מקוויקנד *_*

DoLi it is Me

New member
למה?!?כי ישלי חרא של ביצפר ><

מהבחינה הזאת.
בוהו אבל תודה

just chenis

New member
אוי למה את מתחילה ללמוד מחר?../images/Emo12.gif

טוב לא נורא זה סה"כ שבוע..:] אבל שיהיה לך נחמד.. אם אפשר להגיד את זה על היום הראשון *?!*

McSon of Busted

New member
Stick It!!!! ../images/Emo99.gif

חרא תסריט, אחלה תרגילים
ראיתי את זה בלייב *אהמנבחרתישראלהפועלתלאביבאהמ*

McSon of Busted

New member
לא באמת הייתי שם נו.

רק באימונים של הפועל תל אביב שזה בערך אותו דבר חחח את מזה יכולה ללכת לראות אותן מתאמנות..כל יום בהדר יוסף פעמיים ביום..חחח

../images/Emo76.gifמקוויקנד ../images/Emo153.gif

שיר השבוע של מקפליי: Memory Lane Five Colours In Her Hair Too Close For Comfort שיר השבוע לא של מקפליי: HELLOGOODBYE-Bonnie Taylor Shakedown והרבבבההה Dashboard Confessional ,Yellowcard,Snow Patrol בעיקר את השירים: DASHBOARD CONFESSIONAL - AS LOVERS GO Yellowcard - Only One YELLOWCARD-Everywhere Snow Patrol: You're All I Have Snow Patrol - Chasing Cars Snow Patrol - Signal Fire להקת / אלבום השבוע: Dashboard Confessional,Yellowcard,Snow Patrol.שלושתן -חרשתי על השירים של שלושתן כל השבוע כמעט בלי הפסקה!!! אני אוהבת את הלהקות האלו כל כך!!! קליפ השבוע: Dashboard Confessional - Screaming Infidelities Dashboard Confessional-Vindicated Snow Patrol - Signal Fire תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: "לילה מטורף במוזאון" ,וכרגיל סימפסון ראשון עד חמישי בערוץ 1 בשעה 12 בלילה משהו שימח השבוע:גיליתי שחברה טובה שלי נרשמה איתי לפסיכומטרי ונהיה ביחד...(עכשיו זה קצת פחות מדכא) הלכתי לסרט -הוא היה גרוע אבל היה כיף-המון צחוקים!! ציטוט השבוע:אין, היו הרבה דברים מצחיקים השבוע אבל לא זוכרת ... מתנגן בראש / פלייליסט: If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world? תמונת השבוע: סופשבוע רגועD:

S t e w i e

New member
את מפליגה ליוון?!

*בוכה* הייתי שם ובטורקיה בתחילת החופש גם באוניה XD ממש יפה שם ! ~ולעינינינו~ ואי שאת מילה מוזרה שכותבים את זה XDD שיר השבוע של מקפליי: Memory Lane Help I've got you Hypnotised ועוד רבים וטובים P: שיר השבוע לא של מקפליי: Kelly Clarkson - Breakaway אביב גפן - מלאך Hoobastank - The Reason ועוד כמה שירים של בולט פור מיי ולנטיין להקת אלבום השבוע: bullet for my valentine [הם השתלטו לי על החופש:-O למרות שאני מכירה אותם ממזמן .. |: [?!] קליפ השבוע: אין. תוכנית הטלווזיה סרט השבוע: ה-VOD של סבתא XDD והסרט אהבה טרופה [גם מהVOD] P: משהו שעיצבן שימח השבוע: הסופשבוע אצל סבתא . יומולדת עם המשפחה [מוני מוני מוני] ציטוט השבוע: "רגע1&#^*%# עוד לא הבעתי משאלה נו תביעי נו תביעי משאלה משאלה משאלה תזהרי תזהרי" הילה אני יודעת שלא עשיתי את זה טוב אבל זה כזה גדול XDD מתנגן בראש פלייליסט: כלום XDD תמונת השבוע: סופשבוע רגועD: וועאויאו אני מפליגה ליוון בראשוןןD: *שבוע טוב* ^^^

Little Sapir

New member
מיי מקוויקנד...

שיר השבוע של מקפליי: The heart never lies TCFC ועוד... שיר השבוע לא של מקפליי: The Used - Blue and Yellow Evanescence - My Immortal לא עולה לי עוד שחרשתי עליהם השבוע... קליפ השבוע: אין. תוכנית הטלוויזיה: טופ מודל הישרדות רוזוול סרט השבוע: אין. משהו שעיצבן / שימח השבוע: אחותי עברה ניתוח וכל כך כואב לי לראות שכואב לה
וחוזרים ללימודים בעע (אבל שמח שזה הפעם האחרונה שאני חוזרת ללימודים!) ציטוט השבוע: אין. מתנגן בראש/פלייליסט: השיר פתיחה של טרזן (שאחי הקטן רואה בלי סוף!) תמונות השבוע: יאמייי
שימו לב לגוק על הכובע!

talosh1234

New member
שליי בדיליי :]

שיר השבוע של מקפליי - כולםם ... חרישההה שיר השבוע לא של מקפליי-כל השירים של deep purpel - נראה ליש כותבים אותם ככה :]] - חרישהה מטורפתת להקת/אלבום השבוע -deep purpel - או איך שלא כותבים את זה תוכנית טלויזיה/סרט השבוע - לא ראיתי :/ משהו שעיצבן/שימח השבוע - עיצבן - שלא הייתי במפגש .. שימח: קיבלתי את כללללל הדיסקים של מקפליי מאנגליה
ציטוט השבוע - ----- מתנגן בראש פלייליסט- השיר החדשש של מקפליי :] תמונה - מיייייייייייייייייי [?!] חח .. יאאפ זאת אני :p

מקוויקנננד:)

וואי, הרבה זמן לא הייתי פה :S (יומיים
) שיר השבוע של מקפליי: השיר החדש, The Heart Never Lies
שיר השבוע לא של מקפליי: הממ.. לא יודעת :X להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: -- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט- "הדייט שתקע אותי"
ו"יצאת גבר" (כןכן, רק עכשיו ראיתי
) משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- נמ. שומדבר. P: שימח- סוףסוף ראיתי את הDVD של ההופעה בוומבלי, הופעה מ ד הי מ ה !
ואתמול חברה לקחה אותי לים עם האופנוע ים של המשפחה שלההה, היה כ"כ כייף!! ציטוט השבוע: "סקינה" פחחח XD *הייתי חייבת, רק כדי לעצבן את אור ^^ וכי אין לי משהו אחר.
מתנגן בראש / פלייליסט: Star Girl מתנגן לי בראש פתאום חחח DDD: תמונת השבוע: אני יודעת שזה די ישן ^^

just orr

New member
אה את עושה את זה בכוונה? הבנתי. אז שתקי. ../images/Emo11.gif

וההופעה בוומבלי יותר ממדהימה.

למעלה