהפיצוץ שכב כשרגליו קשורות באזיקים למיטה ?! כי המשטרה הישראלית החנונה הנאורה.. חשבה שעדיין.. אחרי הכל.. יש לו קשר ל........

אז מה הנקודה שלך? שיש צדיקים בסדום? יש אבל

זו עדיין סדום, עדיין אום אל פאחם, עדיין היתה הפגנה דוחה ומבחילה, עם "ברוח בדם נפדה את פלשתין". יש להיפטר מהריבונות על ואדי ערה והמשולש כמה שיותר מהר!, להעביר את הגבול מערבה ואותם פלשתינאים ששונאים אותנו כל כך יחיו תחת ריבונות פלשתינית, שהיא תדאג להם לעבודה, קצבאות וזכויות, נראה לי שטוב להם כאן יותר מידי...

מה תעשה עם פלסטיני ששונאים אותך בערים מעורבות

ומה תעשה עם פלסטינים ששונאים אותך בערים מעורבות כמו חיפה לוד וכו????

חיפה.. לוד.. רמלה .. נצרת

או כל עיר מעורבת אחרת.. מי שרק י ח ש ו ב [רק יחשוב] על גירוש התושבים הערבים משם.. יבין שאסור היה לו לחשוב. כי המחשבה מזיקה.

mike00

New member
אם את מרשה לעצמך לחשוב ואת עדיין בסדר

נראה לי שכולם ישרדו.....

ראינו איך בכיתם אחרי ארועי אוקטובר

ערביי ישראל בכו יללות אחרי איתיפאדת ארועי אוקטובר שבהם מדינת ישראל עמדה בעוז ודרשתם ולערי קיבלתם וועדת חקירה בפעם הבאה שהמגזר שלך לא ינסה אפילו לחשוב לקום עלינו כי לא תקבלו וועדת חקירה

asparagos

New member
אין בעיה עם האזרחים, יש בעיה עם מסיתים

ועם מתפרעים.

asparagos

New member
חקיקה מתאימה של שלילת אזרחות לאותם אזרחים

חקיקה מתאימה של איסור על הנפת דגל אש"פ, קביעה בחוק ש"ברוח, בדם בלה בלה בלה" = כלא. מסיתים כמו רעד סלאח = גרוש לעזה/ מאסר ממושך.

צודק, חקיקה שתהיה בנוסף לחוקיקה נגד הסתה

והמרדה שכבר קיימת, דמוקרטיה, חופש ביטוי, הכל טוב ויפה עד שעוברים גבול מסויים וכאן הוא עבר. איסור על הנפת דגלי אש"ף, הוצאת התנועה האיסלמית מחוץ לחוק, הענשת ראשיה, קביעה שיש דברים שלא אומרים ואם נאמרים אותו אדם יענש בחומרה. הוצאת המילה "ציונאצים" מחוץ לחוק, סטודנט שמשתתף בהפגנות שנאה מאבד את כל הנקודות האקדמיות שלו ונאסר עליו לתמיד ללמוד בשום מוסד חינוכי ישראלי. שילמד בעזה שם מקומו. בקיצור לאמץ את החוקים שגרמניה חוקקה נגד הניאו נאצים, והחקיקה שם מאד חזקה בתחום. אז הח"כים הערבים ויפי הנפש יזדעקו, אז הדמגוגים והשקרנים ישוו אותנו להדברים גרועים בהיסטוריה...הם עושים את זה גם ככה, להתעלם וללכת קדימה.

איתם נתקענו, לפחות כל עוד אנחנו לא במלחמה

כוללת איתם נוסח 1948. אני מדבר רק על ואדי ערה והמשולש מאחר והם מחוברים טריטוריאלית ודמוגרפית לגדה ככה שכל מה שצריך זה להעביר את הגבול מערבה.

DIGITAL MAN

New member
לכלוך?! הכל אמת, לא מכיר את הסיפור

אם כך כל הכבוד לו, זה שיש לונ משטרה מטומטמת זה לא חדש, אבל חייבים לבדוק כל דבר, מי יודע אולי כן היה לו קשר לזה? אותי פעם עצרו ביפו כי 3 דקות לפני כן היה שוד בנק והייתי ליד ניידת שדיווחו להם על השוד, ואז כשהתחילו בסריקות עברה שוב ניידת לידי ואני בטיפשותי שאלת י"אתם מחפשים את השודד?" לשוטר עבר באותו רגע איך הוא יודע וחשב שיש לי קשר לזה, עצר אותי במקום ולקח אותי לתחנה לחקירה, שחררו אותי אחרי שעתיים, אין מה לעשות חייבים לבדוק.

את קוראת לעובדות מוכחות ליכלוך?

אב מסולמי ואם יהודיה????חחחחח מעניין למה זה אף פעל לא ההפך אב יהודי ואמא מוסלמית אבל זו לא הנקודה הנקוה היא שלכם מותר להביע דיעות אנטי ישראליות אנטי יהודיות רק אתמול הרימו שלטים שבהם אחייך ערביי 48 קראו לנו היהודים ילדי היטלר ושקם חבר כנסת יהודי ומעיר על כך לחברי הכנסת הערבים מה התשובה שהוא מקבל שהוא פאשיסט תעשי לי טובה אני כבר מזמן רואה בערביי 48 אותה רמה כמו נשיא אירן אגיד לך את האמת למה לשקר?

respecta1

New member
גועל נפש.

להכניס לכלא את חברי הכנסת שהיו שם, נקודה.. ממזמן עברו מחופש הביטוי להסתה.

respecta1

New member
חצו בהפגנה הזו כל קוו אדום.

היה צריך להכניס כוחות משטרה לעיר, לא לעשות כלום, לחכות שהנבלות האלה יפעלו (והם היו פועלים) ולדכות את הגועל נפש הזה.

THE WIZARD 55

New member
מזמן אמרתי מה אני חושבת על המנהיגים

לא כולם, אבל הם מובילים את האנשים לאבדון. לילה טוב

joro

New member
המנהיגים צריכים ללכת הביתה

משני הצדדים צריך מנהיגות חדשה אם זה ימשך הסוף שלנו הוא ליפול לתהום עמוק שקשה לצאת ממנו

למעלה