מקוויקנד *_*

Lex 1

New member
את יכולה להמשיך לרצות! ../images/Emo6.gif ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

חחחח סתם, אני צוחקת אוף קורס
את אכן חמודה ולכן אני מוכנה לעשות לך טובה.. >< *מצורפים*. יש מצב שיש לך אחד/כמה מהשירים הבאים להעלות לי בתמורה..? >< חחחח: Busted - My Good Friend Busted - She Wants To Be Me Busted - Tricky Tricky Busted - That's Entertainment ואת WIGTSF באקוסטי..?
חחח קצת נסחפתי עם עצמי.. אם יש לך אותם/אחד אפילו + כוח [XD] את תהיי יותר מנסגדת..

McSon of Busted

New member
נווו כתבתי חפירה וזה נמחק לי D:

קיצר, יש לי רק את שי וואנטס טו בי מי. נמ. הינה ((טטחחחח אני פגה D: )) מקווה שזה יעבוד

ShellyJones

New member
מקוויקנד!

שיר השבוע של מקפליי: silnce is a scary sound, דיורה של דגיגון..' FCIHH שיר השבוע לא של מקפליי: year 3000-busted להקת / אלבום השבוע: McFLY, Busted, SOD, MCR, TH קליפ השבוע: year 3000 תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פרויקט המכשפה מבלייר 2 משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- כלום וזה מוזר... שימח- המפגש(!) וחתימה חדשה שחברה שלי הכינה לי... ציטוט השבוע: אווטאר של איש הדלעת: don't worry, be stupid! מתנגן בראש / פלייליסט: FCIHH תמונת השבוע:

T h a t G i r l

New member
"כמה זמן אני מחכה שיבואו ימים טובים..."

סוף סוף שבוע נורמלי
יאיי!
שיר השבוע של מקפליי: PP והחדשששש!
אה ודה בלד אוף פול קיי. שיר השבוע לא של מקפליי: חן אהרוני,הכל .
להקת / אלבום השבוע: החחדש של דנקר. ווונדרלנד . קליפ השבוע: PP תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: "מה קשור?" ! כל כךך
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- שלא הצלחתי להכניס ת'כוס כמו הארי
איף,חשבתי שיש לי פה גדול,כנראה ששלו יותר 0.0 אבל..אבל..הפה שלו נראה כזה קטן וחמוד
ושלירוניק לא באה למפגש;( לירוניק,היית חסרה
שתהיה בת"א-טלפון כן?!
שימח- וואי אנלא מאמינה אבל יש המון... אז לשלום['מה קשור'] היה יומהולדת יום ראשון,הייתי בתוכנית. המפגשששש-וואי בנות אני מתה עליכןן
קניתי פלאפון חדש:] השגתיי כסף לתספורת ופס כחול:] ציטוט השבוע: מהיומהולדת של שלום. אנחנו: "שלוםם! מלזלל טובבבב!!" שלום: "וואייי איזה מדהימות,תודה רבה!! מה זה?!" אנחנו: "תפתח,אנחנו מקוות שתאהב!" שלום: "וואי,אנלא מאמין,עוד נשיקה. אתן כל כך מרגשות,אתן כל הזמן מפתיעות אותי מחדש! תודה רבה רבה. וואי איזה חבל יהיה לחתוך את זה
" XDDDDDD
Some people laugh " And some people cry Some people live And some people die And some people run Right into the fire And some people hide Their every desire But we are the lovers If you don't believe me Then just look into my eyes " Cause the heart never lies
מתנגן בראש / פלייליסט: מלאך-אליסה שפרגה
תמונת השבוע: אני ושלום,עם העוגה שהבאנו לו אני ועוד 3 בנות. :] ובקישור גם התמונה של העוגה בגדול:] סופ"ש רגוע ומעולה לכולם:]

LironPoynter

New member
ליטליייייי3>

וואה גמני רציתי לראות אותך, ממש
אנחנו עוד נצליח!D: איך אפשר להיות כלכך יפה?
333>

lotem levi

New member
וויקאנדדד

שיר השבוע של מקפליי: TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: snow patrol- run להקת / אלבום השבוע: snow patrol קליפ השבוע: snow patrol- run תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: עקרות בית נואשות משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח- עשיתי פס אדום בשיער, עיצבן- הIMAX המזדיין בקריון לא עבד
ציטוט השבוע:- מתנגן בראש / פלייליסט: sum 41- with me תמונת השבוע: שלומי לשלטוןןןןן

1AnastaciA1

New member
אניD:

שיר השבוע של מקפליי: השיר החדש שלהם
. שיר השבוע לא של מקפליי: כל השירים בדיסק החדש של ג'סטין XD. להקת / אלבום השבוע: Justin Timberlake - Futuesex/Lovesound קליפ השבוע: אממממממממממ אין... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: The O.C - ריאןן
[ככה קוראים לו, נכון? ^^] משהו שעיצבן / שימח השבוע: כלום
ציטוט השבוע: אין. מתנגן בראש / פלייליסט: ---- תמונת השבוע: דאגי
.

DoLi it is Me

New member
O.O את צילמת את התמונה?

פתחו טלוויזיה אני בקהל של כוכב נולד!!! אליסה ודורון ועדי ואדיר

DoLi it is Me

New member
מתחילה קיבינמט ללמוד מחר ../images/Emo7.gif

שיר השבוע של מקפליי: וי אר דה לאברס
מי שחושב שזה לא שיר יפה שילך לטיפול וסטאר גירל שיר השבוע לא של מקפליי: [עזבו אותי מאנגלית
] ביפור יט'ס טו לייט של הגו גו דולס
נמ.. זהו >< להקת / אלבום השבוע: לא יודעת אבל אני יודעת שאני עייפה למרות שישנתי היום בצהריים 3 וחצי שעות וקמתי ב11 קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=1Xnje3RMFgI מה שזאתי מהפורום העלתה ^^ תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: קפצו לי הסרט די צפוי אבל הפאקינג תרגילים
לא הפסקתי למות מקנאה משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח:המפגש,כוכבנולד ,שהייתי איזה 6 פעמיים בים,נמ.. זהו^^ ציטוט השבוע:אני וחברה שלי [אלונה זאתי שהייתה איתי במפגש] אז היינו בים יעני בתוך המים ואני כזה היתסכלתי לשמיים וחיפשתי עננים יפים עד שמצאתי איזה עננן אחד שהוא בולללל אבל ממש בול ללטאה/איגואנה אז אני כזה אומרת לחברה שלי "תראי הינה הלטאה של דאגי!!" היא :"איזה דאגי?מה לטאה איפה לטאה ?"[והיא מתחילה להילחץ היא הייתה בח\טוחה שיש לטאה בתוך המיםXDD] אני: "נו יה בננה בשמיים" היא: "איפה??לטאות יודעות לעוף???אהה הענן"XDDDD [היא תהרוג אותי שתישמע ששמתי את ז פה XD ואי ואם בר ים אז יום אחרי הייתי שוב איתה ביםXD והיה איזה אחד אימאאאאאאא היה לו בולל קול של דני והוא דיבר באנגלית עם מבטא עם הכלל!! הייתי בטוחה שזה הוא עד שהיסתובבבתי אחורה וזה היה איזה נער אחר והוא היה די מכוער יעני חמוד כזה ^^ מתנגן בראש / פלייליסט: נאבר אגיין של קלי קלארקסון וסטאר גירל [ואי איך חרשתי עליו בשבת כל השבת שרתי אותו XDD א\כל הזכוכיות שלנו נישברו XDD] תמונת השבוע: חושבת חושבת יש כמה O.O -> התמונה הזאת סתם מאגניב ^^ [חוץ מהשומנים><]

DoLi it is Me

New member
עוד תמונה ../images/Emo26.gif

החתולה שלי עושה קולות מוזרים O.ם טוי טוי איי לאב יו D:

1AnastaciA1

New member
איככככככ!

איככככס למה את אוהבת אותי :S:S:S בעעעעע אני לא אוהבת אותך! חיחי, סתם
. לה לה לה אפצ'י! [סתם כי בא ליD:] לאביוטו.

DoLi it is Me

New member
איך שכחתי ציטוט כזה קורעע XDDD

חצי שעה לפני כניסת שבת אתמול [נמ.. בשש ומשו ] ניזכרתי שעוד לא היתקלחתי ואני בדיוק העבברתי שירים לפלא מהמחשב ולא יכולתי לעזוב את המחשב אז אני כזה כולי נילחצת אני אומרת לאור [קרדי] [בערך ככה זה היה:] אני:תעצרי ת'שמש!!!!אני לא יספיק! אור:איך אבל??[אור זה היה ככה O.O??] אני:" תחזיקי את השמש ביידים ואת הירח ברגליים ואת הכוכבים תיתפסי בפה XDDD " קרעתי את עצמי O.ם

למעלה