מקוויקנדדד D:

kelly7i

New member
חח אז כן המצאת משו

את השיר במתמטיקה
למה עוברים ליס?

butbut

New member
חחחח כן סוג של המצאה^^ אולי זה כן תורשתי=]

ובקשר ליס כי אבא שלי חושב שהם חברה יותר טובה.

kelly7i

New member
הנה אני עושה חדש

למרות שלא אופיייני לי אחרי שמתקיף אותי עצבים שיר השבוע של מקפליי: Memory Lane שיר השבוע לא של מקפליי: Good Charlotte-keep your hands off my girl, פשוט התמכרתי לקטעים שהגיטרות נכנסות כזה
להקת / אלבום השבוע: - קליפ השבוע: מכינים את טרנסילבניהXD תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הסרט- חריג ומוזר משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- שנה אני מתחננת לאבא שלי שיקנה לי מאוורר לחדר כי חם לי כל הזמן, והוא החליט להביא לי איזה מאוורר ענתיקה מהמחסן
כולו ברזלים כאלה למטה ואבק שצריך לנקות, נראה מה אני יעשה בנידון
רציתי בכלל אחד קטן חמוד וקומפקטי כזה לא איזה גונזילה שיסתכל עליי כל היום! ציטוט השבוע: גאד, אתמול אני וחברה שלי שוטטנו בבלוגים בישרא, ופשוט קלטנו דברים מפגרים, באחד מהבלוגים היה מדריך ל"החלפת המיצים" מדריך לנשיקות, הנה סיום משם: " עכשיו, בבקשה בנות, אחרי הנשיקה אל תרוצו לחברות נרגשות, כי אתן יודעות איך זה, שמועות מתגלגלות ואם הפרטנר ישמע על הריכולים על הנשיקה שלכם הוא יעלב מאוד, ירגיש לא נעים ואולי אפילו יתרחק מכן." מתנגן בראש / פלייליסט: Terra Naomi - Say It's Possible מאתמול מתנגן בלופים, חח רציתי מקודם ללכת לישון אז שמתי את זה שינמנם אותי, וזא קמתי ואמרתי חבל לי על הזמן בלישון תמונת השבוע: קניתי בגד ים ואני לא בטוחה עליו=\

kelly7i

New member
עכשיו הוסיף../images/Emo46.gif

בהתחלה זה היה המוקורי ושקל טוב בסיומת רגילה לא הוסיף, הקטנתי בצייר, זה היה ב BMP- לא הוסיף, רק עכשיו שיניתי לJPEG הוסיף ובאיכות מעפנה

Lex 1

New member
לאא! הוא יפה! ../images/Emo99.gif

את יכולה להיות בטוחה לגביו** תיקון..

L D N

New member
../images/Emo15.gifבלהבלהבלה משעמם.

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי >< שיר השבוע לא של מקפליי: Snow Patrol - Chasing Cars כל האלבום של סאוסין Tokyo Hotel - Through The Monsoon, Rescue Me. Mutya Buena Feat. Groove Armada - Song 4 Mutya Alex Gaudino Feat. Crystal Waters - Destination Calabria LP - Bleed it out N'Sync - Pop כל השירים של Secondhand Serenade
כל השירים של סאן אוף דורק!!!!!!!!!!!!!!
להקת / אלבום השבוע: סוד, סקונדהנד סרנייד, סאוסין. קליפ השבוע: Mutya Buena Feat. Groove Armada - Song 4 Mutya תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שישי הפוך וילדות רעות
בפעם המיליון אבל כל פעם זה מצחיק מחדש! משהו שעיצבן / שימח השבוע: כל הקטע עם סוד
ציטוט השבוע: אין >< מתנגן בראש / פלייליסט: Mutya Buena Feat. Groove Armada - Song 4 Mutya תמונת השבוע:

sweet shir

New member
Snow Patrol - Chasing Cars ../images/Emo99.gif

מאיפה הוא מוכר לי? כי כאילו כל השיר מוכר לי מאיפושהו.
אולי פרסומת של הוט או משהו חחחחחחחח

a little fairy

New member
עונה..

שיר השבוע של מקפליי: 5 Colours In Her Hair Fight for Your Right to Party Mr Brightside That Girl שיר השבוע לא של מקפליי: Yellowcard-Hollywood Died Somebody Told Me-The Killers Boys Will Be Boys-Panic! At The Disco American Idiot-Green Day [נוסטלגיה] All She's Got-Sum 41 I Miss You-Blink 182 Hump De Bump-RHCP I'm Not Okay-MCR Here I Stand-Madina Lake Crash-Matt Willis You Give Me Something-James Morrison New Song-James Bourne Paint Your Target-Figthstar I Will Be-Avril Lavigne When You're Gone-Avril Lavigne Misery Business-Paramore להקת / אלבום השבוע: Panic! At The Disco The Killers Green Day Sum 41 Figthstar MCR RHCP 30STM Yellowcard Paramore קליפ השבוע: Stay Together For The Kids-Blink 182 When You're Gone-Avril Lavigne Zero-Hawk Nelson Misery Business-Paramore It Ends Tonight-All American Rejects תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: איך פגשתי את אמא האנטומיה של גריי CSI גיבורים מצפה כוכבים סטרדיי נייט לייב [היה עם סאם 41] הישרדות 5 בנות יפות בלאגן בחווה [סרט כזה חמוד] משהו שעיצבן / שימח השבוע: אני עוברת דירה עוד 3 ימים [וואי איך חפרתי על זה חח] אמא מרשה לי לעשות עו 2 חורים אני אולי צובעת את השיער קניתי שרשרת ממש יפה שאמורה לעלות 100 שקל אבל היה מבצע וזה עלה 20 שקל חח צבעו לי את החדר מדהים!!!! הלכתי מהים הביתה ברגל!!!! [זה כזה ארוך יש עליה כזאת מפחידה וענקיתתתת ולקח לנו 3 שעות חח] גיליתי שחולצה שאני ממש אוהבת קטנה עליי מכרנו את הארון שלי ועכשיו כל הבגדים שלי בארגזים :( ציטוט השבוע: חברה שלי הייתה אצלי ואח שלי חש מעצמו מצחיק אז הוא אמר איזה משו מפגר שהיה אמור להיות מצחיק אז אני וחברה שלי כזה הסתכלנו עליו ואני אומרת לו: אני נאלצת לייבש אותך.. ושתינו מתות מצחוק!! אמממ היו לי מלא ואני לא זוכרת עכשיו!!! גררר מתנגן בראש / פלייליסט: פאניק ודה קילרס תמונת השבוע: מדהים מדהים מדהים אני באובססיות על התמונה הזאת!!

למעלה