../images/Emo77.gifthis gift is my curse for now../images/Emo77.gif../images/Emo99.gif
שיר השבוע של מקפליי: McFly - Don't Know Why McFly - Help
שיר השבוע לא של מקפליי: Yellowcard - Back Home Yellowcard - Believe Yellowcard - Gifts and Curses
Yellowcard - Miles Apart Foo Fighters - Times Like These Paramore - Misery Business Damien Rice - The Blower's Daughter Mamas And The Papas - California Dreaming Keane - Somewhere Only We Know
להקת / אלבום השבוע: Yellowcard - Ocean Avenue
קליפ השבוע: McFly - Don't Know Why מהוונדרלנד TOUR
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מחשבות פליליות!
משהו שעיצבן / שימח השבוע: שאני מתקלפתתתת, ואממ משו ששימח זה שדודה שלי הלכה לבחור שנדלקתי עליו ורמזה לו עלזה ועכשיו היא מבררת לי דברים עליו כי היא קונה איפה שהוא עובד חחח
ציטוט השבוע: יש לי כמה
ציטוט שהיה בביצפר שלי: "יעקב שומע, עבור?" "שומע." "למנהל נגמר הטיפקס. תביא חדש." "קיבלתי. אני בדרך." [נשמע במכשיר קשר של שרת בבית ספר]
- חייל בעבודות רס"ר. הרס"ר קורא לו - רס"ר: "חייל! חייל!!!" חייל: "כן, מה?" רס"ר: "חייל, אתה רואה את הכביש? אחרי הכביש יש גדר. אחרי הגדר, יש שדה. בשדה, יש גבעה. על הגבעה, יש עץ. ליד העץ, יש מכונית. מתחת למכונית, יש שקית של במבה. זה מפריע בעין, תרים אותה." *אמיתי לחלוטין*
והנה הזה עם יורייייייי בזמן מטלה מסויימת, מישהו ביקש הארכת זמן מהמ"כ (שקרואים לו יורי). טוראי: "יורי אנחנו צריכים הארכת זמן" המפקד: "איך קראת לי???" טוראי: "אה סליחה המפקד - רועיייייי"
בשיעור מתץמטיקה מורה: "הבאת קמח?" תלמיד: "מה?! על מה אתה מדבר?" מורה: "קמח לעוגה." תלמיד: "איזה עוגה?" מורה: "עוגה למסיבת פרידה שלך... אתה יורד ל-4 יח"ל. ביי ביי"
איזה גדוליםםם
מתנגן בראש / פלייליסט: -----
תמונת השבוע: I HAVE MORE THEN 1