מקוויקנדדד D:

sweet shir

New member
האח הגדול? חח אני כבר לא זוכרת ראיתי לפני

חודשיים בערך. ^__^

קרן20000

New member
CRAZY!!!!!!

ראיתי ת'סרט הזה 3 פעמים! הוא מ-ה-מ-ם! (התכוונתי אליו- הסטר עצמו היה חמוד!)#%#%@#%

sweet shir

New member
כנ"ל. חחחחחחחחחחחחח

זאק3333> במיוחד שהיה לו את השיער אימו!!

kelly7i

New member
פאק:mad:

כתבתי מקוויקנד שלם וא זזה עשה לי בעיה בתמונה, ומחק לי את הכל!!!!!!!!!!!

Lex 1

New member
אויי ../images/Emo10.gif אני שונאת שזה קורה...

בוויקנד של שבוע שעבר חפרתי מלאאא ואז נהיה קצר בבית ונכבה המחשב
. בגלל שהיה לי משעמם כתבתי שוב הכל מהתחלה ושוב חפרתי
. טחחח אז תעלי מחדש בזמנך החופשי
חחח.

kelly7i

New member
XD חח שונאת שנכבה ככה מחשב

אצלי למחשב יש לו קטעים שפתאום אני יהיה על המחשב, וזא המסך נעשה שחור והוא מפעיל את עצמו מחדש,] וככה זה היה מאז שקיבלנו אותו ואני רק חשובת לעצמי "זה היה בטעות, בטח לא יחזור על עצמו"

rox love BSM

New member
וויקאנד!!!!!!!!!!!!

שיר השבוע של מקפליי: buble wrap שיר השבוע לא של מקפליי: busted-where is the love להקת / אלבום השבוע: mcfly+busted קליפ השבוע: הצחוק של דני
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:יריחו,האוס,אנשים יפים-נגמר.....
משהו שעיצבן / שימח השבוע:אמ שומדבר מיוחד.... ציטוט השבוע:my dog is in love with me... חבר שלי החליט שהכלב שלו התחרפן והתאהב בו..... מתנגן בראש / פלייליסט:busted-where is the love תמונת השבוע:

Lex 1

New member
K, Lets Answer.. ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Ultraviolet Not Alone לא שמעתי השבוע במיוחד..
שיר השבוע לא של מקפליי:
Kelly Clarkson - Sober Kelly Clarkson - Be Still Avril Lavigne - Innocence ~חרישה~ Avril Lavigne - Hot Kanye West - Stronger ~חרישה~ Klaxons - Golden Skans MCR - Sleep Yellowcard - Empty Apartment Yellowcard - Don't You (Forget About Me) [Simple Minds Cover[
להקת / אלבום השבוע:
Avril Lavigne - The Best Damn Thing (כמעט כולו) Kelly Clarkson - My Dember (רק חצי ממנו) SOD
שכמעט הרסו לי את השבוע בהודעת הפרידה וחזרו בה אבל אז התברר שדייב עוזב, שבוע עצוב בגזרתם
. Yellowcard
קליפ השבוע:
ה-2 קליפים של "מה קשור?" של מארקש בויז חחח קורע
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
תוכניות:
חברים
יריחו ורוניקה מארס (סופסוף עונה 3!! אחח כריס לווול..
) סרטים: והרי התחזית עם וויל פארל הקורע מהומה בקולג' 1+2 רוד טריפ (שון וויליאם סקוט..
)
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
עיצבן:
- חברות מעצבנות שבגללם לא הלכתי למסיבת הפתעה לידיד. - יותר גרם לעצב - הכביכול פירוק של סוד - צריך ללמוד לבגרות מועד ב' במתמטיקה
שימח: - הייתי בטוחה שהבגרות מועד ב' באנגלית לא הלכה משהו ובסוף התברר בבדיקת תשובות שרוב (אולי כל התשובות
) היו נכונות. - סוד לא התפרקו!
ציטוט השבוע:
- "You Can Be My Black Kate Moss Tonight" [מתוך 'Stronger' של קניה]. - "I once fell in love with a crab on the beach. It was called crab." חחח נקרעתי במשך כמה דק' טובות [מתוך ה-Wikiquote של דאג].
מתנגן בראש / פלייליסט:
Yellowcard - Don't You (Forget About Me) [Simple Minds Cover] זה מה שאני שומעת כרגע
.
תמונת השבוע:
Freak Style
טחחח. די ישנה אבל לא הייתה לי תמונה אחרת ששווה העלאה
ושוב חפרתי..
בכל אופן שיהיה סופ"ש נעים!

Lex 1

New member
אווו! ../images/Emo12.gif שכחתי להוסיף לקליפ השבוע...

גם את המייקינג אוף של טרני.. ומתחילים לי רגשי חרטה לגב העלאת התמונה הזאת..

Lex 1

New member
חחחח תנקס, אממ אני לא רוצה לבאס אבל..

לא בדיוק קניתי אותו מצאתי אותו בין כל מיני דברי תפירה אצל דודה שלי כשהייתי בקנדה כשאני והבת שלה הכנו לעצמנו תיקים (שד"א התיק שלי יצא מהמם! חחח
), אז בעיקרון הוא היה מחובר לאיזה גומי, גזרתי את הגומי חיברתי סיכה מאחורה ושמתי בשיער!
. והוא היה אמור להיות על התיק, אבל בסופו של דבר החלטתי שיותר יפה על השיער. אוקיי חפרתי וסה"כ שאלת מאיפה קניתי.. פחחח TMI. בכל מקרה אני חושבת שאת יכולה לנסות לחפש בכל מיני חנויות לדברי תפירה למיניהם או על קשתות שאת יכולה להוציא אותם מהקשת ולחבר סיכה מאחורה אם את רוצה את הפפיון לבד, יש בת"א בשוק ובדיזינגוף/אלנבי. מקווה שעזרתי איכשהו..

sweet shir

New member
יו באמת התחילה העונה ה-3? XD

אני כבר כ"כ לא מעורה בחיי הסדרה הזאתי חחח זה עצוב~ (ורוניקה מארס)

למעלה