מקוויקנד D:

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo173.gifמיימקוויקנד../images/Emo172.gif../images/Emo158.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הכל :]
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Dos Segundos - Erreway Amor De Engaño - Erreway Perder un amigo - Erreway Dije Adios - Erreway Donde Estas Princesa - Erreway Me Da Igual - Erreway Vas A Salvarte - Erreway את האחת - מושיק עפיה D: בליבי - בוסקילז ושלומי שבת אבא - שלומי שבת
הלהקה המגניבה של השבוע:
המורדים ומק' :]
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
אממ אין ..
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
המורדים הקניון 3 טלנובלה בע"מ בגידה שיכורה מאהבה לרדת בגדול
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלום =)
משהו ששימח:
חופש D: עוד מעט חופש גדול יומולדת של חברה והיה כיף [=
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
יש כמה אבל לא מצחיקים ^^" ~שיעור אנגלית~ יש ילד בשכבה שלי שהוא איתי באנגלית והוא דומה לבועז מעודה
וכולם קוראים לו מעודה או בועז. בדרך כלל הוא לא כ"כ משתתף בשיעור ובשיעור האחרון הוא השתתף הרבה.. אז 2 ילדות מהכיתה שלי התחילו להגיד לו: "יפה בועז!" ואז ילד אחד אמר: "יפה מעודה,מה למדת אנגלית מהאירוויזיון?" ~ביומולדת של חברה, והיא מתווכחת עם השכן~ השכן:"בחייאת,לאן את הולכת ככה? [כי היה לה עקבים גבוהים] חברה שלי: "לג'ימבורי" השכן:"מה זה ג'ימבורי?" זה היה מצחיק באותו רגע ><
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
ג'וד
חג שמח

LosingMyself

New member
להלהלהלה מקוויקנד :]

מצעד הלהיטים של מקפליי:
OFTR [:
MCR- Honey, this mirror... The ting tings- that,s not my name מלא של סימפל פלאן ><"
הלהקה המגניבה של השבוע:
מכר
אלבום שחרשתן עליו:
הראשון של מכר
קליפ שעשה לכן את זה:
דני ואחותו שרים באח מהמופעים בארנה
חייו של רייאן סרט : עוד מעט אני הולכת לראות 'מה קורה בווגאס'
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
התוכנית של תאיר ראדה, וילד מפגר בכיתה שלי שהרביץ לחברה שלי [והם עוד ידידים טובים והכול.....]
משהו ששימח:
התקבלתי למשלחת :))) קיבלתי 300 דולר ציונים טובים בספרות והיסטוריה סוף יש אישור לטיול רק לגוש ז'-ח' =]
משהו שהעציב:
התוכנית של תאיר ראדה Oם
ציטוטיה:
"קצרין רצחה את תאיר ראדה" אלוהים, התוכנית הזאת השפיעה עליי כל השבוע ^^ ומשהו שחברה שלי סיפרה לי ששאלו את טום מה הדבר הכי מוזר שמעריצה אמרה לו.. אז אחת שרה לו: "Do do do do do do do ME" XDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אח שלי רואה כדורסל O_x
המלצת השבוע:
תחיו את החיים, ותהנו מהם.
התמונה הכי חמה:
אני במחשב ה"מיני" נייד, בקושי יש זיכרון חג שמיייח לכולן! ;)

Yu vi

New member
ZzZzZzzzzz../images/Emo85.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: One For The Radio
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Stairway To Heaven - Led Zeppelin Hey Jude - The Beatles Help! - The Beatles Let It Be - The Beatles Because - The Beatles Yesterday - The Beatles Here Comes The Sun - The Beatles Come Together - The Beatles Sgt. Pepper's Lonley Hearts Club - The Beatles I Want To Hold Your Hand - The Beatles She Loves You - The Beatles Always - Bon Jovi My Heart Will Go On - Celine Dion Floods - Fightstar Holding On - Simple Plan Your Love Is a Lie - Simple Plan When You're Gone - Avril Lavigne Keep Holding On - Avril Lavigne My Happy Ending - Avril Lavigne את יפה - שייגעצ את דומה לכלב - שייגעצ מרלין מונרו - שייגעצ
הלהקה המגניבה של השבוע: The Beatles
שייגעצ
פרויקט מסלול שנות ה70 ~אעא העלו עונה שלישיתD:~
אמריקה X
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שאני צריכה לישון עכשיוווווו כי לא ישנתי כל הלילה ואנשים לא נותנים לי לישוןןןןןן
משהו ששימח: מסיבהההההההההה אנשים שיכורים D:
משהו שהעציב: 69 באנגלית פיזיקה ואזרחות XD מה נדבק לי הציון הזה ;; עצוב
ציטוטיה: הארדקור ווהו /m\
מתנגן בראש / בפלייליסט: Because - The Beatles
המלצת השבוע: תישנו הרבה זה בריא
התמונה הכי חמה: איןלי כוח אני רוצה לישון ביי

sweet shir

New member
חח אחלה מס'. ../images/Emo3.gif

אין לך כוח להעלות תמונה, אבל יש לך כוח לכתוב מליון שמות של שירים?

טרלהלה../images/Emo11.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
אין.
אין לי כוח לרשום.
הלהקה המגניבה של השבוע:
BFMV
אלבום שחרשתן עליו:
לא היה זמן השבוע.
קליפ שעשה לכן את זה:
ברוח מצעד הגאווה-http://www.youtube.com/watch?v=u5m4QGmFHAc שיר ממכר
האנטומיה של גריי, האוס, עב"נ, פרוג'קט ראנוואי, על טבעי, נמלטים, מרפאה פרטית, וויל וגרייס3>
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא זוכרת.
משהו ששימח:
אח שלי הביא לי דיסקים מלונדוןDD:
משהו שהעציב:
לא זוכרת.
ציטוטיה:
לא מצחיקים אבל נשים בכל זאת. "מה שטוב באביב גפן זה שגם אם את מזייפת זה נשמע כמו המקור" ~אח שלי מפנה צלחת עם דג שהוא בקושי אכל~ אבא שלי:"מה אתה צוחק עלי? זה כל הדג!" אח שלי:"לא, אבל זה מגעיל! זה החלק של הריאות!" אחותי:"יצאת טונה, תרתי משמע."
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כלום.
המלצת השבוע:
אל תלכו לבצפר, זה דופק לגמרי את השעון הביולוגי><
התמונה הכי חמה:

עונה חלקית ../images/Emo3.gif

הלהקה המגניבה של השבוע: נירוונה
, בלינק 182, הים קליפ שעשה לכן את זה: * הסרטונים החדשים של מק' D: * סרטונים של גיי גודוש3> * סרטון מהעונה השנייה של בטי
http://www.youtube.com/watch?v=5BxmtZoF5sk קפראל אמנדה
גוד לאק צ'אק
משהו שהכעיס אתכם השבוע: בעיות עם האינטרנט >< משהו ששימח: חזר האינטרנט ^^ הג"ש באקסטרה הוט!@#$%^%##*U^$ והקטע שזה עוד היה בדיוק יום אחרי אמרתי שהוט צריכים לשדר הג"ש באקסטרה הוט#@$$@^ משהו שהעציב: לא הלכתי למצעד הגאווה >: ציטוטיה: "כן אני לא!" מורה: "ניב אתה איתי?" ניב: "בכל רחם איברייך"
שוש זה היה מצחיק.
~צלצול לשיעור והמורה לא מגיעה לכיתה~ עדי: "היא לא אמורה כבר לבוא?" אור: "לא, היא אמורה למות בדרך" [קיצור אורטל שוב הקדימה אותי ><" ] מתנגן בראש / בפלייליסט: שירים של HIM
התמונה הכי חמה: בהחלט חמה
מושלמים *____*

תמונה || + עזרה עם שירים ^^"

BJ
אם למישהי יש, שתעלה להורדה בבקשה? ^^" HIM - Wicked Game HIM - Bury Me Deep Inside Your Heart Manna Ft. Ville Valo - Just For Tonight Bullet For My Valentine - Room 409 Bullet For My Valentine - Hand Of Blood Busta Rhymes Ft. Linkin Park - We Made It The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go תודה מראש ^^"

just orr

New member
תקשיבי,

השיר ירד D: אבל את לא במסן אז אינלי איך לשלוח לך XD לנסות באימייל?

sweet shir

New member
ראיתי פרסומת לעונה ה-2 של בטיDDDD:

(ואני לא אכנס לסרטון כי אני לא רוצה ספויילריםXD) ולמה באמת לא הלכת עם דוד שלך?!
או שסתם לא חשבת על זה? XD

DD: אמרו מתי מתחיל?

חחחח לא חשבתי על זה, אבל אני אפילו לא יודעת אם הוא הלך ^^" שאלתי גם את ההורים שלי אם הם יודעים ואין להם מושג :/ אמרתי להם על הרעיון שהוא ייקח איתו את טלצ'וק והוא יחזיק דגל גאווה קטן והם אמרו שאמא שלו לא תסכים לזה.
[כי זה יכול לבלבל איתו כי הוא עוד לא מבין דברים כאלה וזה ;; ]

sweet shir

New member
אבל זה יהיה כ"כ מושלם!! חחחחחח אם תתחברי למסן

אני אשלח לך תמונה שמצאתי של אבא ובת שהיא מנופפת בדגל גאווה:)

../images/Emo95.gif "אמרתם שאחרי הגשמים, יהיה יותר טוב,

יהיה יותר נעים, אמרתם שאחרי החגים, נחזור לשגרה, נחזור כמו גדולים..."
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כולם ( :
כל שיר אחר שעשה לכן את השבוע:
וואי היו מלא.. אני אכתוב חלק Avril Lavigne-Nobody's Home. Simple Plan - Your Love Is A Lie. Simple Plan - I Miss You. Simple Plan - Generation. Nickelback - Photograph. Nickleback - Rockstar מוניקה סקס- מכה אפורה אריק ברמן- יום חדש נפלא
כנסיית השכל- ידים למעלה יציאת חרום- קחי לך זמן יציאת חרום- אלפי ילדים מוכים שייגעצ-אינטרקום
שייגעצ- ניור-יורק רפיח שייגעצ- חייל של מאה שערים שייגעצ- קשה לי לחשוב Yellowcard - Everywhere
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי & סימפל & שייגעצ P:
אלבום שחרשתו עליו:
-~-~
קליפ שעשה לכן את זה:
all about you-mcfly
תוכנית טלווזיה: הפיג'מות & ארתור & פרויקט מסלול & בובספוג & זואי 101 עונה חדשדשה ( : סרט השבוע:
רק כלבים רצים חופשי ! סרט מדהים
משהו שהכעיס אותכן השבוע:
אאמממ.... המבחן בערבית !
משהו ששימח:
יום שישי עם הבוגרת והשפויה בים P: החופש מתקרב ! ! ! =]
משהו שהעציב:
גיליתי אתמול כמה אני חופרת ) : חחחח נועה הגיע תורך עכשיו !
ציטוטיה:
אאווף אני אף פעם לא זוכרת>< אה יש לי יש לי יש לי :) יש תשיר "אדם צובר זיכרונות" יש תשיר הזה בעבודה עברית ובשיר הזה יש משפט "אדם צובר זיכרונות כמו נמלים..." וביום חמישי הייתה לנו גיחה וישבנו באיזה חור לאכול צהריים אז התיישבנו כמה ילדים על איזה סלע והיו מלא נמלים אז אמרנו ביחד [בלי שתיאמנו] "אדם צובר זיכורנות כמו נמלים..." וכולם הסתכלנו עלינו זה היה מצחיק באותו רגע =\
מתנגן בראש / בפלייליסט:
"היא אמרה לי תראה, החיים דיי קלים נשכור לנו חדר בדרום תל אביב..." מכה אפורה ( :
המלצת השבוע:
לכו לבקר תדוד של נועה... הוא גר שם
התמונה הכי חמה:
תמונה מהגיחה... אני עם האדום
בבבעעע יש עוד תמונה שרציתי להעלות אבל עוד לא שלחו לי אותי אז אעלה אותה שישלחו לי..

../images/Emo26.gif כותרת שתגרום לכם להיכנסססס../images/Emo36.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
one for the radio too close for comfort not alone
all time low-dear maria count me in fall out boy-beat it plain white t's-hate
הלהקה המגניבה של השבוע:
mcfly ברור מאליו..
אלבום שחרשתן עליו:
אמממ מקפליי[?]...חחח
קליפ שעשה לכן את זה:
all time low-dear maria count me in
לא זוכרת,הייתה מתכונת בהיסטוריה ולא חייתי שבוע!!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא שלי ואבא שלי אומרים שאני "פריקית" [שומעת מוזיקת רוק-פאנק] והם בכלל לא יודעים מזה!!!!!!!!! $^%$^%$&$^%#&@$#)*&_
משהו ששימח:
המתכונת עברה פיווווו...ושבועותתתת =]]
משהו שהעציב:
רבתי עם אמא ואבא שלי...ובכיתי כי הם לא מבינים אותי ולא מכירים אותי.... ופאקק החיים שלי משעממיםםםםםםם
ציטוטיה:
*שיעור פיזיקה עם המורה הכי סטלןן מדבר על תרשימים...* ~אני מדברת עם חברה שלי ויש רעש בכיתה~ המורה:"מי הקשיב לי?" ~אני בטיפשותי~:"אניייייייייי!" המורה:"על מה אנחנו מדברים?" אני:"על תרשימי..." ~מחפשת את חברה שלי שמנסה לומר על מה ואז אני מחשפת מילה מתאימה" אני:"תרשימי זרימה!!" המורה לכל הכיתה:"מסתבר שאנחנו לומדים לתרשימי זרימה,יפה עמית רואה שאת מקשיבה לי" אני עם חיוך מאוזן לאוזן. חברה שלי:"מפגרת!! תשרימי כוחות!!" ~נשפכות מצחוק~ -------------------------------------------------- שיחה ביני לבין חברה שלי עמיתוש says: וכל מה שאני אומרת אני מתכוונת עמיתוש says: מה
yael says: מהסמיילי? yael says: שתקי יעלי, שתקי עמיתוש says: חחחחחחחחח --------------------------------- עמיתוש says: אממ...לא סיפרתי לך את האמת עמיתוש says: אני... עמיתוש says: אני... עמיתוש says: אני... עמיתוש says: חחחחח עמיתוש says: צ'אקייייייי עמיתוש says: חחחחח עמיתוש says: wtf?!?!? עמיתוש says: הבובה המזדיינת הזאת עמיתוש says: שבגללה אני מפחדת מבובות עמיתוש says: חחחח yael says: חחח מסכנה הבובה! yael says: נבלות! yael says: איך החזיר שלי בצד? עמיתוש says: חמודד, אבל מה הוא קשור?? כן השיחות הכי מטומטמות אבל מה לעשות...
מתנגן בראש / בפלייליסט:
plain white t's-hate
המלצת השבוע:
אל תראו את הסרט צ'אקי במיוחד אלו שאוהבות בובות! ולא לראות את הסרט מתחת לגיל 328718476128347 !!
התמונה הכי חמה:

זו לא רק את....חחח

כיף לי ששמת לב D: אמממ כעיקרון זה בגלל המתכונת בהיסטוריה...בעעע.. לא היו לי חיים במשך שבוע כל דקה ניצלתי ללמוד....

../images/Emo19.gif אני בדר"כ לא שמה 3 >

וזה לא היה רק שבוע זה היה בערך איזה חודש !! אם זה היה שבוע לא הייתי שמה 3 > כי גמאני לא ממש הייתי השבוע. קיצר .. באסה לך אם מה שלא יהיה לך בהיסטוריה ( חח לא הבנתי מזה , אני קשת הבנה XD ) האמהאמ , אני שמחה שחזרתתת
ואל תעזבי אותתננו 3 > XD

למעלה