מקווה שהיפי נפש היהודים יתעוררו

פנתר 11

New member
מה עוד צריך לקרות

בכדי שהאנשים יראו מיהם ערביי ישראל?? מה יקרה אם מחר תהייה הפגנה לזכרו של השהיד גולדשטיין באום אל פאחם? בעיניי הערבים בארץ חופש הביטוי הוא רק עבורם.. והח"כים הערביים, הבדיחה הכי גדולה, הם לא מייצגים את ערביי ישראל אלא את ערביי עזה והשומרון.. מה עשו הח"כים למען ערביי ישראל? מישהו יכול לומר?

respecta1

New member
זכות לחופש ביטוי

היא לא זכות לחופש הסתה זכות להפגין זה לא זכות לירות באוויר ולעצוק ב"דם נפדה אותך פלסטין" או "ציונאציזם" כמו תמיד לקחתם את הדברים שהדמוקרטיה הישראלית הביאה לכם ועיוותתם אותם.

מה שנקרא לרכב חופשי על ערך הדמוקרטיה

לא הכל זה "דמוקרטיה" דמוקרטיה לא נועדה לזה שישמשו בה לרעה, היא לא קיימת כדי שישתמשו בה כדי לפגוע וללכת נגד המדינה, דמוקרטיה היא לא ערך מוחלט או עליון, דמוקרטיה היא שיטה, שיטה פרקטית שפחות גרועה מהאחרות ובפרספקטיבה הזו צריך להסתכל עליה ורק כך, היא קיימת כשיטה להענק סדר בחברה, במדינה, לא כאידיאל עליון וקדוש שכל פעם קורא משהו ישר אומרים "אבל הדמוקרטיה..." כאשר מישהו עושה שימוש כזה בדמוקרטיה הדמוקרטיה חודלת מלהיות כזו ומסלקת מקירבה באופן לא דמוקרטי אותו אותו גורם, לדמוקרטיה יש פאקים, ניתן לנצל אותם, מי שרוצה לנצל אותם ראוי לשלם על כך מחיר - לא דמוקרטי ככל שיהיה.

jwin

New member
בוקר טוב עגייב

אני יכול להסכים. אבל הדיון הוא נוסף. למה הערבים הישראלים לא מגנים את ההפגזות על ריכוזי אוכלוסיה (משמע ילדים נשים וזקנים, בדיוק כמו בעזה). זו השאלה. ובאופן כללי אני יכול לומר לך - השותק, מסכים! כלומר הציבור הערבי בארץ מסכים עם ההפגזות ואינו מגנה אותן. על זה אני מדבר. נאמנות למדינה זה בכלל לא "נאמנות לחוקיה". בכלל לא אדוני. לחוקים חובה לציית! לא צריך להיות נאמן להם. נאמנות למדינה משמעו בעיקרו אהבה למדינה ואי בגידה בה. זה כמו נאמנות ביחסים בן בני זוג. אתה לא נאמן למדינה ע"י זה שאתה מכבד את חוקיה. זו לא זכותך -זו חובה שלך. להיות נאמן זו גם חובה (!) אבל היא כבר דבר שהוא בנפש (סלח על המלה הבומבסטית). גם אני לא מכבד את תמיד את ראשי הממשלה, אני אומר כאדם, אם בחרתי או לא בחרתי בו. גם אני לא אוהב את ההפגזות על עזה ואני כועס על מות חפים מפשע. אבל אני גם כועס שמפגיזים את הערים והאנשים במדינה שלי (כולל את ערביי הצפון ע"י החיזבללה...) ואני אומר את זה! באום אל פאחם נאמר מפורשות (ע"י שתיקה) : החמאס יכול להמשיך להפגיז את הדרום. ועל זה כבר אמרתי - אם זוועות, אני מעדיף אותן מעבר לגבול, או לחלופין באום אל פאחם שבשתיקתה הוכיחה פעם נוספת שהיא "שם" ולא כאן. שוב אני אומר - אין דיון על ההפגנה! ברוכות ההפגנות נגד מלחמה! אבל צדק ושיווי משקל לא היה שם. בוקר טוב יהודה.

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עולה בדעתי לשלוח את החומר ליועץ המשפטי ולבחון את האפשרות של הסתה נגד הערבים שחיים ומתנהלים לפי חוקי מדינת ישראל.
LOL יהודים תתעוררו , תפקחו עיניים ותראו מי מוביל אותכם לאסון

תעשה מה שאתה רוצ ציינתי עובדות

ציינתי משהו לא נכון???? ציינתי דברים שפרסמו באתר NRG אני רק רשמתי לאחי היהודים לפתוח את עיינהם ולהפכח תבוא בטענות למגזר שלך שבוכה על גזענות מצד החברה היהודית אבל אין לו בעיה לקרוא ליהודים ילדי היטלר ולאיים בסיעו למחבלים או כמו שאתם קוראים להם שהידים בהמשך המלחימה שלכם נגד יהודים מעניין שוועדת המעקב וחברי הכנסת הערבים לא מצאו פסול בהפגנה ובשלטים שהיו אתמול להפך הם רק הסיתו נגד יהודים ומדינת ישראל אבל יש להם בעיה שחברי כנסת יהודים מכנים אותם גייס 5 מיד חבריי הכנסת הערבים צועקים גזענות חוצפה שכזאת

למעלה