מקוויקנד D:

purple floyd

New member
כפרה ../images/Emo23.gif

אני עכשיו בפרץ לסביות כי שמת ציטוטים שלי XDDDDDDDDDDDDDג סתם. בואי למסן בואי בואי.

sweet shir

New member
אני לא יכולה, אני מתכוננת למתכונת בהיסטוריה>:

תכנסי לי לבלוג, כותבים לי שם תגובות הומופוביות. שמחחח.
33>

המקוויקנד :]

מצעד הלהיטים של מקפליי:
One For The Radio I've Got You Just My Luck Not Alone Nothing Transylvenia
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Take A Bow-של ריהאנה שיאוו נדבקתי אליו!
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי ואין מה לדבר בכללללל
אלבום שחרשתן עליו:
Wonderland
קליפ שעשה לכן את זה:
מקפליי ברדיו-איזה פשושיםם 3>
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אלמה פיראטה יאיי ;]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שנפלתי מסקייטבורד של ידיד,אז הייתי צריכה ללכת לרופא ופיספסתי את מקפליי ברדיו אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל הספקתי לשמוע אותם מדברים בסוף.זה גם משהו...
משהו ששימח:
מחר פסטיבל שבועות איזה כיףף
משהו שהעציב:
שבגלל הנפילה נהיה לי שטף דם פנימי ולא יכלתי לעשות כלווום עם היד :[
ציטוטיה:
אני וחברה שלי התווכחנו על משהו אז היא הציעה שנתערב על זה.. חברה שלי: "100 שקל!" אני: "לא רוצה על מאה שקל!" חברה שלי: "טוב אז על צדק" עכשיו היא מביאה לי ת'יד ללחוץ אותה ואומרת לי: "100 שקל!" ----------------------------------------------------------------------------------- לחברה שלי הורידו את הגשר וזה ממש יפה אז אמרתי לה: אני: "וואי אני לא רגילה לזה אפילו שזה ממש יפה.זה נראה כאילו הדביקו לך את זה בפוטושופ! " חברה שלי: "את נראית כאילו הורידו לך את המשקפיים!" (הקטע הוא שלילדה שהורידו את הגשר בכלל אין משקפיים וזה היה כל כך לא קשור חחחחחחחחח) ---------------------------------------------------------------------------------- בגלל שאני כל היום חופרת על מקפליי אז סיפרתי להן שאתמול דאגי כתב במייספייס שהוא צריך ללכת כי הוא שומע את האוטו גלידה חחחחחח חברה שלי: " נוזל להם השכל! וגם הגלידה.. " חחחחחחחחחחח איזה קרועה --------------------------------------------------------------------------------- חברה שלי החליטה לפתוח היום מקושרים אז היא נכנסה לדף הרשמה חברה שלי: " נטע כתוב פה שם פרטי.מה לכתוב?! " חחחחחחחחחחח כמה פיגור בילדה אחת --------------------------------------------------------------------------------- בהפסקה אנחנו מדברות על דברים מפגרים.. חברה 1: ריס זה שריר?? חברה 2: לא! ריס זה תא מת! אין לו רגשות! חחחחחחחחחח שיאוו מה נסגר עם הילדות האלה?!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
One For The Radio המדהים הזהה
המלצת השבוע:
אל תיסעו על סקייטבורד-זה מסוכןןןןןןן!!!
התמונה הכי חמה:
דאגי הרג אותי עם מה שהוא עושה שם עם היד חחחחחחחח חוצמזה-גאדד איזה מושלמים

adiozery101

New member
עונהה P:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
ignorance|לב THNL Sorry is not good enough everybody knows I'll Be Ok Transylvania Obviously please, please That Girl Don't Stop Me Now
בעיקר של אביב גפן
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקמקמקמקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
וואנדרלנד
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=8F_CJNRGars
------------
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אממ לאזוכרתת
משהו ששימח:
אח שלי חזר מהטירונות ! והוא קנה ללי איפוד
משהו שהעציב:
-=-=-==-=-=-=
ציטוטיה:
=====================]
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Ignorance [McFly]
המלצת השבוע:
לשתות ?
התמונה הכי חמה:

talosh1234

New member
עו-נה ../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
היה לי התקף מקפליי
מלא ואינלי שוח לרשום
הלהקה המגניבה של השבוע:
גם מלא
אלבום שחרשתן עליו:
לא'דעת
קליפ שעשה לכן את זה:
לא זוכרת
הצד שלו הצד שלה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
זין של קניון בקריית אונו
משהו ששימח:
עגילים חדשים
משהו שהעציב:
אממ.. אבא ?
ציטוטיה:
היו הרבה גם לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Knights of cydonia של מיוז
המלצת השבוע:
אממ.. תסבירו לי כבר מה ז אומר !@#$%^&&*(
התמונה הכי חמה:
אווקע

adiozery101

New member
אליקסס מדליקק ../images/Emo9.gif

חחח קניון קירית אונו זה 5 דקות ברגל מהבית שליי
חחחחחחחחחח

adiozery101

New member
מהה ? אני חולהה עליוו !!

חחח עכשיו עשוו שם גם באולינגג והכלל ... חחח דווקא מגניב שםם XDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo173.gif../images/Emo79.gifבבוקר מתעוררת מתגלחת מסתרקת

זוהי הבחורה שלי"
שיר של השבט שלנו בפסיבל אביב:-פ
מצעד הלהיטים של מקפליי:
OFTR
קישור חדשDD:
אלה- היהודים בשמלה אדומה- מופע הארנבות נראה לי אימפריות נופלות לאט- חמי רודנר FEAT דן תורן בהוםעה ARCTIC MONLEYS- TEDDY PICKER ולא זוכרת
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
אלבום שחרשתן עליו:
רדיואקטיב
קליפ שעשה לכן את זה:
--
מכושפת, הראית לאבבא שלי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אילנה
משהו ששימח:
חופש עוד מעט, אילת עוד מעט
משהו שהעציב:
לאזוכרת
ציטוטיה:
*רואים סרט על היטלר- השנים שלפני המלחמה כזה וכל הבנות נראות אותו דבר*: -אווה בראון מדברת עם עוד אישה- אני:"מי זאת?" נעה:"אווה בראון" אני:"אה וזאת?" היא:"אווה בראון" אני:שתיהן אווה בראון?" היא:"כן" ~אח"כ~ אני:"רגע מי זאת האישה הזאת בכלל?"(על אישה אחרצ לגמריי) היא:"אווה בראון" אני:"וזאת שלידה?" היא:"אווה בראון גם" ~אח"כ~ איש שעיר וקרח קם מהמיטה. אני:"מי זה?" היא:"אווה בראון"
התמונה הכי חמה:
למעריצות שנות ה70: פוינט פלייס וויסקונסין בגוגל ארת'. יש לי גם קנושה אני אעלה אח"כ

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחח פוינט פלייס D:

וואי צריך להשמיד את ההיסטוריה שלי ושלך אחרת מי שיקרא אותה יצחק עלינו למשך שארית חיינו על היותינו... פקאצות.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDDDDDDD בהחלט!!

פקאצות זה הכי,אחי
פוינט פלייס שולט^^ גם קנושה אבל אין לי כח להעלו את זה

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מה זה קנושה? מוכר לי השם אבל אנלא

בטוחה
הי! התחברת למסנג'ר! XDDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDD אממ זה המקום הזה שהם תמיד נוסעים

אליו להופעות וזה
התחברתי לשניה כי היה לי הפסקת צהריים מהיום עבודה
אבל נגמרו הימי עבודה

m o r 1 0 2

New member
XDDDD וויסקונסין שליטע../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

פוינט פלייסXDDD קנושה ממש מוכר לי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אבל בויקי' אמרו שזה מקום דמיוני

חוצמזה הם יורדים על המקום לא פעם ולא פעמיים במהלך הסדרה אז זה לא יהיה נחמד אם באמת יש מקום כזה.. ><"

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif אני זוכרת שקראתי איפושהו שאין מקום כזה

פויינט פלייס O: ממזמןןןןןן אבל, לפני כמה שנים טובות חחחח

גילולית

New member
../images/Emo205.gifחח סתם כתבתי בגוגל ארת'

POINT PLACE, WISCONSIמ לא ציפיתי שזה ימצא..
אבל זה מצא XDDD חוצמזה ה יורדים עליו כי זה עיירה קטנה והם תקועים בה אז בגלל זה לא כאיל היא עיר הפשע והרשע חח

Charley XD

New member
או הקנאה בילדים שלהם ... חג שמח ../images/Emo173.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: XX הלהקה המגניבה של השבוע: Depeche Mode The Who Muse Panic At The Disco Linking Park Funset Arctic Monkeys Amy winhouse אלבום שחרשתן עליו: ^ קליפ שעשה לכן את זה: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אממ נמלטים, האוס, הג"ש (סיימתי עונה 4 D:), סמולוויל, וויל וגריס, על טבעי משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה המפגרת שלי לאנגלית ><" משהו ששימח: אני 5 י"ח באנגלית D: משהו שהעציב: פולי התגייסה /: ציטוטיה: •"שעון קיץ, שעון שמש (במקום חורף)" •עדי : "היא לא אמורה לבוא ? (המורה)" אור : "לא, היא אמורה למות בדרך ..." •אור : "אתה יודע שאפשר להרוג אדם בעזרת עיפרון ?" "מה ברור ! את לא יודעת שקוראים לי אופיר עיפרון חוברס ?ממי את חושבת שנעמי כפית למדה ?" •ילדה : "מתי התחילה לך הדלקת ?" ילד : "לפני יומיים... אה לא ! שלשום" •מורה : "אין עיר בארץ ובעולם יותר נוראית מפתח תקווה ! אני שונאת את פתח תקווה" ~אחר כך דנו בקניבלים בעולם~ " הרבה כאלו מסתובבים, בעיקר בפתח תקווה !" •"לא לפזול, אחרת יורם יפסול !" •"אתם תלמדו ערבית קלאסית ..." "מה ערבית קלאסית ? מה זה בטובן ?" •At the time, the chart is full of boybands, the kind with five members who do formation dances and ballads, and only one of them is allowed piercings/facial hair/tattoos. This is the one that will inevitably end up in rehab. The others are made up of the good-looking one you want to shag, the baby that you want to mother and usually is secretly gay, the ugly talented one who writes all the songs, and the Other One who no one remembers. •Have you ever woken up in your own vomit? Dougie: If it wasn’t for my hero Harry... I was nearly dying. Harry: Dougie got really pissed on Ouzo and went green and disappeared into the bathroom. He had his head in the loo and was like, ’Harry don’t leave me, I’m going to die if you leave me‘. Tom: And that was the night we drew on his balls. It was a funny night. Harry: The bathroom was next to my bedroom, so he was like, ’Can’t I just sleep in your bed, dude?‘ So I was sat on the floor and then he was like, ’Dude, can you not leave me, can you sleep next to me tonight?‘ Tom: They didn’t get up till about seven, they just napped all afternoon. •Remember when I said that Harry was really, really gay? He's mostly really, really gay for Dougie. מתנגן בראש / בפלייליסט: Clint Eastwood המלצת השבוע: חלף עם הרוח. לא משנה מה. "אוו אשלי" התמונה הכי חמה: הדר, תודה 3> "אוף מפה דביל"

למעלה