מקוויקנד *_*

just orr

New member
יש לך מזל שאת מכיר אותי,

ויודעת שאני אסלח. >< אבל רק הפעם.
וגם אני אוהבת אותך

McSon of Busted

New member
באיחור, חזרתי מהצפון הרחוק ^^

שיר השבוע של מקפליי: No Worries Bubble Wrap שיר השבוע לא של מקפליי: Air Hostess- Busted That Thing You Do- Busted Over Now- Busted 3AM-Busted
Better Than This- Busted Fake-Busted Can't Break Thru- Busted Fall At Your Feet- Busted Thunderbirds are go- Busted+הגרסא של סוד חח Year 3000- Busted Boyband- SOD We're Not Alone- SOD End Up Like This- SOD Eddie's Song- SOD On My Own- The Used Lost Like Tears In Rain- Fightstar Here Again- Fightstar Sleep Well Tonight- Fightstar Amathyst- Fightstar Hazy Eyes- Fightstar להקת / אלבום השבוע: Busted, Fightstar, SOD קליפ השבוע: Thuderbirds are go של באסטד יואוווו התקופה הכיייי יפה שלההםםם ;;;;< תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמנמ. דקסטר
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- לודעת הכל נו. שימח- שנגמר הקורסDDD: ציטוט השבוע: קורס מדריכי אקרובטיקה 2007 מחזור 2 כי בטמפו יש 2 סלטות XDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: Here Again- Fightstar תמונת השבוע: תמונה פה ועוד 3 בלינקים PP: *באסטד
* *מקווה שזה יעבוד
* אני בדאבל סלטה O: אנחנו מבצעות את קפיצת הבאסטד P: אנחנו בתרגיל סיום :] ((קיבלנו את הציון הכי גבוה בקורס, סוסות שכמונו
))

מאיושSP

New member
OMG אוווורצ' יא חתיכת כישרון! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עשית חרישה על באסדורק הא? זה עושה לי נוסטלגיות.
ס'חמודים הם בתמונה אווף. ג'יימס! מאט! אעעעעעאההה=[
ILY babe.

מאיושSP

New member
נמנמ. ד"א..

יש לי במחשב את כל התמונות שאי פעם שמת בפורום או שלחת לי של ההתעמלות שלךXDD ואני שונאת אותך שאת עושה יותר טוב ממני את הקפיצת באסטד.

McSon of Busted

New member
../images/Emo2.gif באמת!?

כפרעלייך!!!!!!!!
יא משועממת מה את שומרת אותן? DDD::: ואני מומחית בקפיצת הבאסטד, נו, מה. זה ברורDD: פחחחח בזכות הקורס הדבקתי את חברה שלי בבאסטד ועכשיו היא אמרה לי שהיא בדיכאון באסטד ((הסברתי לה מה זה אומר PP: )) והיא מאשימה אותי DDDDD: אוכ. ג'יימס!!111 יא מושלם אחד.

DoLi it is Me

New member
יואו לכי יה מוכשרת

הייתי פאקינג 4 שנים בהיתעמלות אומנותית ולא יצא ממני כלום ><
אחד החלומות הגדולים שלי זה להיות גמישה רגע נכון בתרגי לסיום אז את זאתי מעל או מתחת XD ? וזה לא כואב לזאתי שלמטה ??

McSon of Busted

New member
התעמלות אומנותית זה...

זה.....זה.....גמישות על!!!!!1 כאילו אם את לא גמישה אין לך מה לחפש שם!!!! לא כל אחד יכול להכנס לאומנותית...רק מגיל קטן או משהו.... ואני מעל...וזה לא כואב לה...בתור אחת שגם הייתה למטה PP:

למעלה