מקוויקנדדד D:

The Psycho Girl

New member
אני !

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי כל כך השבוע נראה לי The Ballad of Paul K שיר השבוע לא של מקפליי: jet- look what you've done להקת / אלבום השבוע: מקלפיי קליפ השבוע: הו אממ from yesterday של 30stm תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האוס הוא כל כך מושלם וגיבורים - מה נסגר !? משהו שעיצבן / שימח השבוע: סיימתי פיזיקה !!! יאאאיי ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / פלייליסט: jet=get what you need תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
../images/Emo77.gifthis gift is my curse for now../images/Emo77.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Don't Know Why McFly - Help
שיר השבוע לא של מקפליי: Yellowcard - Back Home Yellowcard - Believe Yellowcard - Gifts and Curses
Yellowcard - Miles Apart Foo Fighters - Times Like These Paramore - Misery Business Damien Rice - The Blower's Daughter Mamas And The Papas - California Dreaming Keane - Somewhere Only We Know
להקת / אלבום השבוע: Yellowcard - Ocean Avenue
קליפ השבוע: McFly - Don't Know Why מהוונדרלנד TOUR
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מחשבות פליליות!
משהו שעיצבן / שימח השבוע: שאני מתקלפתתתת, ואממ משו ששימח זה שדודה שלי הלכה לבחור שנדלקתי עליו ורמזה לו עלזה ועכשיו היא מבררת לי דברים עליו כי היא קונה איפה שהוא עובד חחח
ציטוט השבוע: יש לי כמה
ציטוט שהיה בביצפר שלי: "יעקב שומע, עבור?" "שומע." "למנהל נגמר הטיפקס. תביא חדש." "קיבלתי. אני בדרך." [נשמע במכשיר קשר של שרת בבית ספר]
- חייל בעבודות רס"ר. הרס"ר קורא לו - רס"ר: "חייל! חייל!!!" חייל: "כן, מה?" רס"ר: "חייל, אתה רואה את הכביש? אחרי הכביש יש גדר. אחרי הגדר, יש שדה. בשדה, יש גבעה. על הגבעה, יש עץ. ליד העץ, יש מכונית. מתחת למכונית, יש שקית של במבה. זה מפריע בעין, תרים אותה." *אמיתי לחלוטין*
והנה הזה עם יורייייייי בזמן מטלה מסויימת, מישהו ביקש הארכת זמן מהמ"כ (שקרואים לו יורי). טוראי: "יורי אנחנו צריכים הארכת זמן" המפקד: "איך קראת לי???" טוראי: "אה סליחה המפקד - רועיייייי"
בשיעור מתץמטיקה מורה: "הבאת קמח?" תלמיד: "מה?! על מה אתה מדבר?" מורה: "קמח לעוגה." תלמיד: "איזה עוגה?" מורה: "עוגה למסיבת פרידה שלך... אתה יורד ל-4 יח"ל. ביי ביי"
איזה גדוליםםם
מתנגן בראש / פלייליסט: -----
תמונת השבוע: I HAVE MORE THEN 1

../images/Emo99.gifחולה על גיפטס אנד קרסס מהOST של

ספיידרמן 2... חרשתי על זה כל כך~ אני יודעת את השיר הזה בעל פה ואני ממש ממש ממש מכורה לו..... מרי בלונגס אין דה וורדס אוף א סונג... מרי= מרי ג'יין ^^" @!#$@!%R$# מתה על השיר הזה גרר...

m i c k e y 15

New member
איןאין מאז שראיתי את השיר עם קטעים

של ספיידרמן..התאהבתי לגמרי! וזה אחד מהסרטים האוהבים עליי וזה כל כך התאים לקטעים משם..פשוט איןן אני חולה על השירים שלהם..עם הכינור וזה
את חייבת לראות את זה..זה מדהים!! http://www.youtube.com/watch?v=SeCR6-gaQaA אני חולה חולה על הוידאו הזהההההה i see your face with every punch i take and every bone i break it's all for you

אני אגיד לך מה,

אני הורדתי את הOST של ספיידרמן הראשון, כשיצא השני הורדתי גם אותו [הוא בנזונה!]- יש בו שירים של : Black Lab Sum 41 Train Lostprophets The ataris Jet ואין.. פשוט התאהבתי... אבל מה- הורדתי את הOST של הסרט השלישי ונפלתי חזק, יש שם איזה שיר אחד או שניים שממש סבבה.. כל השאר זה איכסה. ואגב, בלי קשר- הקרם הזה שאמרתי לך עליו [להחלקת שיער או משהו, זה שאני צריכה להמליץ עליו לדני.. XD הוא של שוקי זיקרי.. הוא אדום כזה.. תבדקי בחנויות קוסמטיקה הקרובות לביתך XDDD]

m i c k e y 15

New member
חחח אין...הם קרעו אותי לגמרייי

אני לא מאמינה בכלל שזה אמיתי חחחח אבל זה כן.. ועובדה שאחד קרה אצלי בביצפר..ואני מאמינה לזה...היעקב הזה
והמנהל שלנו..שנראה בכלל כמו שרת..חח

PunK RocK 1o1

New member
הציטוטים ענקיים../images/Emo6.gif

גם לאחד השרתים אצלי קוראים יעקב והם מדברים עם מכשירי קשר

Lex 1

New member
או מיי גאד גם לשרת שלנו קוראים יעקב! חחח../images/Emo6.gif

Lex 1

New member
חחחחח נקרעתי מהציטוטים ../images/Emo6.gif

ובכלל גיליתי שיש הרבה שירים/להקות ששתינו שומעות