K, Lets Answer.. ../images/Emo9.gif
שיר השבוע של מקפליי:
Ultraviolet Not Alone לא שמעתי השבוע במיוחד..
שיר השבוע לא של מקפליי:
Kelly Clarkson - Sober Kelly Clarkson - Be Still Avril Lavigne - Innocence ~חרישה~ Avril Lavigne - Hot Kanye West - Stronger ~חרישה~ Klaxons - Golden Skans MCR - Sleep Yellowcard - Empty Apartment Yellowcard - Don't You (Forget About Me) [Simple Minds Cover[
להקת / אלבום השבוע:
Avril Lavigne - The Best Damn Thing (כמעט כולו) Kelly Clarkson - My Dember (רק חצי ממנו) SOD
שכמעט הרסו לי את השבוע בהודעת הפרידה וחזרו בה אבל אז התברר שדייב עוזב, שבוע עצוב בגזרתם
. Yellowcard
קליפ השבוע:
ה-2 קליפים של "מה קשור?" של מארקש בויז חחח קורע
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
תוכניות: חברים
יריחו ורוניקה מארס (סופסוף עונה 3!! אחח כריס לווול..
)
סרטים: והרי התחזית עם וויל פארל הקורע מהומה בקולג' 1+2 רוד טריפ (שון וויליאם סקוט..
)
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
עיצבן: - חברות מעצבנות שבגללם לא הלכתי למסיבת הפתעה לידיד. - יותר גרם לעצב - הכביכול פירוק של סוד - צריך ללמוד לבגרות מועד ב' במתמטיקה
שימח: - הייתי בטוחה שהבגרות מועד ב' באנגלית לא הלכה משהו ובסוף התברר בבדיקת תשובות שרוב (אולי כל התשובות
) היו נכונות. - סוד לא התפרקו!
ציטוט השבוע:
- "You Can Be My Black Kate Moss Tonight" [מתוך 'Stronger' של קניה]. - "I once fell in love with a crab on the beach. It was called crab." חחח נקרעתי במשך כמה דק' טובות [מתוך ה-Wikiquote של דאג].
מתנגן בראש / פלייליסט:
Yellowcard - Don't You (Forget About Me) [Simple Minds Cover] זה מה שאני שומעת כרגע
.
תמונת השבוע:
Freak Style
טחחח. די ישנה אבל לא הייתה לי תמונה אחרת ששווה העלאה
ושוב חפרתי..
בכל אופן שיהיה סופ"ש נעים!