מקוויקנד ><

JuSt My LuCk

New member
וואוו סוף שבועעע ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי
הווו שמעתי הרבה מקפליי
5CIHH FIL POB TE DY IWHY GTTM Lies ROTTF TG
שיר השבוע לא של מקפליי
Drops of jupiter get free honestly i'd hate to be you when people find out what this song about (שבוע שלישי XD ) i hate you my friend (שיר חמוד XD ) 3AM thats what i go to school for שירים של פייסטאר dirty little sicret 9 crimes lost yellow little respect who let the dogs out יום הולדת עונות פצעים ונשיקות ועוד XD
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי
אלבום השבוע
אין
קליפ השבוע
target=_blank rel=nofollow>http://www.youtube.com/watch?v=ly0dBk7yqYU - חולה עליהם XD
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האנטומיה של גריי
סקינס
איזה פרק הזוי היה ברביעי
סרט השבוע
אין
עיצבן השבוע
אחות מעצבנת!!! פאק כאילו היא צורחת כל הבוקר מ-7 (אחרי שהלכתי לישון ב-5
) ונכנסת לחדר שלי אחרי שאמרתי לה לא להיכנס ומשתמשת בבושם שלי אחרי שאמרתי לה לא להשתמש והיא קרציה !!!
מי רוצה לקחת אותה? XD
העציב השבוע
לא יודעת .....
שימח השבוע
אולי גאלה היום
פעם ראשונה ^_^ הייתי בבית פעמיים השבוע בלי סיבה מיוחדת XD (ההורים שלי החליטו שיש לי שפעת ... טוב..... XD )
ציטוט השבוע
אוי אוי היו לי ציטוטים! אני:"יש מישהו חתיך בארון " דנית:"וואי באמת?!" אני:"כן שמעתי שהוא דוגמן חתיך את רוצה אותו?" דנית:"רגע אבל כשהוא יצא מהארון הוא יהיה גיי אני לא רוצה שהוא יהיה גיי" אני:"טוב אז תכנסי איתו לארון" דנית:"אבל אז כשאני אצא אני אהיה לסבית
" אני:"טוב ..... " זה היה יותר מצחיק באותו הרגע
אני:"אני הולכת להביא תפוח" דנית:"אוקי" אני:"חזרתי" דנית:"איך התפוח?" (אני קראתי:"איפה התפוח" XD) אני :"ביד" בשיחה הזויה עם חברה שלי XD -שהכול היה בצחוק כן ?
חחח XD - אני:"רגע הם לא שותים מחר? " שירן:"לא הם נגד זה:" אני:"אוף אז הם לא יהיו קלים להשגה?" שירן:"לא.... =[ " אני:"טוב אז נביא להם ונגיד להם שזאת טרופית, כי גם ככה טרופית גורמת להקיא
" בשיעור ספרות מורחב: המורה: "והצאן של רחל... " תלמידה:"רגע הצאן זה דוד שלה?"
מתנגן בראש/בפלייליסט
GET FREE
המלצת השבוע
i hate you my friend
שיר מצחיק XD target=_blank rel=nofollow>http://www.youtube.com/watch?v=lGQjz_f4FV4
התמונה הכי חמה
מושלםםםםם

JuSt My LuCk

New member
חחח הייתי במרחק כזה (תראי תמונה XD )

הייתי בשורה 3 ואז רביעית ואז חמישית ואז שוב רביעית XD

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של מקפליי
ואואו מלא מלא
שיר השבוע לא של מקפליי
I Am Your Hot n Cold ועד מלא של Click five
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי וקליק 5
אלבום השבוע
וונאדרלנד
קליפ השבוע
חובהה XD דאגי מסכאן קיבל כדור בראשש .. אבל זה דיי בסוף הקטע הזהה http://nl.youtube.com/watch?v=zHWxAkWJrgw
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
אממ מפרץ האהבה והאח הגדול
סרט השבוע
תחתפי את ליבי >< סרט מושלם
עיצבן השבוע
חברות
העציב השבוע
מבחן:(
שימח השבוע
אמממ שומדבר
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
><
המלצת השבוע
לא ללמוד למבחנים
התמונה הכי חמה
אריקק

McLife135

New member
../images/Emo108.gifלאח של חברה שלי יש גיטרה דומה לזאת..

רק בשחור..חח..אבל אני לא כל כך בטוחה..

McLife135

New member
../images/Emo108.gifמקוויקנד ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי DGAO ==> חפירה רצינית!!!! lonely ==> חח..גםם..
POV please please הקאבר שהם עשו לשיר של גריז the way you make me feel שיר השבוע לא של מקפליי אממ..simple plan - save you simple plan - take my hand simple plan - welcome to my life simple plan - I'm just a kid MCR - teenagers אומן/ית/להקת השבוע מק'
סימפל מיי כמיקל רומאנס אלבום השבוע אממ..
קליפ השבוע
.. תוכנית הטיוי של השבוע האח הגדול מפרץ האהבה - הגמר (יאי מורן ולירון זכו!!!
) פטיטו אממ..ועוד אני פשוט לא זוכרת כרגע
סרט השבוע
עיצבן השבוע יום הורים..שונאת את זה.. שמי שאמור לי להביא לי את רדיואקטיב מאנגליה..דוקא עכשיו בחר לטוס לפריז לחופשה!!!!!..וההורים שלי אומרים שזה זה לא יפה לבקש ממנו בחופש שלו לרוץ לקנות לי דיסקים
עיצב השבוע שלא הלכתי להופעה של סימפל
שימח השבוע ידיד שלי..כפרות עליו =]=] יומולדת לחברה + יומולדת לדאגי ציטוט השבוע *בשיעור מתמטיקה* רינת: אבישי אני מבינה שלא משנה איפה אתה יושב אתה בכל זאת מדבר!! עומר: סוף סוף הבנת!! *עדיין בשיעור מתמטיקה* -רינת כותבת חוק של חזקות על הלוח- כולם: רינת תכתבי את החוק גם במילים זה לא ברור ככה.. רינת: למה אתם צריכים במילים?.. עדי: חזקה שווה אלף מילים!!...XDDD מתנגן בראש/בפלייליסט לונלי - מק' save you - סימפל המלצת השבוע חזקה שווה אלף מילים!!
התמונה הכי חמה

למעלה