מקוויקנדדד D:

kelly7i

New member
אוי ואבוי, הציטוט עם המנהל!XD

יו ובאמת מורה העיפה ככה מישו ל-4 יחידות? חח מיסכן=[

הציטוטים ממש קורעים!!!!!!!!!!

Yellowcard אההה מתה על הלהקה הזאת!!!
והתמונה אההההה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif מה זההההה

לא מספיק אני שונאת ליצנים.. אני צריכה לראות את אלכס ככה?? חח הוא נראה כ"כ עצוב... הוא עדיין חתיך.. חח איזה מצחיקים...אחלה שיר
[לא הבנתי בהתחלה מה רצית שאני יעשה חחח]

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gifעונה../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי
שיר השבוע לא של מקפליי: Jon Bon Jovi And Guns N' Roses - Knockin' On Heaven's Door
להקת / אלבום השבוע: גא'נס אנד רוסז ובון ג'ובי
קליפ השבוע: Bon Jovi - Make a Memory תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים...ושודדי הקארייבים 3
גו'ני
משהו שעיצבן / שימח השבוע:אממ...שבוע הבא ימית 2000, קניתי שתי דיסקים של בונג'
ציטוט השבוע:אינלי
מתנגן בראש / פלייליסט:high school musical - Breakin' free תמונת השבוע:
עם הבסס

Sivan McFLY

New member
אניייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: Bubblewrap,Don't Know Why שיר השבוע לא של מקפליי: Nickelback-How You Remind Me Avril Lavigne-Sk8er Boi להקת / אלבום השבוע: מקפליי,פוסיקט דולז/מושן קליפ השבוע: ךא ראיתי.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שרק 3 משהו שעיצבן / שימח השבוע: כתבתי לדני הודעה/הוא קרא ועוד לא ענה.. ציטוט השבוע: "Danny likes Chen but Chen likes Dougie" חחחחחחחחחחחחחח מתנגן בראש / פלייליסט: Avril-Everything Back But You תמונת השבוע: דני ודאג!

ועכשיו... תורי D:

שיר השבוע של מקפליי: I'll Be Ok Ultraviolet Please Please Rockin' Robin הם כ"כ חמודים D:: BCB בגרסה של דאגי ואנ'לא יודעת מה עוד
שיר השבוע לא של מקפליי: MCR - Teenagers GC - The River ועוד מלא נו אין לי כוח ^__^ להקת / אלבום השבוע: אמ.. מקפליי וגוד שארלוט
קליפ השבוע: Teenagers של MCR נו ג'רארד כ"כ חמוד שם!@#$%^#$
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בית ספר לרוק / מעודדות צמודות 2 (ראיתי היום
) משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- בקושי יצאתי מהבית!!@#$%^&#$ שימח- TOTP הגיע בדואר :) וכמות אדירה של שירים חדשים D::: (תודה שיר 3> ) ציטוט השבוע: "!I'm well on my way, fat Tom's coming out to play" חחח טומי בוי XD איזה חמווווווד 333> מתנגן בראש / פלייליסט: המ. כרגע כלום. :X תמונת השבוע: חחחחחחח בחור כלבבי D:::

sweet shir

New member
חחחחחחחח בהחלט כמות אדירהXDD

33> ודאגי חמוד. מזיין את הבס שלו. קפראליו. XD

1AnastaciA1

New member
"Love me, love me, say that you love me

fool me fool me go on and fool me love me love me pretend that you love me leave me leave me just say that you need me" ^__________________^;
שיר השבוע של מקפליי
McFly - Happy Christmas Danny Jones - Silence Of The City McFly - Dont Know Why
שיר השבוע לא של מקפליי
The Used - All That I've Got The Killers - Somebody Told Me sum 41 - underclass hero The Cardigans - Love Fool Simple Plan - Perfect Razorlight - America Paolo Nutini - New Shoes Linkin Park - What I've done Justin Timberlake - LoveStoned Hoobastank - The Reason Gwen Stefani - 4 In The Morning שיר ממש יפה :) Enrique Iglesias - Do You Know
Elliot Minor - Parallel Worlds Goo Goo Dolls - Before It's Too Late Good Charlotte - Dance Floor Anthem (I Don't Want To Be In Love) Good Charlotte - Broken Hearts Parade Good Charlotte - All Black Good Charlotte - Beautiful Place
להקת/אלבום השבוע
Good Charlotte - Good Morning Revival
קליפ השבוע
Good Charlotte - Dance Floor Anthem (I Don't Want To Be In Love)
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
סרט - אמא בת 16.... XD זה היה היום בלילה\בוקר אז ראיתי, זה סרט יפה...XD
משהו שעיצבן
שאני עצלנית P:
שימח השבוע
אממממממממממממ יצאתי עם חברות שלי והיה ממש כיף, ראינו את סרט שהיה אמור ליהיות מפחיד, אבל לא היה XD
ציטוט השבוע
איןןןן
מתנגן בראש/פלייליסט
Good Charlotte - Misery
תמונת השבוע

למעלה